Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shila została bardzo ładnie powitana przez psiaka Iwonki, Julka :) Niestety Shila na razie ostrzegawczo warczy na Julka, ale On sie tym absolutnie nie przejmuje :) Przynajmniej Shila bedzie miała towarzystwo :)

Shila bardzo ładnie zjadła sucha karme - dlatego jak tylko bedę miala czas czyli w niedziele - zamówie Jej karmę, aby dziewczynka miała :)

Teraz miała bardzo dużo stresów, kilka zmian miejsc pobytu itd, ale myśle, że lada chwila dziewczynka sie otworzy :) Iwonko dziekuję za przyjęcie Shili do siebie :)

Posted

Shila jadła właśnie z Julkiem makaron z kurczakiem na wywarze, cały czas wybierała starannie kurczaka:) dobrze, że mój Julek nie rozróżnia kurczaka od makaronu, tak więc wspólnymi siłami opróżnili miske. Shile powitały również moje koty, jeden odważny kot podszedł do niej i również w swoim stylu powitał nowego pieska w domu:-)

Posted

Shila jadła właśnie z Julkiem makaron z kurczakiem na wywarze, cały czas wybierała starannie kurczaka:) dobrze, że mój Julek nie rozróżnia kurczaka od makaronu, tak więc wspólnymi siłami opróżnili miske. Shile powitały również moje koty, jeden odważny kot podszedł do niej i również w swoim stylu powitał nowego pieska w domu:-)

Posted

Posted

:) widze ze nie tylko mnie sie posty mnoza;)))))) baaardzo sie ciesze ze Shila juz u Iwonki:))))))))) Iwonko a jak tam Julek??? lepiej po tej kastracji??? moze przy Shili odzyska radosc:)))))))

Posted

Tzn. po antybiotyku infekcja przeszła a Julek wrócił do normy:) no cóż, muszę się pogodzić z tym, że mam ADHD w domu:-) Byłam właśnie z nimi na spacerze, Shila szła za Julkiem, nie było konieczności wynoszenia jej itp. Musze powiedzieć, że jest naprawde bardzo mądra

Posted

a ja ze swej strony dodam co się może przydać do ogłoszeń,że pasażerka z niej w autku jest super:) Troszkę się porozglądała co tam za oknem a,że nic ciekawego i pogoda paskudna to się położyła i grzecznie leżała na tylnej kanapie:)

Posted

Iwona77 napisał(a):
Tzn. po antybiotyku infekcja przeszła a Julek wrócił do normy:) no cóż, muszę się pogodzić z tym, że mam ADHD w domu:-) Byłam właśnie z nimi na spacerze, Shila szła za Julkiem, nie było konieczności wynoszenia jej itp. Musze powiedzieć, że jest naprawde bardzo mądra

no to dobrze:) uwazaj Iwonko bo jak Julek sie zakocha to nie ma to tamto i Shila bedzie musiala zostac:))))))

Posted

Nie wierzę!! Ona nie jest w stanie warczeć! :lol: Takie to cichuteńkie było jak jechałyśmy. No ale teraz nowe towarzystwo psie i kocie to nie ma się co dziwić. Na smyczy ciężko się z nią szło, ale może ona tak tylko w Wawce ściemniała ;)