Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Trafiłam tu dzięki IVV...dzięki ciotka!...choć stron niewiele,z czasem cięzko,napiszcie może historię chłopaka...a może jakiś tekst do ogłoszeń, streszczenie...z tego co widziałam szuka dt-madrego,konsekwentnego,odpowiedzialnego i cierpliwego...może warto porobić mu ogłoszenia i może uda się znaleźć taki domek- jeśli nie stały to choć tymczasowy.

Napiszcie tekst do ogłoszeń...a może też wskażecie gdzie fotki,które się do tego przydać mogą.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Trafiłam tu dzięki IVV...dzięki ciotka!...choć stron niewiele,z czasem cięzko,napiszcie może historię chłopaka...a może jakiś tekst do ogłoszeń, streszczenie...z tego co widziałam szuka dt-madrego,konsekwentnego,odpowiedzialnego i cierpliwego...może warto porobić mu ogłoszenia i może uda się znaleźć taki domek- jeśli nie stały to choć tymczasowy.

Napiszcie tekst do ogłoszeń...a może też wskażecie gdzie fotki,które się do tego przydać mogą.

może uda się którejś cioteczke zbiorcze info zrobić...może przydałyby się ogłoszenia?

Posted

Teddy...wybacz,ale kaukaz nie odmówi innemu wielkopsowi...DZIĘKI!!!!

ZAJRZYJCIE do PSIAKA bernardyna/bernardynki,
KTÓRY UJAWNIĆ SIĘ NIE MOŻE...
potrzebujemy pomocy...PILNIE!!!!

Deklaracje...pieniążki...bazarki...fanty na bazarki...rozpowszechnienie...WRZUCENIE NA PORTALE RÓŻNE...tłumaczenie nie rozumiejącym...WSZYSTKO POTRZEBNE PILNIE!!!

MAM ZDJĘCIA I POKAZAĆ NIE MOGĘ...bo ZNIKNIE!!!
Nie pierwszy i nie ostatni!

http://www.dogomania.pl/threads/186636-Bernardyn_Bernardynka_-NIE-mog%C4%99-si%C4%99-UJAWNI%C4%86-bo-ZNIKN%C4%98!_pomocy!_-_dt_hotel_Zd%C4%85%C5%BCymy?p=14781918#post14781918

Niech nie zniknie jak Leoś...mój Wódz Wielka Głowa...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Teddy...wybacz,ale kaukaz nie odmówi innemu wielkopsowi...DZIĘKI!!!!

ZAJRZYJCIE do PSIAKA bernardyna/bernardynki,
KTÓRY UJAWNIĆ SIĘ NIE MOŻE...
potrzebujemy pomocy...PILNIE!!!!

duuuzo ogloszen i duzo serca.....
teddy,znajdziesz dome chlopaczku:)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...