Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca[/url]

[B]to link do Gapciowego bazarku[/B]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']Hej kawiarnia :):) Gapcio niedomaga :(:( trzeba cos z tym zrobic!!![/QUOTE]
Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...

Posted

[quote name='Wunia']Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...[/QUOTE]

Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):)

Ile Gapcio ma w sakiewce ??
Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile.

Posted

[quote name='Wunia']Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...[/QUOTE]
Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:)

Posted

[quote name='Szarotka']Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):)
Ile Gapcio ma w sakiewce ??
Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile.[/QUOTE]
No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D

Posted

[quote name='Ellig']Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:)[/QUOTE]
Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;)

Posted

[quote name='Wunia']No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D[/QUOTE]

Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ??

Posted

[quote name='Szarotka']Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ??[/QUOTE]
na koncie jest [B]888[/B] zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ.
Deklaracji stałych mamy : [B]450,oo[/B] przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze [B]15,oo[/B] ale na maj dorzuci [B]Nicky71[/B]
Deklaracji jednorazowych mamy: [B]542,oo[/B]
Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip

Posted

[quote name='wojtuś']Dzień dobry to ja :-)
Dzięki za popołudniową kawę:-)
Pozdrawiam pięknie:-)[/QUOTE]
A dziękujemy za pozdrowienia od Wujka :D

Posted

[quote name='Wunia']Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;)[/QUOTE]
Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol:
I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol:
I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol:[/QUOTE]
Nie ma mowy:p
Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti:

Posted

[quote name='Wunia']na koncie jest [B]888[/B] zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ.
Deklaracji stałych mamy : [B]450,oo[/B] przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze [B]15,oo[/B] ale na maj dorzuci [B]Nicky71[/B]
Deklaracji jednorazowych mamy: [B]542,oo[/B]
Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip[/QUOTE]

No i pewnie dojedzie cos z bazarku :):)

Posted

[quote name='mmd']Nie ma mowy:p
Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti:[/QUOTE]
Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol:
teraz idziemy na bazarek :crazyeye:

Posted

[quote name='Ellig']Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol:
teraz idziemy na bazarek :crazyeye:[/QUOTE]
No i na pampersy rzecz jasna.
Tu zaglądamy i przynajmniej hopamy, znaczy piszemy, że zajebiste wszystko itp.:evil_lol:[INDENT][SIZE=3][COLOR=Red][URL="http://www.dogomania.pl/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca"]BAZAREK GAPCIOWY[/URL][/COLOR][/SIZE]

[/INDENT]