Jump to content
Dogomania

MILKA - porzucona bidulka... W NOWYM DOMKU !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jestem jestem już.
Za nim ogarnę całe stado to trochę mi zejdzie. Teraz razem z milką będzie 9 psów i 3 koty.;-) I wszystkie generalnie domowe, tylko hasky woli na zewnątrz.
Miłka dogadała się z moim stadem bez problemu, żadnych spięć. Wieczorkiem puściłam ją na ogród i od razu siusiu, kupka i do domu. Noc przespała ze mną w łóżku, tuż obok twarzy, tak więc rano dostałam parę liźnięć. Na razie za dużo nie je, choć jedzonko było dość dobre. Po za tym jest urocza i bezproblemowa.
Zaraz obrobię foty to coś wrzucę.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milka po sterylce, jak się okazało aborcyjnej. Wet przywitał mnie pytaniem: zgadnij ile było? Na il stawiacie?
Na razie obolała i cierpiąca leży na moich kolanach i się skarży.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Milka po sterylce, jak się okazało aborcyjnej. Wet przywitał mnie pytaniem: zgadnij ile było? Na il stawiacie?
Na razie obolała i cierpiąca leży na moich kolanach i się skarży.

Ja wiem ile było... Lucyna do mnie dzwoniła. Masakra:placz:
Mimo wszystko niezmiernie sie cieszę, że Milcia trafiła do Ciebie... bo wolę nie myśleć jak to by się skończyło tutaj... sterylka i do kojca :(
Dziękuję za wszystko imienniczko moja kochana :)

Posted

Gdyby nie Lucynka to nawet bym o Milce nie wiedziała. Przede wszystkim jej zasługa za szybkie działanie i wsparcie. Teraz tylko Milka musi dojść do siebie i zobaczymy co z tym domkiem z Krakowa. Ona musi mieć domek najlepszy.

Posted

Ja wiem, że to wszystko, to zasługa Lucynki :)
Sama od niedawna śmigam po dogomanii... a już poznałam masę cudownych osób. Nie wiem co bym bez Was zrobiła:loveu:

Posted

Jestem, jestem ... ale Milka ma więcej wybawicielek ... tak się cieszę. Lilutosi powiedziała mi, że było 12 około dwutygodniowych płodów. Co ta bidulka by zrobiła gdybyś ją Tajga z pod tego baru nie zabrała.
Jeśli ojcem był duży piesek, to malutka nie poradziłaby sobie w tej ciąży.
Jak dobrze, że to już po wszystkim. Przyszły domek jest w Nowej Hucie i jutro wizyta przedadopcyjna. Państwo dzwonią codziennie i podczytują wątek. Trzymamy kciuki za szczęśliwy dalszy przebieg wypadków. Milciu ... wracaj do zdrowia. Teraz to będzie już tylko dobrze.

Posted

Lucynko, ja sobie nawet nie chcę wyobrażać tego, co by było gdyby Milka jeszcze jakiś czas pozostała taka osamotniona...:placz:

Milcia wiele przeszła - z "wolnego" psa stała się niemal "więźniem" kojca, po kilku dniach kąpiel (może pierwsza w zyciu) dłuuuuga podróż, zaraz wet, badania, operacja. Normalnie milion wrażeń. To cud, że Milcia dobrze wszystko znosi. I ta wizja domku... takiego tylko dla niej :)

Teraz juz moze być tylko lepiej!

Zdrówka Milciu!!!:loveu:

Posted

przeczytałam od dechy do dechy.Gratuluję szybkiej i efektywnej akcji. Sunia cudna , też się w niej zakochałam.
I widzę ,że Lucynka zaraziła się na dobre :evil_lol:, ona wie o co chodzi.I jeszcze to imię, Milka :eviltong:

Posted

A wiecie skąd się wzięło imię Milka?
Psinkę zlokalizowała i zgłosiła do mnie koleżanka - KaMilka :) Podczytuje wątek, więc... pozdrawiam :)

Posted

Przeczytałam wątek ... masz Tajgo wrażliwe serducho i odwagi Ci nie brakuje ... :loveu:
Gratuluję :lol:
Czy ten zwyrodnialec obecnie ma psa?
Biedny, malutki kundelek w kontenerze na śmieci ... szok :angryy: ten obraz będzie mnie prześladował :shake:

Posted

Zwyrodnialec przesiedział rok (skumulowały się dwa wyroki), żona od niego odeszła, zabrała dzieci. Dwie sunie zostały odebrane, zamieszkały zaraz za granicą, w Niemczech. Mają bardzo dobrze.
Chleje facet nieziemsko...
Ale psa nie ma!!! I niech tylko spróbuje mieć!!!

Posted

tayga napisał(a):
A chcecie wiedzieć jak ja znalazłam się na dogomani?
http://www.dogomania.pl/threads/75520-ODRATOWANA-OD-SADYSTY-NUKA-w-nowym-domu-ale-facet-ma-kolejn*****
W pierwszym poście jest duzo o mnie. To temat sprzed dwóch lat... ale ciągle pamiętam te zdarzenia.
Potem zniknełam stąd na długo... az mnie labkomaniacy ściągneli :)

Już wiem, przeczytałam , jestem pełna uznania i podziwu, oby więcej takich ludzi jak Ty było na świecie.