Piromanka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Parkurku, kiedy znajdzie sie dla Ciebie czlowiek? Quote
Kociabanda2 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Parkur wyadoptowany bezpośrednio z lecznicy. Ma już dom. Czy dobry nie wiemy, ale został zachipowany. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. Quote
Piromanka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Parkur wyadoptowany bezpośrednio z lecznicy. Ma już dom. Czy dobry nie wiemy, ale został zachipowany. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy. Ooooo... Parkur już w domu? SUUUPER! Oby dom był dobry! Quote
Kociabanda2 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Oby, pewnie nie bardzo jest jak to sprawdzić. Nie wiem kiedy dokładnie on poszedł do adopcji, ale wiem, że zdarzają się "zwroty" więc może na razie nie zdejmujmy jego ogłoszeń. Quote
mru Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 tak, Parkurek adoptowany z lecznicy bezposrednio, czyli nie tak źle :p oby było mu dobrze, wczoraj nie dowiedziałam się gdzie poszedł do kogo i jak to się stało spróbuję wybadać, ale ta pani co go wydawała to w dzień pracuje i generalnie ciężko na nią trafić ;) Quote
Kociabanda2 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 o! Super! fajnie byłoby wiedzieć czy jest mu dobrze:) Quote
Kociabanda2 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ciekawe co u niego... ale pewnie tego się już nie dowiemy. Oby jak najlepiej :) A tu inny krzywozgryzy piesek czeka na pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/186422-POMOCY-DT-na-JU%C5%BB-%28-pies-na-ulicy-ma%C5%82y-po-wypadku-%28-BARDZO-PRZESZKADZA-ludziom-Wwa Quote
Recommended Posts