Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nocna zmiana sie melduje ! bardzo mi smutno dzisiaj bo Talcott odeszla i odszedla za TM malenka paroweczka o imieniu Berta, ktorej nie zdazylismy znlesc domku (watek psiakow z Leborka ).Zawiedlismy ja ............ :( :( :(

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień Dobry :)
Kawa dla wszystkich:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy dla tych w lepszej formie :)
:morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy dla tych w gorszej formie :)

Posted

[quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po nierównej walce z dogo udało się wszystkim wrócić do Gapcia. Była radość i rozpusta do białego rana, [B]pampersy[/B] dla wszystkich i [B]Noc Isadorki[/B], która [B]myszką pracowała[/B]. Ja przeszłam błyskawiczny kurs fotosika od cioci [B]mmd[/B], dzięki czemu wstawiłam [B]aż jedno[/B] zdjęcie, [B]z aż dwóch[/B] zrobionych na miejscu. Wujek [B]Jamor [/B]honor uratował mój, przesyłając mi mailem link do galerii Gapcia ze zdjęciami. Dziś od popołudnia [B](dopiero jak dogo dygało)[/B] był dzień organizacyjny, dzięki nabytym umiejętnościom wstawiania zdjęć w końcu urodziłam [B]bazarek cegiełkowy[/B] dla Gapcia. Kawa była po południu tak jak szanowne dogo sobie pozwoliło kawkę zaserwować. [I]Była też smutna wiadomość ...[B]Talcott[/B] odeszła ... za wcześnie ... Talcott zawsze będziesz z nami ... [/I]Streszczenie krótkie bo nie mogę powielać opinii na temat dogo bo mnie [B]zbanuja[/B]. Ciocia [B]Nemko[/B] podarowała Gapciowi [B]10,oo[/B] z Sopelkowej Skarpety, a [B]Nicky71[/B] dorzuci w razie czego [B]15,oo[/B] w długim miesiącu gdyby były braki. Gapcio już ma [B]dokument i szczepienia – więc teraz jest gość[/B], stan ogólny dobry, zmiany skórne niegroźne, więc możemy radować się kolejną noc...[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu.

Posted

[quote name='Wunia']Wszystko się banuje :D[/QUOTE]
a gdzie ban dla samego dogo za to działanie na nerwy ostatnio?:mad:, jak sprawiedliwie to dla wszystkich:eviltong:

Posted

Wunia bazarek cegiełkowy super:-)
A skoro Gapcio jest też mój hihi to tam wrócę go poszukać:-)
Kawa super zawsze rano piję dużą kawę, nawet drugą i dla pałera w południe trzecią:-)

Posted

[quote name='Isadora7']Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu.[/QUOTE]
I kolejna faktura dla mnie ?

Posted

Ingrid to dla Ciebie herbata ja juz zlapalam kawe.....Wuniu, dziekuje, dzisiaj dostalam list:)
Jak tam Gapcio, dzisiaj bedzie go ogladal wet.?

Posted

ło jejuuu... normalnie chyba Wam dogo działało... tyle stron do nadrabiania :)
To ja w takim razie też nie będę już powielała opinii na temat dogo... też nie chcę bana.
Najważniejsze, że pluszak bezpieczny w opiekuńczych ramionach wujcia Jamora ;)
A ode mnie poleciały miłym podstępem wyłudzone hipciowe pieniążki :D Wuniu - jak się hipcia miewa?
W ogóle to czemu nie było żadnych nowych przepisów???? ;)