Sandi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Martynaaaa']łeee :-( to nas zasmuciłaś :-([/quote] a Wy nie macie żadnych? :razz:
Martynaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 jaaa :lol: a powiedzcie mi.doszły wam już potwierdzenia?bo mi nie a ja jutro wyjezdzam juz :placz: [quote name='Sandi']a Wy nie macie żadnych? :razz:[/quote] ja będę mieć.ale dokładnie to nie wiem kiedy :evil_lol: w każdym razie wstawię ;)
EveL_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No niestety niet, kiepski dojazd do Rzeszowa mam ;)
Codik&Toffik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [B][COLOR=blue]Zapraszam wszystkich na nową moją stronę poświęconej: Lhasa Apso, Junior Handling & Handling !!![/COLOR][/B] [URL="http://www.lhasa-apso.pl"][SIZE=4][COLOR=red][B]www.lhasa-apso.pl[/B][/COLOR][/SIZE][/URL]
Sandi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Martynaaaa']ja będę mieć.ale dokładnie to nie wiem kiedy :evil_lol: w każdym razie wstawię ;)[/quote] aha :multi: oki to czekamy :lol:
Martynaaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Codik&Toffik'][B][COLOR=blue]Zapraszam wszystkich na nową moją stronę poświęconej: Lhasa Apso, Junior Handling & Handling !!![/COLOR][/B] [URL="http://www.lhasa-apso.pl"][SIZE=4][COLOR=red][B]www.lhasa-apso.pl[/B][/COLOR][/SIZE][/URL][/quote] no no Bartek stronka świetna :cool3: do zobaczenia w Rzeszowie (bo z tego co pamiętam to mówiłeś ze będziesz?!)
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Codik&Toffik'][B][COLOR=blue]Zapraszam wszystkich na nową moją stronę poświęconej: Lhasa Apso, Junior Handling & Handling !!![/COLOR][/B] [URL="http://www.lhasa-apso.pl"][SIZE=4][COLOR=red][B]www.lhasa-apso.pl[/B][/COLOR][/SIZE][/URL][/quote] Strona boska to mało powiedziane :eviltong: Ja rowniez czekam na spotkanko w Rzeszowie- obiecałes mi nauke a co :diabloti:
Codik&Toffik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dzięki:loveu: W Rzeszowie oczywiście, że będe ale w sobote:lol: Do zobaczenia ;)
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Bartek ja tu podziwiam stronę... Można prosic jakies dane GG czy mail do pogadania :D:D? :diabloti:
Codik&Toffik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Nerul']Bartek ja tu podziwiam stronę... Można prosic jakies dane GG czy mail do pogadania :D:D? :diabloti:[/quote] Wszystko jest na stronie :eviltong: gg: 8811199, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Kaya Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 O Nera się integruje :P Właśnie zawsze czytam i tu prawie wszyscy z południowych stron :-(
Weronisia & Jokkusia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ja mam do Was pytanie : JAK W OGÓLE ZACZĄĆ ???? :cool1: Tzn. chodzi o to co jest potrzebne do JH, co trzeba umieć i w ogóle :placz:
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Weronisia ja wlasnie tez dopiero się bedę dowiadywac jeżeli chodzi o figury i porzyczonego psa... A tak to chyba tylko zapisac sie do związku i ćwiczyc, cwiczyc, cwiczyc ;)
Ewelina & Hera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Na tej stronce [url]http://doghandling.vdd.pl/viewtopic.php?t=13&start=0[/url] na dole topicu są figury na jh ;) ja tez bede w bydgoszczy
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Lounelines- boskie dziękuje... Chyba z tym bedzie mi łatwiej powoli to przyswajac ;)
Weronisia & Jokkusia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Lounelines - mam nadzieję, że się spotkamy w Bydgoszczy, a raczej w Toruniu :)
ursus Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kochani początkujący !! Oczy musicie mieć na szypułkach o dookoła głowy !! i podpatrywać najlepszych !!!!!!!!! Teoria i pies to dopiero 50% sukcesu!!
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ursus co masz na myśli? Co jeszcze do tego- słyszałam ze stroj rowniez jest bardzo wazny- czy to prawda ;)?
Agasia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tego nie wyuczycie sie na pamiec, z czasem to poczujecie i pomyslicie "juz rozumiem o co w tym biega"... ;) Stroj jest wazny, ale nie najwazniejszy, musicie wygladac schludnie Pozdrawiam i zycze sukcesow ;)
Recommended Posts