Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Jak ty na nich mówisz?? :mad: Jakie bzidale, co ?? Toć to są tak pikne mordki, ze szkoda gadać .. :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
:grins:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Nawet sie nie waz tak ich nazywać:mad:...to moi ulubieńcy i sa fantastyczni i cudowni a tym bardziej jak takie mokre sciurki :loveu:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Madzia rewelacyjny masz ten banerek razem z Kasieńką macie takie cudne dopiero dziś zwróicłam na nie uwage przefajniutkie są....[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]
Cze Kasiu:loveu:

Za momencik dam resztę fotek bzidali:evil_lol:

Cieszę się, że banerek się podoba :loveu:

[quote name='Aga76']Słodziaki :loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/119/692d0324eb997900.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/119/56afab3a6252f48d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/120/82bc08f18584508f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/119/4b5f2f597d54cd49.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/145/596171e121e9e9af.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Aga76']Masterek w ręczniku rozkoszny :loveu: tylko tulić i tulić

[COLOR=PaleTurquoise]o matko, dogo mi się znów zawiesza[/COLOR][/QUOTE]
Babuleńka :megagrin:

[COLOR="PaleTurquoise"]Dogo muli, muli dogo,
czy obchodzi dogo kogo?[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']Babuleńka :megagrin:

[COLOR=PaleTurquoise]Dogo muli, muli dogo,
czy obchodzi dogo kogo?[/COLOR][/quote]

Dobrze, że on tego nie słyszy...

[COLOR=PaleTurquoise]oj buu...
Władka niech naprawia, hihihi
[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Dobrze, że on tego nie słyszy...

[COLOR=PaleTurquoise]oj buu...
Władka niech naprawia, hihihi
[/COLOR][/QUOTE]
Ale chyba Torcio słyszał :ices_bla:

[COLOR="PaleTurquoise"]Władka tera lasy pali:roll:[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4']Ale chyba Torcio słyszał :ices_bla:

[COLOR=PaleTurquoise]Władka tera lasy pali:roll:[/COLOR][/quote]

:evil_lol: Ale palnęłaś, oj oj oj... boisz się konsekwencji?

[COLOR=PaleTurquoise]u hihihi płoną lasy...[/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Madźka :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze przepuścilas studniowke? :crazyeye: Ja byłam na 2, w tym roku na Balu Zimowym i jeszcze mi mało, trza bylo mowic to bym se przyjechala do Gdanska --> chyba dobrze napisalam bo ciagle mi sie myli, czy Ty z Gdańska, czy Ty z Gdyni :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A mordki zmoklych kur rozkoszne :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol: Ale palnęłaś, oj oj oj... boisz się konsekwencji?

[COLOR=PaleTurquoise]u hihihi płoną lasy...[/COLOR][/QUOTE]
:evil_lol: Oj tak, szczerze się obawiam...

[COLOR="PaleTurquoise"]Lasek pod nosem oj :evil_lol: [/COLOR]

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Madźka :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Qrcze przepuścilas studniowke? :crazyeye: Ja byłam na 2, w tym roku na Balu Zimowym i jeszcze mi mało, trza bylo mowic to bym se przyjechala do Gdanska --> chyba dobrze napisalam bo ciagle mi sie myli, czy Ty z Gdańska, czy Ty z Gdyni :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A mordki zmoklych kur rozkoszne :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Cze Daguś:loveu:

Taa, przepuściłam.
Odbiję sobie zabawę innym razem :grins:
Z Gdyni żem jest, z Gdyni:cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']

Cze Daguś:loveu:

Taa, przepuściłam.
Odbiję sobie zabawę innym razem :grins:
Z Gdyni żem jest, z Gdyni:cool1:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no czyli kiepskiej wyiczanki użyłam skoro wyszło mi, zes z Gdanska a nie z Gdyni :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']:evil_lol: Oj tak, szczerze się obawiam...

[COLOR=PaleTurquoise]Lasek pod nosem oj :evil_lol: [/COLOR]

[/quote]

No ja myślę :cool1:

[COLOR=PaleTurquoise]hihihi, a mówili, że lasy wymierają...
[/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze no czyli kiepskiej wyiczanki użyłam skoro wyszło mi, zes z Gdanska a nie z Gdyni :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Daguś, no jak wół stoi napisane pod avatarkiem, żem z Gdyni no:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]A one bujne rosną, oj bujneeeee..[/COLOR][/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]piła by się przydała, nie wiem czy wypalanie pomoże

[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]piła by się przydała, nie wiem czy wypalanie pomoże

[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="PaleTurquoise"]Oj jak piłą, to trza być szczególnie ostrożnym, żeby się nie skrócić o nos...[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=PaleTurquoise]Chwila nieuwagi i las się rozrośnie, bo góra nosowa zniknie[/COLOR] :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR="PaleTurquoise"]I dobdzie, bo taka góra nosowa Nosal to ino zasłania widok na las.[/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka'][SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]
No to Wladka wlasnie pila![/COLOR][/SIZE] :evil_lol:

Halo![/QUOTE]
[COLOR="PaleTurquoise"]A i dobdzie w zasadzie, bo kto pije i pali ten nie ma robali, co nie Władka?:evil_lol:[/COLOR]

No halo, halo.