Kaya Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 http://picasaweb.google.pl/aleksandra.tolopilo/MWPROdz2010# Fotki z Łodzi nie za wiele, ale zawsze coś :) Quote
Zuza i Noddy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ola będę bardzo wdzięczna jakby udało ci się cyknąć jakąś fotkę Muszu z rozetką, bo osoba która je robiła chciałaby na stronkę. Fotki super, trzeba było jeszcze nasz serialowy wieczór uwiecznić :lol: Quote
Kaya Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Nie ma problemu jak tylko pojadę do niego to postaram się zrobić to zdjęcie. A co do wieczoru to można było uwiecznić i te spacery późnym wieczorem po ringach, a zwłaszcza na ringu honorowym :P Quote
Zuza i Noddy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Kaya']Nie ma problemu jak tylko pojadę do niego to postaram się zrobić to zdjęcie. A co do wieczoru to można było uwiecznić i te spacery późnym wieczorem po ringach, a zwłaszcza na ringu honorowym :P[/QUOTE] O tak, trzeba to jeszcze powtórzyć, może w Wa-wie? Quote
Kaya Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Hmmm zależy gdzie nocujecie, ale jeśli znacie jakiś fajny nocleg w miare fajnych cenach to podeślij mi na gg jakieś namiary ;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Kaya']Hmmm zależy gdzie nocujecie, ale jeśli znacie jakiś fajny nocleg w miare fajnych cenach to podeślij mi na gg jakieś namiary ;)[/QUOTE] Jeszcze nie zaczęłam się rozglądać, ale może niedługo trzeba zacząć to coś fajnego się znajdzie. Quote
Kaya Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 No ja właśnie zaczełam i znalazłam bardzo fajne tzw. mieszkania na jedną dobe, wychodzi to za całe mieszkanie ok. 110 zł ;) Quote
Zuza i Noddy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Kaya']No ja właśnie zaczełam i znalazłam bardzo fajne tzw. mieszkania na jedną dobe, wychodzi to za całe mieszkanie ok. 110 zł ;)[/QUOTE] No to w sumie fajna cena, jak byście się już na coś zdecydowali to daj znać. Tylko musiałabym sobie jakąś ekipę zebrać. Quote
Pieseczkowo Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 To ja chętnie dołącze do was jako rodowita warszawianka chętnie zobaczę jakie to pomysły mają przyjezdni psiarze:eviltong: Quote
Kaya Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No to w sumie fajna cena, jak byście się już na coś zdecydowali to daj znać. Tylko musiałabym sobie jakąś ekipę zebrać.[/QUOTE] Mateusza weźmiesz ze sobą i już macie ekipe :P [quote name='Pieseczkowo']To ja chętnie dołącze do was jako rodowita warszawianka chętnie zobaczę jakie to pomysły mają przyjezdni psiarze:eviltong:[/QUOTE] Przynajmniej będzie nas kto miał oprowadzać :) Quote
Kaya Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Pieseczkowo']PO okolicznych klubach :P[/QUOTE] No ostatnio się chwaliłaś, ze byłaś na imprezie to jesteś w temacie ;) Quote
Pieseczkowo Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Wiesz zawsze można pomyśleć :P ja tylko najpier muszę w ogolę zorientowac się gdzie ta wystawa się odbędzie :P Quote
Kaya Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Tak się wogóle zastanawiam czy jest sens brać psy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Kaya']Muszu I WO BOB baby, mały super pokazał się dopiero na bisach, ale przynajmniej pokazał co potrafi, natomiast dla mnie ta Łódź troche pechowa, bo głowa mnie cały czas bolała, może pogoda, fotki powinnam wstawić jutro :) Ja myslę, że na ringu też pokazał się OK.:) [quote name='Kaya']Po wystawie w Łodzi skończyłam na antybiotykach no cóż coś za coś, 2 dni przeleżałam, dopiero rozpakowuje graty z Łodzi, mam lekkie opóźnienie ale fotki już na komputerze musze tylko wybrać ;) Widzę, że jestes następną osoba, której w majowy weekend coś poszło nie tak... [quote name='Zuza i Noddy']Ola będę bardzo wdzięczna jakby udało ci się cyknąć jakąś fotkę Muszu z rozetką, bo osoba która je robiła chciałaby na stronkę. Fotki super, trzeba było jeszcze nasz serialowy wieczór uwiecznić :lol: Rrrrrany, to co wy tam robiliście, w tym hotelu, co? pzdr. Quote
Kaya Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Asiaczek napisał(a):Rrrrrany, to co wy tam robiliście, w tym hotelu, co? Spaliśmy :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kaya napisał(a):Spaliśmy :cool3: Taaaaaa, eh, ta młodzież...;) pzdr. Quote
Litterka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Kaya']Spaliśmy :cool3: Upada tradycja w narodzie... :( Quote
Asiaczek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Hahaha, dziewczyny i Mateusz jeszcze sa młodzie, to i nadrobią:) Pzdr. Quote
Kaya Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, dziewczyny i Mateusz jeszcze sa młodzie, to i nadrobią:) Pzdr. np. na podczas wystawy Sopockiej ... :cool3: Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 O, rozumiem, że będziecie w Sopocie całą psia paczką, tak? super, bo my tez się szykujemy. Nie wiem tylko, czy Zuzka da radę dojechac... pzdr. Quote
Kaya Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Asiaczek napisał(a):O, rozumiem, że będziecie w Sopocie całą psia paczką, tak? super, bo my tez się szykujemy. Nie wiem tylko, czy Zuzka da radę dojechac... pzdr. Oczywiście :) A Zuzka da sobie rade jak zwykle ;) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wierzę, że tak będzie:) Pzdr. chociaz dla niej trasa do sopotu to trochę daleko... Pzdr. Quote
Recommended Posts