aneczka0106 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :crazyeye:suuuuper http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110298.jpg:crazyeye: sorki, ze nie psie, ale padĆam:crazyeye:psie tez Ćadne:lol: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='aneczka0106']:crazyeye:suuuuper http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110298.jpg :crazyeye: sorki, ze nie psie, ale padĆam:crazyeye:psie tez Ćadne:lol: O sasanka Ci siÄ spodobaĆa, cieszÄ siÄ :lol: TrochÄ fotek z dzisiaj Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Torek biegaĆ za piĆkÄ jak zwykle Quote
Kasia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka piÄknota kochana :loveu: Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, maĆo kiedy stoi no chyba ĆŒe MadĆșka kaĆŒe i krzyczy :eviltong: to patrzÄ w gaĆy Jej! Quote
madziasto4 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Kasia']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka piÄknota kochana :loveu: Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, maĆo kiedy stoi no chyba ĆŒe MadĆșka kaĆŒe i krzyczy :eviltong: to patrzÄ w gaĆy Jej! Nie muszÄ kazaÄ pozowaÄ wĆaĆnie, czÄsto po prostu to sÄ ich wĆasne pozycje, niewymuszane komendÄ - na przykĆad na tym zdjÄciu http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110655.jpg Toro sam usiadĆ czekajÄ c na piĆkÄ, ja siÄ wcale nie odzywaĆam :lol: On po prostu zakodowaĆ sobie, ĆŒe jak coĆ chce to ma usiÄ ĆÄ- zapamiÄtaĆ jak go uczyĆam kiedyĆ siadania- nic nie mĂłwiĆam, on siÄ domagaĆ smakoĆykĂłw, a jak tylko siadĆ, to ja bez sĆowa klikaĆam klikerem, wtedy dostawaĆ nagrodÄ, i teraz sam z siebie siada albo siÄ kĆadzie jak czeka na rzut piĆkÄ :lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Torcio wyszkolony, wszystko ma zakodowane :lol: MadĆșka jak nauka Ci idzie? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalaĆa pale na ta okolicznosc... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisaĆ(a): A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalaĆa pale na ta okolicznosc... KrawÄĆŒnikĂłw wszÄdzie masa wiÄc sie pewnie teraz o nie potyka... Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisaĆ(a):KrawÄĆŒnikĂłw wszÄdzie masa wiÄc sie pewnie teraz o nie potyka... No. I te chodniki zamiast proste byÄ to one zakrety maja i czĆek idzie sladem wÄĆŒa... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisaĆ(a): No. I te chodniki zamiast proste byÄ to one zakrety maja i czĆek idzie sladem wÄĆŒa... CzĆek to jeszcze jakoĆ da radÄ ale czĆek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiĆ rower. A potem pytania: SkÄ d ten siniak, skÄ d ten guz? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisaĆ(a):CzĆek to jeszcze jakoĆ da radÄ ale czĆek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiĆ rower. A potem pytania: SkÄ d ten siniak, skÄ d ten guz? Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisaĆ(a): Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: MyĆlisz, ĆŒe zajrzy tu i siÄ przyzna? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kasia napisaĆ(a): MadĆșka jak nauka Ci idzie? BÄdzie po wszytskim, to odetchnÄ, nastÄpne pytanie proszÄ :eviltong: Anusia & Alutka napisaĆ(a):A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalaĆa pale na ta okolicznosc... No, wreszcie koniec liceum :cool1: PaĆy nie zalaĆam, bo siÄ towarzystwo nie zgraĆo. Mielimy isÄ od razu po zakoĆczeniu, ale siÄ porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekaÄ nie bÄdÄ :cool1: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 madziasto4 napisaĆ(a): Mielimy isÄ od razu po zakoĆczeniu, ale siÄ porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekaÄ nie bÄdÄ :cool1: Masz racjÄ, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcÄ ! :p Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 cze Madzka i wal ich wszytskich niech idÄ w pierony:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 WeĆș se piwaka, a jak. W piÄ tkowy wieczĂłr smakuje najlepiej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Kasia napisaĆ(a):Masz racjÄ, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcÄ ! :p Pegaza napisaĆ(a):cze Madzka i wal ich wszytskich niech idÄ w pierony:evil_lol: Dobrze gadajo! A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kasia napisaĆ(a):Masz racjÄ, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcÄ ! :p PĂłjdÄ se zaraz chyba do lodĂłwki po piwo z sokiem i juĆŒ. Ćrednie wyksztaĆcenie mam, to se mogÄ wypiÄ nie? :evil_lol: Pegaza napisaĆ(a):cze Madzka i wal ich wszytskich niech idÄ w pierony:evil_lol: Ooooooo kogĂłĆŒ to moje piÄkne oczy widzÄ :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisaĆ(a): A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie. Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Anusia & Alutka napisaĆ(a):Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz? Ooo 1300 stronica :loveu: No, dobre zimne piwko. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jesu a ja nie mam ochoty na picie :roll: no ale dobra za Madzke :beerchug: Quote
Recommended Posts