Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:splat:na śmierć zapomniałam o popołudniowej ka(Wuni) z Wami, ale biomet niekorzystny i ja jakoś całkiem do d..y się czuję, kiedyż będzie jakaś normalna pogoda :mad:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='wenia41']Tyle puszystego do miziania futerka napewno szybko znajdzie DS u ludzi, którzy zakochają się w nim jak my tutaj na dogo.[/QUOTE]
Tak, tak, zgadzam się :)
[quote name='Ra_dunia']ło jejuuu... normalnie chyba Wam dogo działało... tyle stron do nadrabiania :)To ja w takim razie też nie będę już powielała opinii na temat dogo... też nie chcę bana.
Najważniejsze, że pluszak bezpieczny w opiekuńczych ramionach wujcia Jamora ;)
A ode mnie poleciały miłym podstępem wyłudzone hipciowe pieniążki :D Wuniu - jak się hipcia miewa?
W ogóle to czemu nie było żadnych nowych przepisów???? ;)[/QUOTE]
Hipcia jeszcze nie dostałam :( Przepisy leżą, bo ciocia Agada ma zły biomet :D
[quote name='agada']:splat:na śmierć zapomniałam o popołudniowej ka(Wuni) z Wami, ale biomet niekorzystny i ja jakoś całkiem do d..y się czuję, kiedyż będzie jakaś normalna pogoda :mad:[/QUOTE]
Normalna pogoda będzie jutro ...

Posted

ukradłam ten wierszyk Szarotki z wątku Pilota :D
[I]"To nieprawda ciotka Szarotka
jest wielka strachotka
i tym sie chlubi,
ze hororow bardzo nie lubi
lubi natomiast bajeczki
i duze kudlate pieseczki [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]"
[/I][B]podoba mi się :D[/B]

Posted

[quote name='agada']ale przepisy nie za darmochę, jakiś grosz na moje psie wydatki być musi :cool3:[/QUOTE]
No to Ciocia Agada bazarek montuje :D
Czekamy :mad::mad::mad:

Posted

Nie ma sprawy, ja sama też skrócony kurs przeszłam z rąk mmd i Nemko :D
Tylko to raczej na telefon w czasie rzeczywistym :) Piszę do Ciebie PW :)

Posted

dowcip prosto od Wujka Jamora : [B]od lat 18!!!!!
[/B][I]... a ten mi sie podoba :
> Kobieta wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała > na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, > naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, > przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów > poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, > przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, > sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w > poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.> Nagle zrywa się:> - O Matko Boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!> > >[/I]...

Posted

padam na twarz ... od 6.30 na chodzie jestem i już odpadam ... dobranoc ...:sleep2:
Furciaczku, długo jeszcze będziesz ząbkować? Bardzo Ci współczuję ... bardzo ...:glaszcze:

Posted

Cholercia, w hotelu jestem i nie chce mi zdiec zaladowac na serwer...net pewnie kiepski. Jutro wracam d domku to podrzuce...albo szybko poszukam z ostatniego zabkowania, wygladalam podobnie...choc teraz jest gorzej hihi

Znalazlam z poprzedniego hihi
Mozna brac i dzieci straszyc:evil_lol::diabloti:
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6af8c4273a8d1499.html[/url]
Humor mi dopisuje a to najwazniejsze ;)

Posted

Kawa dla wszystkich :D
:morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy ... :razz:
mnie pewnie dzisiaj to żadna kawa nie pomoże ... po prostu jestem :lying: ... raczej nie żywa ...
Nie wiem jak Wy, ale ja już bardzo słońca potrzebuję ;)

Posted

a witamy, witamy :D
Pierwszy strona uzupełniona o wpływy z 17 marca :D
Jeszcze tak porządkowo: [B]wpływy z bazarku cegiełkowego będą naniesione jedną kwotą, po jego zakończeniu, mimo fizycznego wpływu tych pieniążków na konto Gapciowe.[/B]

Posted

sorki za offa

[url]http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-astowaty-gryziony-w-schronie-zbiera-tylko-na-utrzymanie-w-dt[/url]

zbieam malutką kwote jedynie na utrzumanie psa gryzionego w schronie, w domowym,. darmowym tymczasie. tylko na jedzonko mu trzeba, transport i kaganiec
pomozcie choc troche, prosze