Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110258.jpg Masterek to taka pięknota kochana :loveu:

Master dostojny, spokojny i opanowany a Torcio to zawsze w biegu i skoku, maƂo kiedy stoi no chyba ĆŒe MadĆșka kaĆŒe i krzyczy :eviltong: to patrzą w gaƂy Jej!
Nie muszę kazać pozować wƂaƛnie, często po prostu to są ich wƂasne pozycje, niewymuszane komendą- na przykƂad na tym zdjęciu http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/P1110655.jpg Toro sam usiadƂ czekając na piƂkę, ja się wcale nie odzywaƂam :lol:
On po prostu zakodowaƂ sobie, ĆŒe jak coƛ chce to ma usiąƛć- zapamiętaƂ jak go uczyƂam kiedyƛ siadania- nic nie mĂłwiƂam, on się domagaƂ smakoƂykĂłw, a jak tylko siadƂ, to ja bez sƂowa klikaƂam klikerem, wtedy dostawaƂ nagrodę, i teraz sam z siebie siada albo się kƂadzie jak czeka na rzut piƂką :lol:

Posted

Anusia & Alutka napisaƂ(a):

A co to jelopa nie ma?
Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalaƂa pale na ta okolicznosc...

KrawÄ™ĆŒnikĂłw wszędzie masa więc sie pewnie teraz o nie potyka...

Posted

No.
I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i czƂek idzie sladem wÄ™ĆŒa...

CzƂek to jeszcze jakoƛ da radę ale czƂek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiƛ rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz?

Posted

Kasia napisaƂ(a):
CzƂek to jeszcze jakoƛ da radę ale czƂek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiƛ rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz?

Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake:

Posted

Kasia napisaƂ(a):

MadĆșka jak nauka Ci idzie?

Będzie po wszytskim, to odetchnę, następne pytanie proszę :eviltong:

A co to jelopa nie ma?
Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalaƂa pale na ta okolicznosc...

No, wreszcie koniec liceum :cool1:
PaƂy nie zalaƂam, bo się towarzystwo nie zgraƂo. Mielimy isć od razu po zakoƄczeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1:

Posted

madziasto4 napisaƂ(a):

Mielimy isć od razu po zakoƄczeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1:

Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p

Posted

Kasia napisaƂ(a):
Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p

Pegaza napisaƂ(a):
cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:

Dobrze gadajo!

A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie.

Posted

Kasia napisaƂ(a):

PĂłjdę se zaraz chyba do lodĂłwki po piwo z sokiem i juĆŒ. Úrednie wyksztaƂcenie mam, to se mogę wypić nie? :evil_lol:

Pegaza napisaƂ(a):
cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:

Ooooooo kogĂłĆŒ to moje piękne oczy widzą :loveu: