amica Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bazarek "Gdzie jest Gapcio?" - rewelacja:)!!!! Quote
Ingrid44 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Bardzo orginalny pomysl i swietna zabawa :) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='amica']Bazarek "Gdzie jest Gapcio?" - rewelacja:)!!!![/QUOTE] [quote name='Szarotka']Gapcio gora :):)[/QUOTE] [quote name='Ingrid44']Bardzo orginalny pomysl i swietna zabawa :)[/QUOTE] ja tylko wykonawca jestem ;) Pomysł jest [B]Nemko[/B] :) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 A streszczenie ma być? Czy panujecie nad wszystkim jeszcze? Quote
belka123 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ja nie panuje, ale tak od trzech dni nie panuje zajrzelismy po tego malucha przy Malince w Zgierzu ale go nie bylo, Wuniu nie wiesz czy Medor sie ruszyl? Quote
belka123 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jeszcze tak na marginesie Wuniu masz jakis pomysl na te szczeniaki? Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='belka123']ja nie panuje, ale tak od trzech dni nie panuje zajrzelismy po tego malucha przy Malince w Zgierzu ale go nie bylo, Wuniu nie wiesz czy Medor sie ruszyl?[/QUOTE] Medor - zapomnij, całą przeprawę miałam z tym Zgierzem, ale tak im nawrzucałam, że chyba do spowiedzi będę musiała się przelecieć w tym poście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamor Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Gapcia ogladał dzis vet. psiak ma juz ksiazeczke, poszczepiony. te zmiany skórne to raczej nie grzybica ale przyczyny infekcji skornej z braku pewnych vit. dostał towar do szamania i zakupiłem mu spora ilosc z biotyną . Podobno to ma go wyleczyc. Psiak podczas przegladu i zabiegów bardzo gzreczny i merdał ogonkiem. Z kaukaza to on ma tylko chyba taka sama ilość nóg. Porobiłem mu zdjecia tej chorej skóry , warstwa grzbietowa kol. czany juz pogojony, czesc biordowa pokryta swiezym strupem, po nim płyny ropne.bedzie dobrze. Quote
jamor Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zdjecia jutro wrzuce, musze sie przespac.............. Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 ufffff, tak się martwiłam ... Dzięki Jamor :) Quote
polubek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 właśnie zrobiłam dla Gapcia przelew. dogo nie chodziło a i ja głupia że nie zapisałam wcześniej danych do przelewu więc ie mogłam się dostać do nich Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='jamor']zdjecia jutro wrzuce, musze sie przespac..............[/QUOTE] Czasami trzeba :) Dobrej nocki :) Buziaczki :) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='polubek']właśnie zrobiłam dla Gapcia przelew. dogo nie chodziło a i ja głupia że nie zapisałam wcześniej danych do przelewu więc ie mogłam się dostać do nich[/QUOTE] to poproszę w razie kolejnego zgonu dogo zanotować sobie mój mail ;) Dzięki polubek :) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 zaraz, zaraz porządkuję 3 post, żeby linki były do wieści od Jamora :) Quote
polubek Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 następnego razu nie będzie. już zapisane w przelewach na stronie banku Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2][B]Streszczenie:[/B] [/SIZE][/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][SIZE=2]Po nierównej walce z dogo udało się wszystkim wrócić do Gapcia. Była radość i rozpusta do białego rana, [B]pampersy[/B] dla wszystkich i [B]Noc Isadorki[/B], która [B]myszką pracowała[/B]. Ja przeszłam błyskawiczny kurs fotosika od cioci [B]mmd[/B], dzięki czemu wstawiłam [B]aż jedno[/B] zdjęcie, [B]z aż dwóch[/B] zrobionych na miejscu. Wujek [B]Jamor [/B]honor uratował mój, przesyłając mi mailem link do galerii Gapcia ze zdjęciami. Dziś od popołudnia [B](dopiero jak dogo dygało)[/B] był dzień organizacyjny, dzięki nabytym umiejętnościom wstawiania zdjęć w końcu urodziłam [B]bazarek cegiełkowy[/B] dla Gapcia. Kawa była po południu tak jak szanowne dogo sobie pozwoliło kawkę zaserwować. [I]Była też smutna wiadomość ...[B]Talcott[/B] odeszła ... za wcześnie ... Talcott zawsze będziesz z nami ... [/I]Streszczenie krótkie bo nie mogę powielać opinii na temat dogo bo mnie [B]zbanuja[/B]. Ciocia [B]Nemko[/B] podarowała Gapciowi [B]10,oo[/B] z Sopelkowej Skarpety, a [B]Nicky71[/B] dorzuci w razie czego [B]15,oo[/B] w długim miesiącu gdyby były braki. Gapcio już ma [B]dokument i szczepienia – więc teraz jest gość[/B], stan ogólny dobry, zmiany skórne niegroźne, więc możemy radować się kolejną noc...[/SIZE][/FONT] Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To banuje za streszczenia ?? czlowiek codziennie sie czegos uczy :):) Quote
Szarotka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Wunia']Wszystko się banuje :D[/QUOTE] To fajnie to jak taka gra gdzie reguly sie zmienia w zaleznosci od sytuacji :):) Quote
Wunia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 oj tak, oj tak ;) Ja też już idę spać ... oddaję wątek nocnej zmianie ... pa, pa Quote
Recommended Posts