Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[[B]QUOTE=Ingrid44;14282936]Cioteczki Kupcie cegielke na Malutka Bardzo Chora Sunie. Sunieczka jest zupelnie lysa z[/B] [B]powodu nuzycy :(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Szokujacy widok ! ! ![/B]

[URL]http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html[/URL][/QUOTE]

Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie !

Posted

[quote name='Szarotka']Przestancie tu o zupach wegierskich wygadywac :):) trzeba jesc kielki i salate bo to zdrowe :):)[/QUOTE]
No sałata w obecnej porze to szczególnie:roll:, nawet sałata nie pachnie, sam nawóz i zero słońca, nawet nie powinna być zielona:evil_lol:. Zdrowe to masz jak se sama na działce wyhodujesz, zapraszam za jakieś 2mies. o ile ten śnieg kiedyś zginie:mad:

Posted

[quote name='Ingrid44'][[B]QUOTE=Ingrid44;14282936]Cioteczki Kupcie cegielke na Malutka Bardzo Chora Sunie. Sunieczka jest zupelnie lysa z[/B] [B]powodu nuzycy :(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Szokujacy widok ! ! ![/B]

[URL]http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html[/URL][/QUOTE]

Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie ![/QUOTE]

Już dodałam do obserwowanych, jak będę miała chwilę czasu, to wpłacę :) Bidulka, straszne, jak można do takiego stanu psa doprowadzić?

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] już przesłane i dogadane :)[/QUOTE]
no już wiem, już wiem, już telefon dostałam w tej sprawie, że mam nie spać tylko czuwać, i znowu po głowie dostałam :(:(:(:(

Posted

[quote name='Sylwia M.']Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie ![/QUOTE]

Już dodałam do obserwowanych, jak będę miała chwilę czasu, to wpłacę :) Bidulka, straszne, jak można do takiego stanu psa doprowadzić?[/QUOTE]

Ja juz w tym miesiacu wszystko rozdalam.

Posted

Lepiej z Wami jak bez Was ! Cknić za Wami bardzo !:lol:
Oooo dzień piwny...:cool3:
Piwo jest napojem chłodzącym zapał do pracy.. :evil_lol: i już Was Ciotki lubię !:p
Wunia jaja z rana przegotowała ?! Trza jej kupić klepsydrę.:diabloti: I Opolszczyznę a zamoiskim pomyliła ! Uuuołałaa.:cool3:
I zaś zrobił sie dzień kulinarny...Koło Gospodyń Miejsko - Wiejskich zawiążcie.:eviltong:
Utworzyłam sobie folder agada & Ra_dunia - przepisy kulinarne.:p

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia RenW wróciła :) Prosze się ze mnie nie nabijać, bo ja dzisiaj zgon jestem ... :([/QUOTE]

Poszalałam po Wojewódzkim (z Kubą nie mylić ;)).. i jestem.:bigcool:

Oj pardon..[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] nie będę. :calus::glaszcze:

Posted

[quote name='Wunia']Ciocia RenW wróciła :) Prosze się ze mnie nie nabijać, bo ja dzisiaj zgon jestem ... :([/QUOTE]

O to moze idz do lozka zamiast sie platac po dogo.

Posted

[quote name='belka123']witam,

Gapcio ma [B]1087[/B], rozliczenie probuje przeslac[/QUOTE]

Super, forsiasty nasz Gapcio. :loveu:Trza mu na procent włożyć.:razz: Niech rośnie na czarną godzinę.
Przezorny - ubezpieczony, albo zabezpieczony !

Posted

Dostałam od Belki rozliczenie, jak już sama napisała saldo= 1087,oo
A teraz:[B]
Proszę o PW Martynę z Łowicza, bo nie mam nicka w przelewie[/B] :(

Posted

[quote name='Szarotka']O to moze idz do lozka zamiast sie platac po dogo.[/QUOTE]
już spałam znaczy się padłam, więc dochodzę do siebie :)
[quote name='RenW']Super, forsiasty nasz Gapcio. :loveu:Trza mu na procent włożyć.:razz: Niech rośnie na czarną godzinę.
Przezorny - ubezpieczony, albo zabezpieczony ![/QUOTE]
procent będzie miał, wprawdzie taki jak na rachunkach bieżących, ale zawsze :)