mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Szarotka']A Lomianki to pod Krakowem ??[/QUOTE] Zależy jak się patrzy, ale bliżej do Warszawy;) Quote
mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tak serio to prawie Warszawa Wieczorem mi przyjdą fotki wszystkie i startujemy:) Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Stale o tym mysle, ze Belka moglaby zrobic troche zdjec, bo jak Gapcius pojedzie to dobrze miec takie zdjecia z tego co bylo :):) Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [[B]QUOTE=Ingrid44;14282936]Cioteczki Kupcie cegielke na Malutka Bardzo Chora Sunie. Sunieczka jest zupelnie lysa z[/B] [B]powodu nuzycy :(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Szokujacy widok ! ! ![/B] [URL]http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html[/URL][/QUOTE] Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie ! Quote
agada Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Szarotka']Przestancie tu o zupach wegierskich wygadywac :):) trzeba jesc kielki i salate bo to zdrowe :):)[/QUOTE] No sałata w obecnej porze to szczególnie:roll:, nawet sałata nie pachnie, sam nawóz i zero słońca, nawet nie powinna być zielona:evil_lol:. Zdrowe to masz jak se sama na działce wyhodujesz, zapraszam za jakieś 2mies. o ile ten śnieg kiedyś zginie:mad: Quote
Sylwia M. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Szarotka']Chetnie Ci oddam tak 5 kg :):) bierzesz ??[/QUOTE] [B]Szarotaka[/B] biorę :) Quote
Sylwia M. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Szarotka']O :):) jakos tak mi sie wydawalo :):)[/QUOTE] Kończą się Łomianki - zaczyna się Warszawa (albo odwrotnie - jak ktoś woli :)). Quote
Sylwia M. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Ingrid44'][[B]QUOTE=Ingrid44;14282936]Cioteczki Kupcie cegielke na Malutka Bardzo Chora Sunie. Sunieczka jest zupelnie lysa z[/B] [B]powodu nuzycy :(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz: Szokujacy widok ! ! ![/B] [URL]http://www.allegro.pl/item949030868_...acy_widok.html[/URL][/QUOTE] Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie ![/QUOTE] Już dodałam do obserwowanych, jak będę miała chwilę czasu, to wpłacę :) Bidulka, straszne, jak można do takiego stanu psa doprowadzić? Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Sylwia M.']Mam przesłać zdjęcia tych mich zegarków?[/QUOTE] ja prześlę, tylko poślizg ze wszystkim dzisiaj mam :( Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Szarotaka[/B] biorę :)[/QUOTE] To wez jak najszybciej :):) bede sie lepiej czula :):) Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mmd, mail ze zdjęciami z zegarkami na bazarek poszedł do Ciebie ... Quote
Sylwia M. Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']ja prześlę, tylko poślizg ze wszystkim dzisiaj mam :([/QUOTE] [B]Wuniu[/B] już przesłane i dogadane :) Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Wuniu[/B] już przesłane i dogadane :)[/QUOTE] no już wiem, już wiem, już telefon dostałam w tej sprawie, że mam nie spać tylko czuwać, i znowu po głowie dostałam :(:(:(:( Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Sylwia M.']Cioteczki, Malenka Sunia blaga o cegielke :( Zajrzyjcie ![/QUOTE] Już dodałam do obserwowanych, jak będę miała chwilę czasu, to wpłacę :) Bidulka, straszne, jak można do takiego stanu psa doprowadzić?[/QUOTE] Ja juz w tym miesiacu wszystko rozdalam. Quote
RenW Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Lepiej z Wami jak bez Was ! Cknić za Wami bardzo !:lol: Oooo dzień piwny...:cool3: Piwo jest napojem chłodzącym zapał do pracy.. :evil_lol: i już Was Ciotki lubię !:p Wunia jaja z rana przegotowała ?! Trza jej kupić klepsydrę.:diabloti: I Opolszczyznę a zamoiskim pomyliła ! Uuuołałaa.:cool3: I zaś zrobił sie dzień kulinarny...Koło Gospodyń Miejsko - Wiejskich zawiążcie.:eviltong: Utworzyłam sobie folder agada & Ra_dunia - przepisy kulinarne.:p Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ciocia RenW wróciła :) Prosze się ze mnie nie nabijać, bo ja dzisiaj zgon jestem ... :( Quote
belka123 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 witam, Gapcio ma 1087, rozliczenie probuje przeslac Quote
RenW Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW wróciła :) Prosze się ze mnie nie nabijać, bo ja dzisiaj zgon jestem ... :([/QUOTE] Poszalałam po Wojewódzkim (z Kubą nie mylić ;)).. i jestem.:bigcool: Oj pardon..[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_redface.gif[/IMG] nie będę. :calus::glaszcze: Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Wunia']Ciocia RenW wróciła :) Prosze się ze mnie nie nabijać, bo ja dzisiaj zgon jestem ... :([/QUOTE] O to moze idz do lozka zamiast sie platac po dogo. Quote
RenW Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='belka123']witam, Gapcio ma [B]1087[/B], rozliczenie probuje przeslac[/QUOTE] Super, forsiasty nasz Gapcio. :loveu:Trza mu na procent włożyć.:razz: Niech rośnie na czarną godzinę. Przezorny - ubezpieczony, albo zabezpieczony ! Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dostałam od Belki rozliczenie, jak już sama napisała saldo= 1087,oo A teraz:[B] Proszę o PW Martynę z Łowicza, bo nie mam nicka w przelewie[/B] :( Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Szarotka']O to moze idz do lozka zamiast sie platac po dogo.[/QUOTE] już spałam znaczy się padłam, więc dochodzę do siebie :) [quote name='RenW']Super, forsiasty nasz Gapcio. :loveu:Trza mu na procent włożyć.:razz: Niech rośnie na czarną godzinę. Przezorny - ubezpieczony, albo zabezpieczony ![/QUOTE] procent będzie miał, wprawdzie taki jak na rachunkach bieżących, ale zawsze :) Quote
RenW Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ja też dzisiaj zwłoki jestem. :shake: Czuję sie jak przejechana walcem.:placz: Zaraz kładę się spać. Quote
Recommended Posts