madziasto4 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Heee? ze jak?[/QUOTE] Przypadkowo całkiem. [quote name='koregra']Ale energii macie w domciu teraz - fajowo:loveu:[/QUOTE] No :grins: Quote
tigrunia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Łałłłłł Madzka ale sexi pidżamka seduszkowa :loveu: Chłopaki są bombowe :evil_lol: Szkoda tylko,ze filmiki mi sie w pracy nie chcą w ogóle otwierać :shake: Quote
aneczka0106 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Chłopcy lubią mieć wpływ na to, gdzie ich posłanka leżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze, nie mogłam Was odnaleźć, coś mi z subskrypcji wywaliło:-( Mizianko dla łobuzów:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='madziasto4']Przypadkowo całkiem. [/QUOTE] A to chiba juz wim o co cho. Cze Madzka :loveu: W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu: [/quote] Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena... Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] :loveu::loveu::loveu: Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena... [/quote] Czyli zgadłam? :razz: Niech sie troche powkurza, co nie? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Czyli zgadłam? :razz: Niech sie troche powkurza, co nie? :evil_lol:[/QUOTE] Zgadla, da. Madzka sie za Magdalene wkurzac ma? Eeee watpie chiba. Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Zgadla, da. [/quote] Ale fajowo macie :loveu: Która gdzie jedzie? Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='tigrunia']Łałłłłł Madzka ale sexi pidżamka seduszkowa :loveu: Chłopaki są bombowe :evil_lol: Szkoda tylko,ze filmiki mi sie w pracy nie chcą w ogóle otwierać :shake:[/QUOTE] Cze 2B :grins: [quote name='aneczka0106']Chłopcy lubią mieć wpływ na to, gdzie ich posłanka leżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze, nie mogłam Was odnaleźć, coś mi z subskrypcji wywaliło:-( Mizianko dla łobuzów:lol:[/QUOTE] Dzień dobry, pół biedy jak przemeblowanie dotyczy jednego pomieszczenia, gorzej jeśli całego mieszkania, bo się człowiek potyka i o te posłania, a jest ich w sumie 5 różnych:evil_lol:, i o piesy oba :evil_lol: [quote name='Anusia & Alutka'] Cze Madzka :loveu: W tym tygodniu razem odliczamy dni do weekendu :loveu:[/QUOTE] :hmmmm: [quote name='Kasia']Jakieś sikretersy? :cool3: Spotkanko jakieś? Cze Magdaleno i rozrywkowe chłopaki :loveu:[/QUOTE] Cze Kasiu :loveu: [quote name='Anusia & Alutka'] Magdaleno, jeny jak to do niej nie pasuje... Przecie to Madzka jezd a nie zadna Magdalena...[/QUOTE] :loveu: [quote name='Kasia']Czyli zgadłam? :razz:[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']Zgadla, da.[/QUOTE] :hmmmm: [quote name='Kasia']Ale fajowo macie :loveu: Która gdzie jedzie?[/QUOTE] :hmmmm::hmmmm::hmmmm::crazyeye: Jezu to mi się śni :hmmmm: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='madziasto4'] :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::crazyeye: Jezu to mi się śni :hmmmm: [/quote] Madźka nie udawaj goopiego...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Madźka nie udawaj goopiego...:roll:[/QUOTE] Ona nie udaje :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ona nie udaje :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: [/quote] Dobra. Nic więcej nie piszę, o nic wiecej nie pytam. Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Dobra. Nic więcej nie piszę, o nic wiecej nie pytam.[/QUOTE] Ona nie udaje, ona taka wlasnie jezd :evil_lol: A czekam ja se na sobote z utesknieniem, a Madzka to na weekend czeka zawsze, wiec se pomyslalam, ze razem z utesknieniem czekac bedziem ino zem se zapomniala, ze ten symulant w chalupie siedzi. Quote
Kasia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ona nie udaje, ona taka wlasnie jezd :evil_lol: [/quote] Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol:[/QUOTE] He he :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='Kasia']Tak też pomyślałam, że o to Ci chodzi :cool1: Ale zem se głosno nie chciała o tym pisać :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']He he :evil_lol:[/QUOTE] Ćwinie jedne w jedną trąbkę dmuchają.:obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='madziasto4']Ćwinie jedne w jedną trąbkę dmuchają.:obrazic:[/QUOTE] Jaka trabke? Fidlasta Ty grasz? :crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='madziasto4']A Ty grasz?[/QUOTE] Na nerwach ino :grins: Quote
madziasto4 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/165/25dd7695f57078b7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/169/151bcc7e987d0821.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/169/57113a82e78d39b2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Sara_i_Aris Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cześć Madziu. Nie wiem co mam pisać :-? Hmm... kąpielowe fotki fajne. Starczy? :evil_lol: Quote
Recommended Posts