Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maciaszek']A wyświetleń dużo... I nic :(.[/QUOTE]
Echhh... Kompletnie nikt nie dzwoni :( Prędzej ze schronu prosto pójdą... co osobiście mi się nie uśmiecha, choć faktycznie tak przetrzebiają, że jak widać do tej pory siedzą. Bo ogólnie to mądrych adoptujących zaglądających do schronu w ciągu roku można na palcach 1 ręki policzyć ;/

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']Echhh... Kompletnie nikt nie dzwoni :( Prędzej ze schronu prosto pójdą... co osobiście mi się nie uśmiecha, choć faktycznie tak przetrzebiają, że jak widać do tej pory siedzą. Bo ogólnie to mądrych adoptujących zaglądających do schronu w ciągu roku można na palcach 1 ręki policzyć ;/[/QUOTE]

Poczułam się urażona:evil_lol:
A tak serio- myślę, ze nie mniej, niż kupuje psy od handlarzy i hodowców razem wziętych.
Samo przyjście po psa do schronu jest oznaką dojrzałości.
Bo fajny szczeniaczek ze Świebodzkiego to lepszy kąsek.
Chwała im za to że w ogóle przychodzą ;) A ze każdego porywa czasem fantazja i biora dla 3 latka DA to już inna sprawa. :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Dostałam dziś mail. Facet, zainteresowany adopcją. Podał swój adres mailowy i chce, żeby do niego napisać. Odpisałam, że jeśli jest zainteresowany zaadoptowaniem osa to niech zadzwoni pod numer podany w opisie aukcji albo napisze pod podany adres mailowy.
Ktoś się kontaktował?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ta dzisiaj je widziałam tylko, ze teraz w osobnych kojcach są

Są w osobnych kojcach, bo jak poszła suka do wycięcia, była jakiś czas w izolatce. Po tygodniu wróciła do kawalera, ale on dostał szału i skończyło się na jatce. Potencjalny ds musi być bez zwierząt!!!

Posted

Dzwonią ludzie po białasy- szczególnie po sunię, ale jak do tej pory nic z tego konkretnego nie wyszło. Jedynie przed chwilką zadwoniła aktywna osoba i generalnie bardzo dobrze mi się z nią rozmawiało. No zobaczymy... Jedyny minus- mieszka w Bydgoszczy, ale nie takie rzeczy się robiło :)

Czy na aukcji allegro jest mój adres e-mail?? Bo odsyłam do pewnych ustaleń właśnie na maila do mnie.

• 2 weeks later...
Posted

Dokładnie to Chorzów ;) Domek super,bez dzieci,bez innych zwierząt,tylko 2 dorosłe osoby.Jest to mieszkanie ale dookoła las i łąki.Jest też ogródek nie daleko więc swoje własne miejsce do biegania też będzie miała ;) Blisko mnie mieszkają więc fotki z domu również będą.
Mieli amstafa,przygarniętego z ulicy ale odszedł niedawno za TM ( starośc)

Posted

LILUtosi napisał(a):
A wiadomo coś o nowym domku suczki?
Strasznie się cieszę że przynajmniej samiec wydaje się że dobrze trafił.

W schronisku poinformowano nas ,ze sunia jest w Bydgoszczy, nowi wlasciciele są w kontakcie ze schronem i wszystko uklada sie pomyslnie :)