Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='amica']Bazarek "Gdzie jest Gapcio?" - rewelacja:)!!!![/QUOTE]
[quote name='Szarotka']Gapcio gora :):)[/QUOTE]
[quote name='Ingrid44']Bardzo orginalny pomysl i swietna zabawa :)[/QUOTE]
ja tylko wykonawca jestem ;) Pomysł jest [B]Nemko[/B] :)

Posted

[quote name='belka123']ja nie panuje, ale tak od trzech dni nie panuje
zajrzelismy po tego malucha przy Malince w Zgierzu ale go nie bylo, Wuniu nie wiesz czy Medor sie ruszyl?[/QUOTE]
Medor - zapomnij, całą przeprawę miałam z tym Zgierzem, ale tak im nawrzucałam, że chyba do spowiedzi będę musiała się przelecieć w tym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gapcia ogladał dzis vet. psiak ma juz ksiazeczke, poszczepiony. te zmiany skórne to raczej nie grzybica ale przyczyny infekcji skornej z braku pewnych vit. dostał towar do szamania i zakupiłem mu spora ilosc z biotyną . Podobno to ma go wyleczyc. Psiak podczas przegladu i zabiegów bardzo gzreczny i merdał ogonkiem. Z kaukaza to on ma tylko chyba taka sama ilość nóg.
Porobiłem mu zdjecia tej chorej skóry , warstwa grzbietowa kol. czany juz pogojony, czesc biordowa pokryta swiezym strupem, po nim płyny ropne.bedzie dobrze.

Posted

[quote name='polubek']właśnie zrobiłam dla Gapcia przelew. dogo nie chodziło a i ja głupia że nie zapisałam wcześniej danych do przelewu więc ie mogłam się dostać do nich[/QUOTE]
to poproszę w razie kolejnego zgonu dogo zanotować sobie mój mail ;) Dzięki polubek :)

Posted

[FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B]
[/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po nierównej walce z dogo udało się wszystkim wrócić do Gapcia. Była radość i rozpusta do białego rana, [B]pampersy[/B] dla wszystkich i [B]Noc Isadorki[/B], która [B]myszką pracowała[/B]. Ja przeszłam błyskawiczny kurs fotosika od cioci [B]mmd[/B], dzięki czemu wstawiłam [B]aż jedno[/B] zdjęcie, [B]z aż dwóch[/B] zrobionych na miejscu. Wujek [B]Jamor [/B]honor uratował mój, przesyłając mi mailem link do galerii Gapcia ze zdjęciami. Dziś od popołudnia [B](dopiero jak dogo dygało)[/B] był dzień organizacyjny, dzięki nabytym umiejętnościom wstawiania zdjęć w końcu urodziłam [B]bazarek cegiełkowy[/B] dla Gapcia. Kawa była po południu tak jak szanowne dogo sobie pozwoliło kawkę zaserwować. [I]Była też smutna wiadomość ...[B]Talcott[/B] odeszła ... za wcześnie ... Talcott zawsze będziesz z nami ... [/I]Streszczenie krótkie bo nie mogę powielać opinii na temat dogo bo mnie [B]zbanuja[/B]. Ciocia [B]Nemko[/B] podarowała Gapciowi [B]10,oo[/B] z Sopelkowej Skarpety, a [B]Nicky71[/B] dorzuci w razie czego [B]15,oo[/B] w długim miesiącu gdyby były braki. Gapcio już ma [B]dokument i szczepienia – więc teraz jest gość[/B], stan ogólny dobry, zmiany skórne niegroźne, więc możemy radować się kolejną noc...[/SIZE][/FONT]