Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak, tak nie dadzą nawet na chwilę spokoju tylko najlepiej dowalić kolejnym sprawdzianem, czy wypracowaniem....:shake:

Muszu żyje, ma się dobrze rośnie jak na drożdżach :) Fotki mam na aparacie, choć powiem szczerze, że żeby go uchwycić trzeba naprawdę się namęczyć :razz: Już ostatecznie obiecuje fotki wrzucić w środę, bo wtedy mam "luźniejszy" dzień

A teraz tak jeszcze nie dziś, a jutro, ale ja zalatana jestem więc dzisiaj, chciałabym wszystkim Panią złożyć życzenia z okazji ich jutrzejszego święta :BIG:

Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj...

• 4 weeks later...
Posted

Żyje : ) ... jeszcze :evil_lol: Ciągle coś mi wypada, ale tak to już bywa w końcu właśnie przede mną najgorsze (niecałe) 4 tyg. w tym roku ... Od 27 do 29 mam egzaminy, nauczyciele szaleją, nauki mamy pełno :shake: Święta spędzam nad książkami, no ale pocieszam się tym, że po 4 maja (bierzmowanie) będę mogła już spokojnie odetchnąć bynajmniej na jakiś czas, a i co najmniej 6 godzin w szkole mi odejdzie no i przede wszystkim nauki będzie mniej, a zajęcia z przygotowania do bierzmowania również się skończą :multi: Dzisiaj sobie właśnie usiadłam, a już zaraz muszę wychodzić na wizyte do weta, żeby zdążyć przed zamknięciem :roll: Ale dzisiaj późnym wieczorkiem, gdy wrócimy z wizyty u dziadków (będą ogródkowe zdjęcia o ile nie zacznie padać :cool3: ) wrzucę już obrobione stare zdjęcia i obrobię i wrzucę nowe ;) Wczoraj wszystko zrobiłam specjalnie by mieć dzisiaj czas na fotki :)

A z życia Muszu, to wczoraj zabrałam całą gromadke (po kolei) na ćwiczenia i muszę powiedzieć, że mały pomimo, że tak naprawdę ćwiczył mało (i tu mogę obwiniać tylko siebie) na ringówce biegał niczym stary wyjadacz wystawowy! Super! Byłam wielce zaskoczona, a zwłaszcza, że bieganie było najmniej ćwiczone i to jeszcze na dworzu przy ludziach samochodach i innych psach oraz hałasach, ale za to stójka która ćwiczona jest non stop w każdej wolnej chwili na ringówce kompletnie nam nie idzie, tylko na obróżce i w domu, ale do maja (debiut w Łodzi) jeszcze czas mały jedzie z nami do Inowrocławia się oswajać z wystawami :)

I od razu chciałabym z tego miejsca złożyć wszystkim życzenia z okazji świąt

Posted

Muszu jest absolutnie kapitalny. Śliczny,radosny pies. Liczę,że może uda mi się go kiedyś poznać :D
Zdjęcia z Fiolką mają odlotowe,jednak nie ma to jak te jej oczy :P
Olu jeszcze raz Świąteczne buziakiiiii i trzymam kciuki za testy byś zdała je jak najlepiej :*:*:*:*:*

Posted

Zaległe zdjęcia (coś ciężko szły przez imageshacka więc wrzuciłam na picasse :)

http://picasaweb.google.pl/aleksandra.tolopilo/Muszu#

Dzisiaj tak sie wybrałam, ze zapomniałam aparatu więc zdjęcia komórkowe,a le zawsze lepsze takie niż zadne ;) Tak dzisiaj skrytykowałam Muszu po wieczornych ćwiczeniach wczoraj, że dzisiaj stał jak wryty nawet nie drgnął jestem ciekawa czym mnie zaskoczy następnym razem :P