Jump to content
Dogomania

Psy ,suczki , kundelki i rasowe..POMOZCIE OGLASZAC.100psow..SCHRONISKO W MYSZKOWIE

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilosc szczeniat w naszym schronisku wzrosla do 7 , jeden dzis znalazl swoj domek. udalo nam sie rowniez zlapac ich mame miniaturke czekoladowa:):)

chowek ma sie lepiej 3majcie kciukasy

Posted

pati czy Nazar długowłosy owczrek jest jeszcze? nr31/40?

i zwrócił moja uwagę Milus 17/40 ktory trafił po smierci własciciela..wygląda na przerażonego :(

Posted

Schronisko dla zwierzat w Myszowie prosi o wsparcie finansowe , chcemy zakupic maszynke do golenia psow..

Bardzo czesto do schroniska trafiaja psy z zfilcowana sierscia zmieszana z blotem itd.. nie jestesmy w stanie nic z tym zrobic nozyczkami niestety jest to nie mozliwe!!!

przedstawiam zdjecia 3 psow ktore najbardziej w tej chwili wymagaja tego zabiegu:
pROSZE POMYSLEC CO DZIEJE SIE POD TYMI ZWALAMI ZFILCOWANEJ SIERSCI!!!!

Koszt takiej maszynki to ok 250 zl 200 zl kosztuje maszynka plus ostrze kotre umozliwi nam strzyzenie psow z bardzo zmierzwiana sierscia.

tutaJ LINK DO ODPOWIEDNIEJ MASZYNKI:http://allegro.pl/item1085470167_mega_moc_35w_maszynka_do_strzyzenia_psow_nowosc.html

Posted

beka napisał(a):
pati czy Nazar długowłosy owczrek jest jeszcze? nr31/40?

i zwrócił moja uwagę Milus 17/40 ktory trafił po smierci własciciela..wygląda na przerażonego :(

zacytuje siebie bo nie wiem czy widziałaś małe pytanie?

Posted

Przepraszam z pospiechu nie zauwazylam po nazara zglosili sie dzis wlascicilea (zostal ogloszony w lokalnej gazecie)

Milus jest w schronisku jednak to psiak ktory na strach reaguje agresja potrzebowal by odpowiedniego pana , mam wrazenie ze juz lepiej z nim na poczatku szczerzyl zeby teraz czasem juz zamerda ogonkiem:)

pozdr

Posted

[quote name='Violet']brak edycji - poprawiam poprzedniego posta:

może ktoś zaopiekuje się piękna sunią Kelli, niezwykle łagodną i przyjażnie nastawioną do ludzi:

Kolejny piesek do adopcji, który z niecierpliwością czeka na swoj domek to Szejk - piękny młody piesek:

oraz jego brat Power - troszkę nieufny, ale z pewnością bedzie wspanialym towarzyszem dla swojego ludzia :D

Wiki - młoda suczka:

Misti: przepiękna i nietypowa czarna "spanielka"

ta pierwsza wiki i misti troche kudlate:)

mamy jeszcze jedna w typie yorka ale na obserwacji porgryzla dziecko:(

Posted

Pati, ja ci pmoge z przytoczeniem kudlaczkow, ale zdjecia wkleje poki co, te ze strony, jako, ze inymi nie dysponuje:
Romek: - troche dziki piesek, ale przy odpowiednim opiekunie, na pewno z niego wyjdzie wierny przyjaciel:

Cygan - młody piesek, sredniej wielkosci, ktory niestety jest dominatorem i wskazane jest, aby byl jedynakiem w domu :D

Friko - piesek sredniej wielkosci, bardzo podobny do Lusi z watku na "psach do adopcji," piesek nie jest wylewny, ale bardzo spokojny i przyjazny:

Puszek - piesek średni, przyjazny i bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem

Przesliczna Lilka, ktora nie jest moze bardzo kudelkowata, ale ma ladna lejaca sie siersc:

I jeszcze Sonia:

No i sliczniutka i bardzo przyjazna Kelli:

O zdjecia lepszej jakosci musze poprosic pati :)
A jak chowek? Mam nadzieje, ze sie rudzielec trzyma i zdrowieje:)
Pozdrawiam

Posted

Kochana nie bylas na watku chowa?? dzis nastapil kryzys , nie zdarzylismy dowiesc krwi dla niego:( odszedl o 13,15:(((((

Puszek jest w nowym domku:):)

a ROmek to jeden z psiakow ktory potrzebuje wygolenia.

zdjecia owszem bede wysylac:)