Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']80b ;););)[/QUOTE]

Ciotka, nie wypada mi sie chwalić, ale mam 80c lub d, czyli bardziej biusiasta jestem.:diabloti:
Może zmienimy temat, bo zaraz wujkowie się zlecą !:evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Ciotka, nie wypada mi sie chwalić, ale mam 80c lub d, czyli bardziej biusiasta jestem.:diabloti:
Może zmienimy temat, bo zaraz wujkowie się zlecą !:evil_lol:[/QUOTE]
no tak, ale ja niziutka jestem, więc proporcje pewnie zachowane są :diabloti:
Co ja bym z takim c lub d zrobiła :evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']no tak, ale ja niziutka jestem, więc proporcje pewnie zachowane są :diabloti:
[B[B]]C[B[B]]o ja bym z takim c lub d zrobiła[[/B]/B][/B][/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Nie Ty a mąż..:diabloti:

Posted

Komputer mam zrobiony, kolega zainstalował przeglądarkę google chrome, na razie chodzi bez zarzutu. :multi:
Kupiłam se golonę na galaretę ( na sfatygowane gnaty ).. w przypływie dobroci mięsko dałam Bakcylowi, sama zjem stężały wywar.;) No; kolega z mężem obraduje, ja już konwersację zakończyłam :p, stół zastawiony... sałatka... gotowana, peklowana golonka i inne łakocie..:eviltong:

Posted

A wracając do [B]Jamora[/B]... to spory wianuszek wielbicielek mu urasta.:ekmm:......:siara:
Teraz mogę spokojnie przejrzeć Gapciowe bazary...:p

Posted

Hej drogie wielbicielki Gapcia, mam do Was wielka prosbe: zaglosujcie na boksery, zeby dostaly cos tam na krakvecie:

[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864[/url]
Bardzo prosze w imieniu bokserow.

Posted

[quote name='Wunia']No tak, musisz się wyspać :) Rano z Indian(in)ami tańczysz :)[/QUOTE]
Wlasnie za chwile ide sie zdrzemnac i pamietajcie o bokserach one na Was licza jak na Zawisze :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Hej drogie wielbicielki Gapcia, mam do Was wielka prosbe: zaglosujcie na boksery, zeby dostaly cos tam na krakvecie:

[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864[/url]
Bardzo prosze w imieniu bokserow.[/QUOTE]

Muszę wejść w temat...

Posted

Jak zaglosujesz to one chyba dostana karme czy cos takiego:):) prosila mnie dogomaniaczka, ktorej bardzo pomogli :):)
a ja prosze Was :):)
Wiec niech prosba ma nie idzie w las :):)
Glosujcie i glosow nie zalujcie :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Jak zaglosujesz to one chyba dostana karme czy cos takiego:):) prosila mnie dogomaniaczka, ktorej bardzo pomogli :):)
a ja prosze Was :):)
Wiec niech prosba ma nie idzie w las :):)
Glosujcie i glosow nie zalujcie :):)[/QUOTE]

Czy to jest Fundacja SOS Bokserom ?

Posted

Bazarek cegiełkowy zamknięty :loveu::loveu:
Wszystkie cegiełki sprzedane :loveu::loveu: Gapcio i przyjaciele odnalezieni :multi::multi::multi:
Obejście Jamora w pełnej okazałości :evil_lol:

Posted

[quote name='agada']Poproszę z sokiem jabłkowym:p[/QUOTE]
:drink1: Zielony Reds :loveu:
[quote name='Lu_Gosiak']jaaaaaaaaaaaaaaaa poprosze:)[/QUOTE]
:beerchug: ależ proszę :loveu:
[quote name='Isadora7']A kieliszek brandy czy koniaczku się nie znajdzie?[/QUOTE]
Bardinet dla Cioci Isadorki cała buteleczka :chlup: :loveu: