Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niechcianym stał się nagi grzywacz chiński

[FONT=Arial]Tofik ma 3lata i właściciele pozbywają się problemu. Pojawiło się małe dziecko i pies poszedł w odstawkę. Zaczął posikiwać po kontach i im się to nie spodobało. Wyrok... schronisko. Do tego na szczęście nie doszło bo w sobotę pies jedzie do DT w Szczecinie. Pies jest tolerancyjny wobec innych psów, do dziecka także nie wykazywał agresji.[/FONT]
aktualizacja z dnia 21.02:
Tofiś cały i zdrowy dojechał do DT i przestał byc gryzący póki co:) raźniej mu jest w towarzystwie psiaków:)
aktualizacja z dnia 23.02:
Tofi już jest w nowym DS, jest kochany i rozpieszczany jak być powinno:) Teraz zbieramy fundusze na jego kastrację

kontakt: 692486565, [email protected]

to dane do przelewu jeśli ktoś chciałby pomóc:
dane do przelewu
37 1140 2004 0000 3902 6530 4732

Piechowska Magda
Pabianice 95-200, ul.Matejki 45m33
tytuł" grzywacz+login z dogo"

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wkurzaja mnie tacy ludzie , kupują sobie rasowego psa aby pochwalić się znajomym a potem wyrzucają jak zabawkę, jakby nie dało się pogodzić psa i dziecka razem. Pies im sie znudził i tyle, ciekawe czy dziecka też się pozbędą! grrr
piechcia dobrze że pies trafił na Ciebie:)

Posted

i coraz wiecej ostatnio slychac o grzywaczach w potrzebie, dla mnie to sa delikatne stworzenia a nie zabawki ktore mozna wyrzucic i oddac do schroniska, przeciez tyle behawiorystow napewno nie jeden taki problem wyjasnili :/
ah szkoda malenkiego

Posted

niestety większość osób nie zdaje sobie sprawy że z psem trzeba wychodzic nawet jak małe dziecko się pojawi i tak samo dbać o niego bo pies sam tego nie zrobi no ale po co jak można go do schronu dać .....normalnie aż mi nie dobrze jak myślę o takich osobach...Ja się 10zł dorzucę -więcej nie mogę na tą chwilę.

Posted

no niestety zła wiadomośc....właściciele nie dołożą sie ani grosza do transportu:( mam sobie znaleźć dom w naszym województwie. Taki dostałam przykaz!!
kurna i co teraz. Transport to chyba jakieś 250zł:(

DZIEWCZYNY RATUNKU:( do tego muszę wyjechać na weekend i nie ma kto za mnie tego transportu załatwić:( ehhh do dupy wszystko...:(

POTRZEBUJEMY KASYYYYYY

Posted

niestety nie znam nikogo:(

wstępnie ustalenia są takie, że wiosna w sobotę popołudniu przyjedzie po nagusa i dowiezie do Morynia, a w Moryniu przejmuje go LAZY i dowiezie do domku. Ale się chłopak zestresuje...:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
niestety nie znam nikogo:(

wstępnie ustalenia są takie, że wiosna w sobotę popołudniu przyjedzie po nagusa i dowiezie do Morynia, a w Moryniu przejmuje go LAZY i dowiezie do domku. Ale się chłopak zestresuje...:(

piechcia a jakie koszty podała wiosna? czy moze poczekać na zwrot kosztów czy musi mieć od razu?

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
jak ma na imie ten grzywek?

magdola czy dla dejsi tez zrobic ogloszenia?

wlasnie tez sie nad tym zastanawialam (nad imienem)
dla Lizi tez... ja juz im zrobilam na infoludku;)

anusia... moze bys bazarek zrobila???