jonQuilla Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak... Wy sobie ponarzekałyście i przestało padać ale za to u mnie zaczęło :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak... Wy sobie ponarzekałyście i przestało padać ale za to u mnie zaczęło :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no ale wiesz jak brzmi zaklęcie :grins: Quote
zaba14 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 świetna jest [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-fjaSTdwQH6Y/TisXzcE5kzI/AAAAAAAACJQ/UR__huDNn9I/s640/_DSC0625.NEF.jpg[/URL] ! :) Quote
Paula03 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-t8u3dP3UV7o/TisYJ4CN4ZI/AAAAAAAACJw/AqNGXZWgya8/s640/_DSC0613.JPG[/url] Jak sobie słodko leży :loveu: Quote
chita Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 u nas nadal nie pada:evilbat: arina wczoraj o dziwo cieszyla sie z mojego powrotu do domu w efekcie czego mam rozcieta warge:roll: a moi rodzice przyznali w koncu ze brakuje im psa jak cholera wiec mysle ze jak wroce wybierzemy sie do schronu, ciekawe kanikuly mi sie zapowiadaja:razz: Quote
Alicja Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='chita']u nas nadal nie pada:evilbat: arina wczoraj o dziwo cieszyla sie z mojego powrotu do domu w efekcie czego mam rozcieta warge:roll: a moi rodzice przyznali w koncu ze brakuje im psa jak cholera wiec mysle ze jak wroce wybierzemy sie do schronu, ciekawe kanikuly mi sie zapowiadaja:razz:[/QUOTE] u mnie DZIŚ jeszcze nie padało :multi: Quote
chita Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 jest po 12 dopiero...wszystko przed Toba:diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='chita']jest po 12 dopiero...wszystko przed Toba:diabloti:[/QUOTE] wykrakałaś ....padało :diabloti: ale dziś sie rozpogodziło :kciuki: Quote
Izabela124. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-0ujhBlJN96I/TisYAegTzGI/AAAAAAAACJo/UlghP7cjdf8/s640/_DSC0616.JPG[/url] jaka księżniczka :) Quote
chita Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='Maalwi']o, psiak schroniskowy sie szykuje? :)[/QUOTE] taki mamy plan:) zobaczymy ile z tego wyjdzie [quote name='Izabela124.'][URL="https://lh4.googleusercontent.com/-0ujhBlJN96I/TisYAegTzGI/AAAAAAAACJo/UlghP7cjdf8/s640/_DSC0616.JPG"][/URL]jaka księżniczka :)[/QUOTE] na pestce buraka:diabloti: Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta... bylysmy dzis tez poplywac nad jeziorem a ze siedziala dlugo w wodzie to posikuje teraz:shake: boszze na co mi byl pies:roll::loveu: Quote
agaga21 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='chita'] Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta... [/QUOTE] ech, te nasze połamańce... etna zawsze po grze w piłkę jest taka połamana, że się ruszyć nie może. i co rano, jak się przez noc "zastoi" to też ma problem by wstać i się rozruszać. aż się boję co to będzie z nią na stare lata. Quote
agaga21 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 szerokiej drogi!!!:bye::bye: wypoczywajcie i wracajcie bezpiecznie :) Quote
chita Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 [quote name='agaga21']szerokiej drogi!!!:bye::bye: wypoczywajcie i wracajcie bezpiecznie :)[/QUOTE] juz jestesmy:cool3: jechalismy dlugo bo sporo korkow i przystankow, ale juz w domu:) Quote
chita Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 bylismy dzis u weta, lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 ojej...trzymam kciuki za Arinkę!! Zgadałaś się z blondyną? Bo chyba zawita na weekend;) Quote
chita Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 odzyskam dzis sima ze starym numerem to sie zgadam;) Quote
YxNinaxY Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Trzymam kciuki by to nie było nic poważnego PS Jak ja kocham oglądać Wasze zdjęcia :) Są przepełnione życiem ;) A filmik wymiata :) Quote
agnieszka32 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='chita']bylismy dzis u weta, lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE] Mam nadzieję, że to nic poważnego. Kurczę, zawsze coś :( Quote
agaga21 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='chita']bylismy dzis u weta, lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE] mam nadzieję, że to jednak nic poważnego. Quote
chita Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]trzymam kciuki a Ty się nie załamuj...głowa do góry [/B][/COLOR][/FONT]:calus: Quote
agaga21 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='chita']dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll:[/QUOTE] ale wam się trafiło :( oby tylko wszystko się dobrze skończyło. w dalszym ciągu trzymam kciuki za wyniki, musi być dobrze :) buziaki dla arinki Quote
Recommended Posts