RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']80b ;););)[/QUOTE] Ciotka, nie wypada mi sie chwalić, ale mam 80c lub d, czyli bardziej biusiasta jestem.:diabloti: Może zmienimy temat, bo zaraz wujkowie się zlecą !:evil_lol: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='RenW']Ciotka, nie wypada mi sie chwalić, ale mam 80c lub d, czyli bardziej biusiasta jestem.:diabloti: Może zmienimy temat, bo zaraz wujkowie się zlecą !:evil_lol:[/QUOTE] no tak, ale ja niziutka jestem, więc proporcje pewnie zachowane są :diabloti: Co ja bym z takim c lub d zrobiła :evil_lol: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']no tak, ale ja niziutka jestem, więc proporcje pewnie zachowane są :diabloti: [B[B]]C[B[B]]o ja bym z takim c lub d zrobiła[[/B]/B][/B][/B] :evil_lol:[/QUOTE] Nie Ty a mąż..:diabloti: Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Komputer mam zrobiony, kolega zainstalował przeglądarkę google chrome, na razie chodzi bez zarzutu. :multi: Kupiłam se golonę na galaretę ( na sfatygowane gnaty ).. w przypływie dobroci mięsko dałam Bakcylowi, sama zjem stężały wywar.;) No; kolega z mężem obraduje, ja już konwersację zakończyłam :p, stół zastawiony... sałatka... gotowana, peklowana golonka i inne łakocie..:eviltong: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 no, on pewnie kilka pomysłów by miał :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Szarotka']Hej Ciotki pozdrowienia do Szarotki:):)[/QUOTE] Siema, wysyłamy do Ciotki Szarotki :D Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No tak, musisz się wyspać :) Rano z Indian(in)ami tańczysz :) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A wracając do [B]Jamora[/B]... to spory wianuszek wielbicielek mu urasta.:ekmm:......:siara: Teraz mogę spokojnie przejrzeć Gapciowe bazary...:p Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A wiesz Wuniu, że te kolczyki z bazarku mmd nie są tak duże jak myślałam, nie będę mieć obciągniętych uszu..:razz::diabloti: Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Hej drogie wielbicielki Gapcia, mam do Was wielka prosbe: zaglosujcie na boksery, zeby dostaly cos tam na krakvecie: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864[/url] Bardzo prosze w imieniu bokserow. Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']No tak, musisz się wyspać :) Rano z Indian(in)ami tańczysz :)[/QUOTE] Wlasnie za chwile ide sie zdrzemnac i pamietajcie o bokserach one na Was licza jak na Zawisze :):) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Szarotka']Hej drogie wielbicielki Gapcia, mam do Was wielka prosbe: zaglosujcie na boksery, zeby dostaly cos tam na krakvecie: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10864[/url] Bardzo prosze w imieniu bokserow.[/QUOTE] Muszę wejść w temat... Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jak zaglosujesz to one chyba dostana karme czy cos takiego:):) prosila mnie dogomaniaczka, ktorej bardzo pomogli :):) a ja prosze Was :):) Wiec niech prosba ma nie idzie w las :):) Glosujcie i glosow nie zalujcie :):) Quote
RenW Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Szarotka']Jak zaglosujesz to one chyba dostana karme czy cos takiego:):) prosila mnie dogomaniaczka, ktorej bardzo pomogli :):) a ja prosze Was :):) Wiec niech prosba ma nie idzie w las :):) Glosujcie i glosow nie zalujcie :):)[/QUOTE] Czy to jest Fundacja SOS Bokserom ? Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Ciocia [B]AGADA[/B] na bazarku Cię podkupują :mad::mad::mad: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Bazarek cegiełkowy zamknięty :loveu::loveu: Wszystkie cegiełki sprzedane :loveu::loveu: Gapcio i przyjaciele odnalezieni :multi::multi::multi: Obejście Jamora w pełnej okazałości :evil_lol: Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='gazzy']Super psiak :)[/QUOTE] Prawda? :oops: Mój ukochany Pluszaczek :loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']a ja piję Piwko :) Ktoś chce?[/QUOTE] jaaaaaaaaaaaaaaaa poprosze:) Quote
Isadora7 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A kieliszek brandy czy koniaczku się nie znajdzie? Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='agada']Poproszę z sokiem jabłkowym:p[/QUOTE] :drink1: Zielony Reds :loveu: [quote name='Lu_Gosiak']jaaaaaaaaaaaaaaaa poprosze:)[/QUOTE] :beerchug: ależ proszę :loveu: [quote name='Isadora7']A kieliszek brandy czy koniaczku się nie znajdzie?[/QUOTE] Bardinet dla Cioci Isadorki cała buteleczka :chlup: :loveu: Quote
Recommended Posts