Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mmd']A ja nie od jakiegoś czasu. Idę sobie. Panicz rano mi nie daje żyć i chlasta ozorem, nawet chowanie się pod kołdrę nic nie daje. Przynajmniej myć się rano nie muszę:evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam teraz trzy takie długie, myjące ozorami

Posted

Dzień dobry :)
Streszczenie rewelacyjne jak zwykle, od razu człowiekowi będzie się lepiej pracowało (jak już oczywiście przejrzy wszystkie wątki, wpadnie na bazarki, poczyta wiadomości...). Z kaWuni chętnie skorzystam[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/kaffee_2.gif[/IMG] Mi jedna wystarczy ;)

Posted

[quote name='Wunia']Witam :D
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy ka(Wunia) :loveu:[/QUOTE]

O dziękuję za kawę, streszczenie przeczytałam wczoraj po łebkach, a teraz się delektuję ka(Wunią) i streszczonkiem z nutką dekadencji. Pracuję i tak na dwóch monitorach, bo taką mam prace wiec zawsze któryś jest w lepszym stanie.

Posted

[U][I]reklama bazarku cegiełkowego:[/I][/U]
[B]Zostały cztery cegiełki Gapciowi.
Kto jeszcze zechce pomóc Pluszakowi?
Bez przyjaciół smutno na świecie mu jest,
Cioteńki, Wujkowie, okażcie mu gest.

Pięć złotych to mało i dużo zarazem,
Dla Gapcia ta kwota dobroci jest wyrazem.
Więc kupcie cegiełkę Gapciowi słodkiemu,
By miał już przyjaciół i by pomóc jemu.[/B]

Posted

[quote name='mmd']no, przeca poranny obchód :)[/QUOTE]
To taki poranny rytuał jak parzenie kawy, karmienie i wypuszczanie psów, kotów i ja mam jeszcze króliki córki do napchania:roll:

Posted

[quote name='agada']To taki poranny rytuał jak parzenie kawy, karmienie i wypuszczanie psów, kotów i ja mam jeszcze króliki córki do napchania:roll:[/QUOTE]
a propos obchodów porannych, skierujcie się do postu #1933 :D:D:D