Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak... Wy sobie ponarzekałyście i przestało padać ale za to u mnie zaczęło :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no ale wiesz jak brzmi zaklęcie :grins:

Posted

u nas nadal nie pada:evilbat:

arina wczoraj o dziwo cieszyla sie z mojego powrotu do domu w efekcie czego mam rozcieta warge:roll: a moi rodzice przyznali w koncu ze brakuje im psa jak cholera wiec mysle ze jak wroce wybierzemy sie do schronu, ciekawe kanikuly mi sie zapowiadaja:razz:

Posted

[quote name='chita']u nas nadal nie pada:evilbat:

arina wczoraj o dziwo cieszyla sie z mojego powrotu do domu w efekcie czego mam rozcieta warge:roll: a moi rodzice przyznali w koncu ze brakuje im psa jak cholera wiec mysle ze jak wroce wybierzemy sie do schronu, ciekawe kanikuly mi sie zapowiadaja:razz:[/QUOTE]

u mnie DZIŚ jeszcze nie padało :multi:

Posted

[quote name='Maalwi']o, psiak schroniskowy sie szykuje? :)[/QUOTE]

taki mamy plan:) zobaczymy ile z tego wyjdzie

[quote name='Izabela124.'][URL="https://lh4.googleusercontent.com/-0ujhBlJN96I/TisYAegTzGI/AAAAAAAACJo/UlghP7cjdf8/s640/_DSC0616.JPG"][/URL]jaka księżniczka :)[/QUOTE]

na pestce buraka:diabloti:

Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta...
bylysmy dzis tez poplywac nad jeziorem a ze siedziala dlugo w wodzie to posikuje teraz:shake:
boszze na co mi byl pies:roll::loveu:

Posted

[quote name='chita']

Arina dzis troche kulała znow, w przyszly poniedzialek jestesmy umowieni do weta...
[/QUOTE]
ech, te nasze połamańce...
etna zawsze po grze w piłkę jest taka połamana, że się ruszyć nie może. i co rano, jak się przez noc "zastoi" to też ma problem by wstać i się rozruszać. aż się boję co to będzie z nią na stare lata.

Posted

[quote name='agaga21']szerokiej drogi!!!:bye::bye:

wypoczywajcie i wracajcie bezpiecznie :)[/QUOTE]

juz jestesmy:cool3: jechalismy dlugo bo sporo korkow i przystankow, ale juz w domu:)

Posted

bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh

Posted

[quote name='chita']bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE]

Mam nadzieję, że to nic poważnego. Kurczę, zawsze coś :(

Posted

[quote name='chita']bylismy dzis u weta,
lapa w porzadku...ale zeby nie byloza wesolo pare dni temu na brzusiu zauwazylam jakas czarna kropke ktora od dwoch trzech dni byla zaczerwieniona...w srode o 13 bedziemy to usuwac i robic badanie histopatologiczne bo wg weta nie wyglada to za dobrze...ehh[/QUOTE]
mam nadzieję, że to jednak nic poważnego.

Posted

dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll:

Posted

[quote name='chita']dzis bylismy u kontroli wszystko goiło sie ok..po godzinie wracalismy z powrotem bo szew puscil:shake: teraz ma jakies zszywki metalowe:diabloti: bidula ma tyle energii a ja musze jej non stop pilnowac, zero plywania, skakania a wynik histopatologiczny dopiero w przyszlym tygodniu.cudowne wakacje jednym slowem:roll:[/QUOTE]
ale wam się trafiło :( oby tylko wszystko się dobrze skończyło. w dalszym ciągu trzymam kciuki za wyniki, musi być dobrze :)
buziaki dla arinki