Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca[/url] [B]to link do Gapciowego bazarku[/B] Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 wywaliło mi banerki z podpisu :scream7::scream7::scream7::scream7::???: Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 juz Gapcia odzyskałam banerek, wieczorem popracuję nad pozostałymi :) wstawiłam też link do bazarku w podpisie :) Quote
Isadora7 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Cud nad Cudami dogo odpaliło.... Jest jeszcze kawa? Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hej kawiarnia :):) Gapcio niedomaga :(:( trzeba cos z tym zrobic!!! Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Isadora7']Cud nad Cudami dogo odpaliło.... Jest jeszcze kawa?[/QUOTE] Jasne, dla Cioci Isadorki wszystko :kaffee_2: Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Szarotka']Hej kawiarnia :):) Gapcio niedomaga :(:( trzeba cos z tym zrobic!!![/QUOTE] Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ... Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Wunia']Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...[/QUOTE] Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):) Ile Gapcio ma w sakiewce ?? Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile. Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Wunia']Masz jakiś pomysł? Bo ja robię co mogę ...[/QUOTE] Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Szarotka']Jamor wezmie go do weta i wtedy mysle, ze sie dowiemy co dalej. Pomyslow mam zawsze duzo:):) Ile Gapcio ma w sakiewce ?? Gdybysmy uwazali, ze malo to trzeba zmienic tytul, ze Gapcio potrzebuje na leczenie, ale poczekajmy jak bedzie wiadomo ile.[/QUOTE] No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Ellig']Dziekuje Wuniu, juz zagladam na bazarek:)W razie co moge jeszcze raz wesprzec Gapcia karma:)[/QUOTE] Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;) Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Wunia']No, to doszłaś do takich samych wniosków co ja ... czekamy na dzień jutrzejszy i na to co powie wet ... a wszystkie wyliczenia są na pierwszej stronie ... super Szarotka, że masz jakieś jeszcze pomysły :D[/QUOTE] Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ?? Quote
wojtuś Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dzień dobry to ja :-) Dzięki za popołudniową kawę:-) Pozdrawiam pięknie:-) Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Szarotka']Ja wiem, ze sa, ale moze ja nie umiem czytac:):) ale dalej nie wiem ile ma tych pieniedzy razem ??[/QUOTE] na koncie jest [B]888[/B] zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ. Deklaracji stałych mamy : [B]450,oo[/B] przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze [B]15,oo[/B] ale na maj dorzuci [B]Nicky71[/B] Deklaracji jednorazowych mamy: [B]542,oo[/B] Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='wojtuś']Dzień dobry to ja :-) Dzięki za popołudniową kawę:-) Pozdrawiam pięknie:-)[/QUOTE] A dziękujemy za pozdrowienia od Wujka :D Quote
yoko100 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 oj dopiero mi sie udalo dostac na dogo masakra 4 dni , super ze Gapcio juz bezpieczny tak wlasnie sobie myslalam czy to juz:) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Wunia']Dzięki Ellig, karma będzie jako karta przetargowa ;)[/QUOTE] Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol: I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol: Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 resztę z transportu (6,oo) Kundelkowa Skarbonka podarowała Gapciowi (bo zapytałam czy może zostać czy zwrócić) Dzięki obraczus87 :) Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Ellig']Cioteczki niech rzuca te papierochy, kawy , wina, piwa i inne:cool3::evil_lol: I zbieraja pieniadze na leczenie Gapcia :p (Powiedziala co wiedziala):evil_lol:[/QUOTE] Nie ma mowy:p Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti: Quote
Szarotka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Wunia']na koncie jest [B]888[/B] zł. w tym są deklaracje stałe i jednorazowe i celowe, hotel za marzec opłacony, paliwo za transport też, odstrzał Gapcia był dzięki Joli z FNiZ. Deklaracji stałych mamy : [B]450,oo[/B] przy dłuższym miesiącu (31 dni) potrzebne będzie jeszcze [B]15,oo[/B] ale na maj dorzuci [B]Nicky71[/B] Deklaracji jednorazowych mamy: [B]542,oo[/B] Deklaracje celowe: to na transport, kastrację i czip[/QUOTE] No i pewnie dojedzie cos z bazarku :):) Quote
papryka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Niezly przystojniak robi sie z tego Gapcia;))) Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='mmd']Nie ma mowy:p Czasem trzeba oblać szczęśliwy eksport do DT a później na DS... a bez papierocha do wina to ja nie siadam:diabloti:[/QUOTE] Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol: teraz idziemy na bazarek :crazyeye: Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Ellig']Potem bedziemy zbierac na papierochy, wina, piwa itd. itp.:evil_lol: teraz idziemy na bazarek :crazyeye:[/QUOTE] No i na pampersy rzecz jasna. Tu zaglądamy i przynajmniej hopamy, znaczy piszemy, że zajebiste wszystko itp.:evil_lol:[INDENT][SIZE=3][COLOR=Red][URL="http://www.dogomania.pl/181721-BiA-uteria-A-liczne-zegarki-i-nie-tylko-Na-pluszaka-Gapcia-do-25-marca"]BAZAREK GAPCIOWY[/URL][/COLOR][/SIZE] [/INDENT] Quote
Recommended Posts