Jump to content
Dogomania

Psy ,suczki , kundelki i rasowe..POMOZCIE OGLASZAC.100psow..SCHRONISKO W MYSZKOWIE

Recommended Posts

Posted

A ja pytałam o kudłaczki :).
Bo pisałaś pati123487, żeby coś poogłaszać. A żeby ogłaszać to i dobre zdjęcia są potrzebne, i jakieś informacje. No i kontakt na kogo ogłoszenia robić.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może ja zapytam o psiaczka kudłaczka o imieniu Miluś, jak on sobie tam radzi, bo to pisało na stronie że piesek z domu trafił do schroniska a takim jest biedakom najtrudniej :( ?

Posted

Milus nabiera do nas ufnosci, napewno jego zycie zmienilo sie calkowicie . mieszkal w bloku teraz tylko klatka buda:(

Mysle ze jeszcze jakis czas i milus bedzie jak nowo narodzony:)

Posted

to instrukcja do Firefoxa:
1. najpierw trzeba otworzyć dwie karty: na jednej wątek z banerkiem, na drugiej panel użytkownika;
2. na karcie z banerkiem klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy "kopiuj adres obrazka";
3. w panelu użytkownika klikamy na "edytuj sygnaturę", potem w ikonkę z obrazkiem (dodaj grafikę), z okienka, które się otworzy kasujemy http:// i wklejamy link do obrazka; ok;
4. wracamy na kartę z banerkiem, klikamy na niego prawym przyciskiem i wybieramy :kopiuj adres odnośnika";
5. w panelu użytkownika klikamy na obrazek (lewym przyciskiem), następnie klikamy w ikonkę z globusem (wstaw odnośnik), wywalamy http:// i wklejamy link; ok;
6. teraz na dole "zapisz sygnaturę" i gotowe :)

Posted

Dzis odpalilam maszynke ktora dostalismy:

Ofiara zostala WIki sunia ok roku cierpliwa do granic mozliwosci:)
oto wiki kiedys:

A to wiki teraz(wykompana i obcieta):

Sunia miala ubytki w siersci zapewne po starych goracych plamach...

jest w typie yorka ma bardziej wlos niz siersc.. zreszta sami ocencie:))

Posted

Witam i podnosze :)
Psiaki: szczeniaczki, Airon, ALba, Kani, Czekoladka, Pegi, Narcyz, Ego, Karmel, Lipton i Maciek maja ogloszenia na Gumtree i Allegro :)) Poki co tyle, bede oglaszac dalej. A teraz trzymajmy kciukasy, zeby odzew byl..

Posted

A w Myszkowie masa pracy cigle psow przybywa :(

Jeden psiak przywieziony z wypadku ze zlamana lapka wlasnie pojechal do chorzowa do kliniki na operacje :(

mam nadzieje ze jeszcze dzis podesle wam nowe psiaczki:)

Rudy maly szczeniaczek ma nowy domek<jupi>

Posted

Hurra dla rudzielca!!! a jest jakis odzew z tych ogloszen?
Kurcze, czy ci ludzie nie maja sumienia, zeby sie tak psow pozbywac?? toz to jakis koszmar.. ;(

Posted

Poszukiwany pilny dom dla psa DT obojetne cytuje wiadomosc od pana ktory uratowal psiakowi zycie:

"Witam serdecznie - przed chwilą miałem przyjemność rozmawiać z Panią o znalezionym psie - był przywiązany w lesie do drzewa. W tej chwili jest u mnie na działce letniskowej pod Ogrodzieńcem (nie mogę go zatrzymać ponieważ mam już psa). - w Sierbowicach. Pies jest śliczny, młody, wychudzony, bardzo łagodny (płeć męska, przypomina sylwetką wyżła, ok. 70 cm wysokości). Serdecznie proszę o pomoc w znalezieniu nowego opiekuna - pozdrawiam - Krystian Hadasz (tel. 606 317 603)"

prosze pomozcie zaraz skonczy sie okres letniskowy i psiak tam chyba zostanie:(

foto
http://picasaweb.google.com/105360841554891186705/Bezdomne#5506834464182302450