Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nocna zmiana sie melduje ! bardzo mi smutno dzisiaj bo Talcott odeszla i odszedla za TM malenka paroweczka o imieniu Berta, ktorej nie zdazylismy znlesc domku (watek psiakow z Leborka ).Zawiedlismy ja ............ :( :( :( Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Niestety nie wszystkie pieski da sie uratowac, ale trzeba sie cieszyc tymi ktorym sie udalo. :):) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jak chodzi o Talcott to naprawde przykre :(:( Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dzień Dobry :) Kawa dla wszystkich: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy dla tych w lepszej formie :) :morning::morning::morning::morning::morning: x dużo razy dla tych w gorszej formie :) Quote
belka123 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ja kawki nie pijam, czasem jak mnie najdzie to mam zadekowana taka fajna kanadyjska ale to rzadko :D Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ja znikam do południa gdzieś tak ... więc do zobaczenia później :) Quote
Isadora7 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Wunia'][FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po nierównej walce z dogo udało się wszystkim wrócić do Gapcia. Była radość i rozpusta do białego rana, [B]pampersy[/B] dla wszystkich i [B]Noc Isadorki[/B], która [B]myszką pracowała[/B]. Ja przeszłam błyskawiczny kurs fotosika od cioci [B]mmd[/B], dzięki czemu wstawiłam [B]aż jedno[/B] zdjęcie, [B]z aż dwóch[/B] zrobionych na miejscu. Wujek [B]Jamor [/B]honor uratował mój, przesyłając mi mailem link do galerii Gapcia ze zdjęciami. Dziś od popołudnia [B](dopiero jak dogo dygało)[/B] był dzień organizacyjny, dzięki nabytym umiejętnościom wstawiania zdjęć w końcu urodziłam [B]bazarek cegiełkowy[/B] dla Gapcia. Kawa była po południu tak jak szanowne dogo sobie pozwoliło kawkę zaserwować. [I]Była też smutna wiadomość ...[B]Talcott[/B] odeszła ... za wcześnie ... Talcott zawsze będziesz z nami ... [/I]Streszczenie krótkie bo nie mogę powielać opinii na temat dogo bo mnie [B]zbanuja[/B]. Ciocia [B]Nemko[/B] podarowała Gapciowi [B]10,oo[/B] z Sopelkowej Skarpety, a [B]Nicky71[/B] dorzuci w razie czego [B]15,oo[/B] w długim miesiącu gdyby były braki. Gapcio już ma [B]dokument i szczepienia – więc teraz jest gość[/B], stan ogólny dobry, zmiany skórne niegroźne, więc możemy radować się kolejną noc...[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu. Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Wunia']Wszystko się banuje :D[/QUOTE] a gdzie ban dla samego dogo za to działanie na nerwy ostatnio?:mad:, jak sprawiedliwie to dla wszystkich:eviltong: Quote
wojtuś Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wunia bazarek cegiełkowy super:-) A skoro Gapcio jest też mój hihi to tam wrócę go poszukać:-) Kawa super zawsze rano piję dużą kawę, nawet drugą i dla pałera w południe trzecią:-) Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Isadora7']Ka(wunia) do entej potęgi się należy, siędze i zakichuję monitor a szef powiedział że po premii poeci za niszczenie sprzętu.[/QUOTE] I kolejna faktura dla mnie ? Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 a co tu tak cicho? Jak mnie nie ma to już nikogo :(:( Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jestem , jestem, Na kawe sie nie zalapalam ale moze chociaz na cherbatke ? Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Ciociu a Ty i w dzień i w nocy? :morning: ka(Wunia) dla Ciebie :kaffee_2: i herbatka też :loveu: Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ingrid to dla Ciebie herbata ja juz zlapalam kawe.....Wuniu, dziekuje, dzisiaj dostalam list:) Jak tam Gapcio, dzisiaj bedzie go ogladal wet.? Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No tak juz wiem ,ze zdrowie Gapcia jest ok. To bardzo mnie cieszy:) Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 w 3 poście są linki do news;ów od Jamora, już wczoraj był :) Quote
Ingrid44 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dziekuje za cherbatke . Niunius pewnie caly zdziwiony ze ma swoj kojec i duza bude i jedzonko na czas. :) Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Zdziwiony, jak zdziwiony, ale zadowolony :D Quote
wenia41 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Tyle puszystego do miziania futerka napewno szybko znajdzie DS u ludzi, którzy zakochają się w nim jak my tutaj na dogo. Quote
Ra_dunia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ło jejuuu... normalnie chyba Wam dogo działało... tyle stron do nadrabiania :) To ja w takim razie też nie będę już powielała opinii na temat dogo... też nie chcę bana. Najważniejsze, że pluszak bezpieczny w opiekuńczych ramionach wujcia Jamora ;) A ode mnie poleciały miłym podstępem wyłudzone hipciowe pieniążki :D Wuniu - jak się hipcia miewa? W ogóle to czemu nie było żadnych nowych przepisów???? ;) Quote
Recommended Posts