mariamc Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 URL=http://img443.imageshack.us/i/moris177.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/5205/moris177.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img291.imageshack.us/i/moris178.jpg/][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/6508/moris178.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
mariamc Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [URL=http://img245.imageshack.us/i/moris186.jpg/][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/11/moris186.jpg[/IMG][/URL] Nie mam do końca zrobionych boksów.Jedyne miejsca jakie mam , czekają na asty ze schroniska. Wiem ,chodzi o Bastera, poczytuję wątek. Pomyślę ale na dziś miejsc brak. Quote
Cudak Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='mariamc']Nie mam do końca zrobionych boksów. Wiem ,chodzi o Bastera, poczytuję wątek. Pomyślę ale na dziś miejsc brak.[/QUOTE] Tak, chodzi o Bastera.. Nie wiadomo, ile będzie trwało dokańczanie kojców? Jak będą do końca zrobione, to też są zarezerwowane dla astów? Quote
mariamc Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mam już kupione panele drewniane,żeby się odgrodzić od ulicy ,jak u Misia.Nie wiem ,kiedy dowiozą. Mam załatwione płyty chodnikowe i ten sam problem , z dowozem. Po prostu sz....g mnie trafia. Nic nie mogę obiecać. Przepraszam. Quote
Estrella Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Zaczęłam ogłaszać Miśka - jest na nasipupile.pl, wszystkotujest.pl, gumtree.pl i alegratka(wyróżniona 1 pkt.) + [B]Drixon[/B] z forum.molosy .pl założyła mu wątek na szwajcary.com Może jeszcze dziś dam radę więcej, a jak nie, to jutro :) Quote
Cudak Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Estrella']Zaczęłam ogłaszać Miśka - jest na nasipupile.pl, wszystkotujest.pl, gumtree.pl i alegratka(wyróżniona 1 pkt.) + [B]Drixon[/B] z forum.molosy .pl założyła mu wątek na szwajcary.com Może jeszcze dziś dam radę więcej, a jak nie, to jutro :)[/QUOTE] Super! Niech Misiek szybko znajduje nowy domek i robi miejsce dla następnego biedaka :multi: Przydałoby mu się allegro.. Quote
mariamc Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Wielkie dzięki za ogłoszenia. Czy zrobić nowe zdjęcia? Na tych ostatnich trochę kiepsko wygląda, żle zniósł kastrację. Quote
Estrella Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 teraz nie mam czasu, ale później zrobię więcej. [quote name='Cudak']Przydałoby mu się allegro.. [/quote] trzeba będzie kogoś poprosić, znacie jakieś cioteczki ? [B]mariamc[/B] jak możesz i jak chcesz, to zrób jak najwięcej zdjęć :) Quote
Estrella Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Misiek jest jeszcze na - przygarnijzwierzaka.pl, e-zwierzak.pl, morusek.pl, psiamania.pl, kupiepsa.pl, petsy.pl i petworld.pl Na dziś tyle, ale obiecuję, że na tym się nie skończy :) :) najszybciej dalej będę go ogłaszać jutro, a najpóźniej... jutro:evil_lol: Quote
LAZY Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dziękujemy za ogłoszenia! On jest tak wspaniały, ze musi znaleźć dobry dom i to expresem! Danusiu czy jego stosunek do ludzi nawet tak wspaniały jak dotychczas? Quote
Estrella Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Czyli podsumowując: Misiek jest na [COLOR=deepskyblue]nasipupile.pl, wszystkotujest.pl, gumtree.pl, alegratka[COLOR=black](wyróżniona 1 pkt.[/COLOR][COLOR=black])[/COLOR], szwajcary.com, molosy .pl, przygarnijzwierzaka.pl, e-zwierzak.pl, morusek.pl, psiamania.pl, kupiepsa.pl, petsy.pl, petworld.pl [/COLOR]+ dzisiejsze [COLOR=#00bfff]mojpupil.pl, topad.pl, adin.pl, owi.pl[/COLOR] [COLOR=deepskyblue]hodowcy.com.pl[/COLOR] - dodając na tej stronie ogłoszenie jest też na [COLOR=deepskyblue]psy-ogloszenia.pl, zwierzeta-ogloszenia.pl i kupszczeniaka.pl[/COLOR] :) Jak tylko będę miała czas, to dalej będę ogłaszać Miśka ! Quote
mariamc Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dzięki . Stosunek do ludzi bez zmian, można robić przy nim wszystko. Zero agresji do weta. Quote
Estrella Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='kinia098']Ktoś już chętny na Miśka ? :D[/QUOTE] Z ogłoszeń nikt Quote
aga2 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 cudowny psiak!! wiadomo jakie jest jego zachowanie w stosunku do dzieci i innych psów?? Quote
LAZY Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Tak. Do dzieci spokojny. Inne psy atakuje. Aga skąd dokładnie jesteś? Quote
Estrella Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Chyba odnowię Miśkowi ogłoszenia.. i dodam jeszcze na kilku stronach. Tylko nie wiem, czy tekst jest ok [I][COLOR=dimgray]Misiek jest psem w typie Landseera w wieku (około) 3lat.[/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray][/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray]W lutym, znaleziony został w oklicach Szczecinka (zach-pom) gdy przebiegał przez jezdnię z dyndającym na szyi łańcuchem. Okazało się, że pies nie ma obroży.. Łańcuch miał zapięty na szyi, który wrósł mu w skórę! Niestety, ale Misiek trafił do schroniska w Szczecinku. Tam zdjęli mu łańcuch i oczyścili ranę. Do dnia dzisiejszego przebywa w tym samym miejscu...[/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray][/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray]Jest psem pogodnym, wesołym, łagodnym oraz przyjaznym dla ludzi i suczek, samców nie toleruje. Uwielbia być głaskanym, przytulanym i drapanym. Garnie się do człowieka i szuka w nim miłości, której nie doznał u poprzedniego właściciela. Misiek zasługuje na dom, w którym poczuje się kochanym, bezpiecznym i szczęśliwym, a wtedy odwdzięczy się wielką psią miłością oraz zostanie Twoim nowym, najlepszym przyjacielem..[/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray][/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray]Spokojnie i grzecznie znosi podróż samochodem oraz wizyty u weterynarza. Miesiek jest już po kastracji.[/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray][/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray]Kontakt w sprawie adopcji Miśka - 519 102 889[/COLOR][/I] [I][COLOR=dimgray]Warunkiem oddania psa do nowego domu jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/COLOR][/I] Piszcie co [B]poprawić[/B](np. błędy),[B] dopisać[/B], [B]zmienić[/B] itd. Nie wiem, czy treść jest zgodna z zachowaniem, charaktrem Miśka. Nie wiem też jak Misiek reaguje na koty. [U]To tylko taki wstępny tekst i chciałabym, żebyście pomogli mi zrobić ładniejszy[/U] :lol: Quote
LAZY Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Może można dopisać, ze pomimo swojej łagodności w stosunku do ludzi moze byc dobrym stróżem i samą posturą odstraszać nieproszonych gości? O ile to nie narazi go na kolejny łańcuch... Quote
Estrella Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzięki, dopiszę to, co napisałaś i że pies nie zostanie wydany na łańcuch :) Quote
zeberka4 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Misiek to świetny i piekny pies! Uroda super! Lubie takie wielkie pychole Quote
Niebieska713 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Sliczny kudlacz...:lol: Az dziwne ,ze o niego nikt sie nie bije...:-o Quote
mariamc Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziewczyny , dzięki za ogłoszenia. Przepraszam,że tak mało się wpisuję ale brak czasu. Wstrzymajcie się z ogłoszeniami i trzymać kciuki....... Nawet jeśli się nie uda ,to będziemy wiedzieć coś więcej o jego charakterze. Quote
Estrella Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='mariamc']Wstrzymajcie się z ogłoszeniami i trzymać kciuki....... Nawet jeśli się nie uda ,to będziemy wiedzieć coś więcej o jego charakterze.[/QUOTE] :kciuki:... Quote
Recommended Posts