Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Dopiero dzisiaj zrobiłam przelew na 30 zł dla Gapcia:)
pzdr.[/QUOTE]
Dziękuję :D miało być parę złotych a jest paredziesiąt :-o :D Buziaki dla Cioci :D

Posted

[quote name='agada']Dawaj, chętnie przyjmę takie towarzystwo:loveu:, idę szykowac obiadek...[/QUOTE]
W Zamościu nie byłam ... ho, ho, ho ... może się z ciocią mmd skusimy?

Posted

Widzę, że dzisiaj dzień meteo:cool3::
15 stopni :loveu:(zaznaczam w cieniu!), lekki wiaterek i dobrze błocko szybciej wyschnie. Słoneczko świeci, ale i tak kawą się poraczę, bom jakaś niemrawa:roll:, chyba ciężkość poobiadowa:eviltong:

Posted

[quote name='agada'] chyba ciężkość poobiadowa:eviltong:[/QUOTE]
a to Wam powiem, że u Agady dzisiaj naleśniki były :eviltong::eviltong:

Posted

Ciotka, no weź... przecież żarówa świeci jak nie wiem co, byłam na dworze właśnie
Muszę się pochwalić: Kelbi skończył dziś 10 miesięcy i załapuje chodzenie przy nodze, ale jak pięknie zasuwa, miodzio... niestety, na razie tylko jak wracamy, komenda brzmi "ładnie idziemy":):)

Posted

Szarotka, jak tam u Ciebie. Spowiadaj się z pogody: temperatura, zachmurzenie i takie tam... (motto na dziś: kto jest w czarnej d... oprócz Wuni)

O, Wunia zmień sobie pod opisem skąd jesteś...:evil_lol:

Posted

ja jestem z miasta Łodzi - i szczycę się tym, że łodzianką jestem z dziada pradziada :) Tylko miejsce lokalizację miejsca zamieszkania muszę zmienić :D

Posted

[quote name='Wunia']ja jestem z miasta Łodzi - i szczycę się tym, że łodzianką jestem z dziada pradziada :) Tylko miejsce lokalizację miejsca zamieszkania muszę zmienić :D[/QUOTE]

A ja Warszawianka z genami galicyjskimi :)

Posted

[quote name='Isadora7']A ja Warszawianka z genami galicyjskimi :)[/QUOTE]
A ja na odwrót: 50% Lwów, 25% Warszawa, 25% Pińczów - wygląda, że ja kundelek:)

Posted

Ja jestem z Krakowa :):)
jak juz o tym mowa :):)
Podobno znalazlam Gapcia :):) ale bazarku znalezc nie moge ???
Pogode mamy przepiekna :):) slonce i wiosna :):):multi::multi::multi::multi:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Red][URL="http://www.dogomania.pl/../181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca"] [/URL][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.dogomania.pl/../181894-Gdzie-jest-Gapcio-Bazarek-cegieA-kowy-trwa-do-30-03-2010r-godz-22-00-dogo"][SIZE=3][COLOR=Red]Gdzie jest Gapcio?[/COLOR][/SIZE][/URL] tu jest Gapcio:) - bazarek
[URL="http://www.dogomania.pl/../180220-A-A-dA-Gapcio-poA-egnaA-siAE-z-bezdomnoA-ciAE-juA-u-Jamora-szukamy-DS"] [/URL]

Posted

[quote name='asiulek-85']Witam ciotki, na kawe się spóżniłam. A wiosne czuć w powietrzu, słoneczko, ptaszki... cudownie :)[/QUOTE]
...cieczki... tak podejrzewam - coś mój pies musi koniecznie na siusiu co chwilę;)