Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wan psa, który rozpaczliwie szuka domu. Nie wiadomo skąd się pojawił, pewnego dnia po prostu przyszedł na posesję i koniecznie chciał na niej pozostać. Jest narazie dokarmiany, ale pozostać tu z takich czy innych względów, nie może.
Pies jest młody, wesoły i bardzo lubi zabawę, doskonale będzie siębadawał do rodziny z dziećmi.

Nawet zdjęcie trudno zrobić, bo biega i skacze.

Posted

beka napisał(a):
A jak on do innych psów tz suk?? nie jest agresywny???

Nie, nie jest agresywny, biega i bawi się z psami tego pana który go dokarmia...

Posted

beka napisał(a):
szkoda go....
tak sobie siedze i myślę.....

Bardzo szkoda :(
My już nie mamy miejsca w boksach - w niedzielę przyjechała do nas Szanta z Palucha i mamy full w boksach...

Posted

A on śpi na ulicy czy go wpuszczaja na teren??
CY on jest wielkości onka czy mniejszy?
i moze damy mu jakieś imie ? chcę go wrzucic na portal owczarkowy
i dane do kontaktu

Posted

Widziałam go wczoraj, widziałam go dzisiaj - znowu wałęsa się po ulicy i kuleje. Podobno potrącił go samochód. Szkoda by było by zginął głupią śmiercią.

• 3 weeks later...
Posted

wczoraj zadzwonił pan, ze chce obejżeć psa. Wszystko ładnie wyglądało do chwili przedstawienia warunków adopcji. Wydarł się, że nikt nie bedzie sprawdzał waruków w jakich on trzyma psy. Jest tyle psów że może sobie załatwić lepszego. NO I CZEŚĆ. pies pozostaje tam gdzie jest.