Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostaam takiego meila i az mi sie lezka zakrecila:). Beatka nas czyta i mam nadzzieje ze zdecyduje sie zalogowac i skrobnie cos:)

"Droga Madziu ,z Toffikiem jest wszystko ok. czytalam forum na Dogomanii i powiem Ci szczerze ,że dziwie sie ludziom jak mogą być tak okrutni choć z drugiej strony sama przeżylam troszkę i coś na ten temat wiem ,piesek napewno bedzie szczęsliwy ja nie mam oporow co do kastracji , jezeli chodzi o kase to tylko problem taki,ze czekam na termin wyplaty (10 dnia miesiaca choc jak kazdy ,narzeka to jednak sie podjelam tego zadania jak najszybciej i nie wycofuje slow)i jeszcze co do gryzienia i sikania i nie wiem jeszcze czego Tofik nabawil sie !!??? w tamtym niedobrym domu to symptomy braku milości od wlascicieli lub odrzycenie,lęk pieska on poprostu tak moze reagowal na to wszystko w tej chwili tego nie ma ,bawi sie zabaweczką, a podgryza delikatnie gdy sie z nim bawimy i lapiemy go za pyszczek ,a psiaki tak jak czlowieka nie przymusisz do tego czego nie chce .POzdrow wszystkich ktorzy ,sa zainteresowani losem Toffika , pozdrawiam i bedziemy w kontakcie Beata"

Posted

Magdola lub pani Beatko(jeżeli Pani czyta) ja proponowałabym mu jednak jakies mięciutkie legowisko kupić żeby to była jego ostoja i pokazać mu ale nie wymagać żeby tam spał jak nie chcecie tego. Moje małpy mimo, że śpią ze mną lubią mieć swoje miejsca i wymiennie jak mają dosyć i chcą pobyć same to tam idą no tylko Bodek nigdy nie ma dosyć i zawsze przy mnie ale pies czasami ma potrzebę też poleżenia samemu i moze sie czuć bezpieczniej jak będzie mial taką ostoje(tym bardziej ze w starym domu miał swoje miejsce, byle jakie ale było). Prosze też go za bardzo z tej miłości nie rozpuścić hihihi co by nie zaczął rozrabiac , bo grzywki bardzo szybko przejmują kontrolę ;)
Bardzo się cieszę, że jest tak kochany przez Państwa i wreszcie zaznał prawdziwej miłości.

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny telefon do Pani z Krynicy to najprawdopodobniej 508 312 558. Sprawdziłam w telefonie nieznane numery, które dzwoniły do mnie w dzień odbiioru psiaka i jest to jedyny;)
Spróbujcie zadzwonić, najwyżej okaże sie, ze to pomyłka.

Posted

no nie wiem czy on tak samo myśli że jest szczęściarzem...tracąc jajka tak cenne dla niego:)
słuchajcie czy grzywacze są też w wersji dużej?bo dziś na mieście widziałam dziewczynę z nagim psem. Wyglądał jak grzywacz, tylko głowa też goła i taki do kolana i bez ubranka w takie zimno:( no i ten uroczy jęzor dyndający bezwładnie z boku:) jak Dejzi:)

• 1 month later...