obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Nikus napisał(a):hm Czy to zmieni dalszą część podróży?tzn godzinę? Nie ;) gdyby zmieniło już byś o tym wiedział Wujku ;) jestem profesjonalistką :D Quote
Nikus Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 czy ja powiedziałem,że nie jesteś?:shake::cool3::cool3::cool3: Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Nikus napisał(a):czy ja powiedziałem,że nie jesteś?:shake::cool3::cool3::cool3: Chmmmmm... nie, ale ja tylko uprzedzam :P Quote
malicja Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 witam ponownie. nie dostalam jeszcze numeru konta na PW :cool3::cool3: Quote
Temida Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Wysłałam wątek moim dziewczynom z Krakowa i zaczynamy myśleć o ogłoszeniach w prasie. Malicjo już Ci wysyłam. Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 malicja napisał(a):witam ponownie. nie dostalam jeszcze numeru konta na PW :cool3::cool3: Przepraszam bardzo ;/ Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Dotarły kolejne wpłaty :) Bardzo dziekuję!!! Quote
anouk92 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziewczyny super akcja!!! Brawo!!! Cieszę się bardzo że Shila pojechała po nowe życie :) Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 anouk92 napisał(a):Dziewczyny super akcja!!! Brawo!!! Cieszę się bardzo że Shila pojechała po nowe życie :) Dziekuję Anouk - Ty wiesz za co ;) Quote
Temida Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Teraz ruszamy z ogłoszeniami i będzie ok. :) Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Shila zapewne dojezdza do Chrzanowa własnie :) Quote
obraczus87 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Shila została bardzo ładnie powitana przez psiaka Iwonki, Julka :) Niestety Shila na razie ostrzegawczo warczy na Julka, ale On sie tym absolutnie nie przejmuje :) Przynajmniej Shila bedzie miała towarzystwo :) Shila bardzo ładnie zjadła sucha karme - dlatego jak tylko bedę miala czas czyli w niedziele - zamówie Jej karmę, aby dziewczynka miała :) Teraz miała bardzo dużo stresów, kilka zmian miejsc pobytu itd, ale myśle, że lada chwila dziewczynka sie otworzy :) Iwonko dziekuję za przyjęcie Shili do siebie :) Quote
Iwona77 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Shila jadła właśnie z Julkiem makaron z kurczakiem na wywarze, cały czas wybierała starannie kurczaka:) dobrze, że mój Julek nie rozróżnia kurczaka od makaronu, tak więc wspólnymi siłami opróżnili miske. Shile powitały również moje koty, jeden odważny kot podszedł do niej i również w swoim stylu powitał nowego pieska w domu:-) Quote
Iwona77 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Shila jadła właśnie z Julkiem makaron z kurczakiem na wywarze, cały czas wybierała starannie kurczaka:) dobrze, że mój Julek nie rozróżnia kurczaka od makaronu, tak więc wspólnymi siłami opróżnili miske. Shile powitały również moje koty, jeden odważny kot podszedł do niej i również w swoim stylu powitał nowego pieska w domu:-) Quote
papryka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :) widze ze nie tylko mnie sie posty mnoza;)))))) baaardzo sie ciesze ze Shila juz u Iwonki:))))))))) Iwonko a jak tam Julek??? lepiej po tej kastracji??? moze przy Shili odzyska radosc:))))))) Quote
Iwona77 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tzn. po antybiotyku infekcja przeszła a Julek wrócił do normy:) no cóż, muszę się pogodzić z tym, że mam ADHD w domu:-) Byłam właśnie z nimi na spacerze, Shila szła za Julkiem, nie było konieczności wynoszenia jej itp. Musze powiedzieć, że jest naprawde bardzo mądra Quote
Nikus Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 a ja ze swej strony dodam co się może przydać do ogłoszeń,że pasażerka z niej w autku jest super:) Troszkę się porozglądała co tam za oknem a,że nic ciekawego i pogoda paskudna to się położyła i grzecznie leżała na tylnej kanapie:) Quote
papryka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Iwona77 napisał(a):Tzn. po antybiotyku infekcja przeszła a Julek wrócił do normy:) no cóż, muszę się pogodzić z tym, że mam ADHD w domu:-) Byłam właśnie z nimi na spacerze, Shila szła za Julkiem, nie było konieczności wynoszenia jej itp. Musze powiedzieć, że jest naprawde bardzo mądra no to dobrze:) uwazaj Iwonko bo jak Julek sie zakocha to nie ma to tamto i Shila bedzie musiala zostac:)))))) Quote
mala_czarna Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie wierzę!! Ona nie jest w stanie warczeć! :lol: Takie to cichuteńkie było jak jechałyśmy. No ale teraz nowe towarzystwo psie i kocie to nie ma się co dziwić. Na smyczy ciężko się z nią szło, ale może ona tak tylko w Wawce ściemniała ;) Quote
Recommended Posts