Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='madziasto4']No pewno, że młodszy, Amerykę odkryłaś..:cool1:[/QUOTE] Nie ameryke ino wiek. :roll: Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie ameryke ino wiek. :roll:[/QUOTE] No przecie to wiadomo chiba, że Torcio młodszy od Ali! Ala już dawno na świecie była, jak Torka srula do domu przywiozłam! Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='madziasto4']No przecie to wiadomo chiba, że Torcio młodszy od Ali! Ala już dawno na świecie była, jak Torka srula do domu przywiozłam![/QUOTE] No skad wiadomo, jak ja chiba sie jeszcze nie wloczylam po Twojej melinie wtedy nie?? Quote
madziasto4 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No skad wiadomo, jak ja chiba sie jeszcze nie wloczylam po Twojej melinie wtedy nie??[/QUOTE] Melinie pff...:roll: Tu jest porządna galeryjka, a nie melina:roll: Żałuj żeś tak późno tu dotarła.. Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4'] Ej nooo, se cwaniary spotkanie planują :placz:[/quote] Nie martw się Madzka my tez sie spotkamy, a co ! :loveu: W sierpniu jade do Kasi (od Iberii) i bedziemy na wystawie w Gdańsku, albo Gdyni mie pamiętam teraz .. to przyjedz też :loveu: Dobry śpiochu sobotni :multi: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jak na melinę to nawet dość czysto i porządnie tu :roll: Dobry Brytany :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Kasia']Jak na melinę to nawet dość czysto i porządnie tu :roll: [/QUOTE] Musi pozory stwarzac. A jak sie dluzej posiedzi to zaczyna sie dostrzegac to i owo... Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Madźka wstawamy bo całe ferie prześpisz :eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='tigrunia']Nie martw się Madzka my tez sie spotkamy, a co ! :loveu: W sierpniu jade do Kasi (od Iberii) i bedziemy na wystawie w Gdańsku, albo Gdyni mie pamiętam teraz .. to przyjedz też :loveu: Dobry śpiochu sobotni :multi:[/QUOTE] Mówiłaś, że w Sopocie :razz: Tylko nie wiem czy będę w sierpniu u siebie... [quote name='Kasia']Jak na melinę to nawet dość czysto i porządnie tu :roll: Dobry Brytany :loveu:[/QUOTE] Dobry :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Musi pozory stwarzac. A jak sie dluzej posiedzi to zaczyna sie dostrzegac to i owo...[/QUOTE] Taaa. [quote name='mery']Haha! Wesoło tu Was. Pozdro![/QUOTE] Witaj mery!! :multi: [quote name='Kasia']Madźka wstawamy bo całe ferie prześpisz :eviltong:[/QUOTE] No już, jezdem :grins: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4']Mówiłaś, że w Sopocie :razz: Tylko nie wiem czy będę w sierpniu u siebie... [/quote] W sopocie jednak nie , bo w sierpniu jessi konczy 5 m-cy wiec wolę jechać do Gdyni (czy Gdanska?) i już przynajmniej będzie miała jedną wystawe zaliczoną :) Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego... Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Kasia']Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego...[/quote] Ja póki co w pracy siedze.. a sprzatanie na jutro mam zaplanowane .. :placz: Quote
koregra Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Witam sobotnio ;) [quote name='Kasia']Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego...[/quote] Ja już skończyłam:multi: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='mery']Haha! Wesoło tu Was. Pozdro![/QUOTE] W melinie zawsze jest wesolo :megagrin: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hej Madziu! (dawno tak nie pisałam:eviltong:) Jak mijają ferie? Wybierasz się gdzieś jeszcze?:cool3: Teraz możesz imprezować nawet w tygodniu. Chłopaki się pewnie cieszą, że mają pańcię na dłużej:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce?? Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce??[/quote] a DLACZEGO?:crazyeye: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Magda_Miki']a DLACZEGO?:crazyeye:[/QUOTE] Bo goopia jest :grins: Quote
Magda Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Bo Madźka za dużo czasu spędza przed monitorem... Weź Ty kobieto kup se prawdziwe %, zabieraj paczkę znajomych i nie wracaj tutaj przez 3 dni:eviltong: Potem czekamy na relację. Jak mogłaś ominąć STUDNIÓWKĘ!! Ja w tym roku próbowałam się wkraść, ale nie wyszło... Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='tigrunia']W sopocie jednak nie , bo w sierpniu jessi konczy 5 m-cy wiec wolę jechać do Gdyni (czy Gdanska?) i już przynajmniej będzie miała jedną wystawe zaliczoną :)[/QUOTE] No ja nie wiem gdzie wolisz jechać- czy do Gdyni czy do Gdańska :cool1: [quote name='Kasia']Jak Wam idzie dzis sprzątanie...? :roll: Ja nawet nie zaczęłam a przymierzam sie już od rańca samego...[/QUOTE] Przecie ja nie deklarowałam, że mam sprzatać dzisiaj:evil_lol: [quote name='koregra']Witam sobotnio ;) Ja już skończyłam:multi:[/QUOTE] Witam:loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej Madziu! (dawno tak nie pisałam:eviltong:) Jak mijają ferie? Wybierasz się gdzieś jeszcze?:cool3: Teraz możesz imprezować nawet w tygodniu. Chłopaki się pewnie cieszą, że mają pańcię na dłużej:loveu:[/QUOTE] Cześć Władka :loveu: Jak? Za szybko... Nooo...się cieszą :razz: Szkolimy się przez ten czas :razz: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ej normalnie powiem to publicznie. Wiecie, ze ten durnowaty łeb nie byl na studniowce?? [/quote] Ja pikolę!!! Madźka tyś ewenement jest jak sie patrzy!!! Quote
madziasto4 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 [quote name='Magda_Miki']Bo Madźka za dużo czasu spędza przed monitorem... Weź Ty kobieto kup se prawdziwe %, zabieraj paczkę znajomych i nie wracaj tutaj przez 3 dni:eviltong: Potem czekamy na relację. Jak mogłaś ominąć STUDNIÓWKĘ!! Ja w tym roku próbowałam się wkraść, ale nie wyszło...[/QUOTE] [quote name='Kasia']Ja pikolę!!! Madźka tyś ewenement jest jak sie patrzy!!![/QUOTE] No szlag by Was trafił- żem chora była, gnaty mnie bolały, antybiotyk brałam i jak ja miałam na studniówke iść :mdleje: Quote
tigrunia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4']No ja nie wiem gdzie wolisz jechać- czy do Gdyni czy do Gdańska :cool1: [/quote] Ja tam nie wiem tez .. wiem, ze gdzieś tam jade bo gdzieś tam jest wystawa .. nawet nie chce mi sie sprawdzić .. :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='madziasto4']No szlag by Was trafił- żem chora była, gnaty mnie bolały, antybiotyk brałam i jak ja miałam na studniówke iść :mdleje:[/QUOTE] Jełop symulowal, symulowal, az w koncu sam uwierzyl w swoja chorobe. Quote
Recommended Posts