piechcia15 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Niechcianym stał się nagi grzywacz chiński [FONT=Arial]Tofik ma 3lata i właściciele pozbywają się problemu. Pojawiło się małe dziecko i pies poszedł w odstawkę. Zaczął posikiwać po kontach i im się to nie spodobało. Wyrok... schronisko. Do tego na szczęście nie doszło bo w sobotę pies jedzie do DT w Szczecinie. Pies jest tolerancyjny wobec innych psów, do dziecka także nie wykazywał agresji.[/FONT] aktualizacja z dnia 21.02: Tofiś cały i zdrowy dojechał do DT i przestał byc gryzący póki co:) raźniej mu jest w towarzystwie psiaków:) aktualizacja z dnia 23.02: Tofi już jest w nowym DS, jest kochany i rozpieszczany jak być powinno:) Teraz zbieramy fundusze na jego kastrację kontakt: 692486565, [email protected] to dane do przelewu jeśli ktoś chciałby pomóc: dane do przelewu 37 1140 2004 0000 3902 6530 4732 Piechowska Magda Pabianice 95-200, ul.Matejki 45m33 tytuł" grzywacz+login z dogo" Quote
piechcia15 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 zastanawiające jest to czemu TAKI pies zamiast mięciutkiego legowiska ma nędzny kocyk na twardych kafelkach:( Quote
argusiowa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wkurzaja mnie tacy ludzie , kupują sobie rasowego psa aby pochwalić się znajomym a potem wyrzucają jak zabawkę, jakby nie dało się pogodzić psa i dziecka razem. Pies im sie znudził i tyle, ciekawe czy dziecka też się pozbędą! grrr piechcia dobrze że pies trafił na Ciebie:) Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 i coraz wiecej ostatnio slychac o grzywaczach w potrzebie, dla mnie to sa delikatne stworzenia a nie zabawki ktore mozna wyrzucic i oddac do schroniska, przeciez tyle behawiorystow napewno nie jeden taki problem wyjasnili :/ ah szkoda malenkiego Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a piesek ma rodowod? skad go kobita wziela? Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 zrobie psiakowi w nocy alegratke, gumtree i cafeanimal i jak bede miala sile to moze cos jeszcze Quote
Ilka21 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 niestety większość osób nie zdaje sobie sprawy że z psem trzeba wychodzic nawet jak małe dziecko się pojawi i tak samo dbać o niego bo pies sam tego nie zrobi no ale po co jak można go do schronu dać .....normalnie aż mi nie dobrze jak myślę o takich osobach...Ja się 10zł dorzucę -więcej nie mogę na tą chwilę. Quote
piechcia15 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 no niestety zła wiadomośc....właściciele nie dołożą sie ani grosza do transportu:( mam sobie znaleźć dom w naszym województwie. Taki dostałam przykaz!! kurna i co teraz. Transport to chyba jakieś 250zł:( DZIEWCZYNY RATUNKU:( do tego muszę wyjechać na weekend i nie ma kto za mnie tego transportu załatwić:( ehhh do dupy wszystko...:( POTRZEBUJEMY KASYYYYYY Quote
piechcia15 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dla osób chętnych do pomocy finansowej podałam konto w pierwszym poście Quote
piechcia15 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 ja nie wiem...widzę tę sobotę bardzo czarno:( kasy nie ma, nikt mnie nie zastąpi:( ehh dziewczyny myślcie skąd by tu kasę wziąć Quote
LAZY Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja ze swojej strony transport Moryn-Szczecin sponsoruje. Ale nie dam rady dorzucic sie do trasy Łódź-Moryń...:( Quote
gameta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a nie znaciekogoś, kto by pojechał z psiakiem pociągiem? to by wyszło duzo taniej... Quote
piechcia15 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 niestety nie znam nikogo:( wstępnie ustalenia są takie, że wiosna w sobotę popołudniu przyjedzie po nagusa i dowiezie do Morynia, a w Moryniu przejmuje go LAZY i dowiezie do domku. Ale się chłopak zestresuje...:( Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 piechcia czy w ogloszeniach dodawac nr konta?? bo nie wiem, narazie dodalam bez, ew pozniej edytuje narazie jedno, zaraz nastepne... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3898519_nagi_grzywacz_chinski_do_adopcji.html kolejne http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/nagi-chinski-grzywacz,9632 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-NAGI-GRZYWACZ-CHI-SKI-do-adopcji-W0QQAdIdZ187025198 http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/nagi_grzywacz_chinski_do_adopcji_264762_13340.html http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/nagi-grzywacz-chinski-do-adopcji/12427 narazie tylko te ;) Quote
Ilka21 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 piechcia15 napisał(a):niestety nie znam nikogo:( wstępnie ustalenia są takie, że wiosna w sobotę popołudniu przyjedzie po nagusa i dowiezie do Morynia, a w Moryniu przejmuje go LAZY i dowiezie do domku. Ale się chłopak zestresuje...:( piechcia a jakie koszty podała wiosna? czy moze poczekać na zwrot kosztów czy musi mieć od razu? Quote
magdola Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ilka21 napisał(a):piechcia a jakie koszty podała wiosna? czy moze poczekać na zwrot kosztów czy musi mieć od razu? koszty to ok 250 zl (!):( Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jak ma na imie ten grzywek? magdola czy dla dejsi tez zrobic ogloszenia? Quote
magdola Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):jak ma na imie ten grzywek? magdola czy dla dejsi tez zrobic ogloszenia? wlasnie tez sie nad tym zastanawialam (nad imienem) dla Lizi tez... ja juz im zrobilam na infoludku;) anusia... moze bys bazarek zrobila??? Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to ja dodam dejzi na gratce, cafeanimal i na gumtree, zobacze czy nie usne jak nie to do jeszcze kilka innych portali dodam ogloszenia i robie dalej dla tego grzywka, czekamy na jego na imie;) Quote
magdola Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 cos mi w posta 'wlazlo' ?!@#$%^&?! ale jaki on pulchniutki i gladziutki..... Quote
*anusia&ajlu* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 no w porownaniu do Lizi napewno gladki ;) magda a daj mi linka do tego ogloszenia na infoludku a ja bazarek, mam kilka fantow, ale za malo...ogolem juz kilka bazarkow przeprowadzilam wiec wiem co i jak;) Quote
magdola Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wystawisz?????????? normalnie szok! ja cos tam mam tez......nazbiera sie... http://infoludek.pl/ogloszenia/?akcja=zobacz&ID=283768&&strona= Quote
Recommended Posts