Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Streszczenie:[/B]
Nocna zmiana zaczęła[B] dzień filmowy, Ingrid44 [/B]niestety znowu musiała do siebie w nocy pogadać, Gapcio jednak zostanie leonbergerem, rankiem była[B] kawa dla wszystkich [/B]i zmasowany atak na mnie, wyjaśniono co to [I]śniupa, kufa i lusterko[/I], [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer, mimo dnia filmowego były [B]naleśniki [/B]na 100 sposobów, z biedronki również, a potem zapachy i perfumy, [B]Ellig[/B] próbowała wypierać się anielstwa vel aniolstwa, [B]Belka[/B] bez netu bo TP SA nawaliła znowu, [B]Agada[/B] całą 136 stronę w darze dostała a gdzieś w trakcie padła ze śmiechu, [B]RenW[/B] chce dostać kompas dbając jednocześnie, żeby nie spłynął jej makijaż siedząc w swoim antruażu , a potem [B]szaleństwo i rozpusta[/B], jesteśmy najbardziej [B]rozrywkowym wątkiem[/B], [B]Ingrid [/B]dostanie śliniak do komputera mimo, że umarła ze śmiechu już o 1:56 po rymowance Szarotki, a [B]Szarotka[/B] podała gotowy przepis na [B]zaklinanie[/B] pogody na niedzielę. U Gapcia wszystko dobrze, dziś był głaskany przez Belkę i radośnie merdał ogonem :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='belka123']najlepszy sposob na naprawe natu to rozmowa z Wunia, od razu mi siec zadziala, rozliczenie dzisiejsze juz poszlo,
nie wiem czy juz bylo streszczenie ale nalesniki to najlepsze zapiekane z bialym serem ;D[/QUOTE]
hi, hi ... jestem qrcze wszechstronnie uzdolniona :)

Posted

tez bym sie posmiala ale nie dam rady przeczytac 20 stron postow, to najbardziej rozrywkowy watek,

Wunia to Ty tak rozruszalas towarzystwo, ze juz nawet Gapcio merda ogonem :)

Posted

cieszę się :D:D:D:D jakbym mogła to też bym zamerdała ogonem, albo czymkolwiek, ale nic mi specjalnie nie wisi do merdania :D:D:D:D:D
Pierwsza strona uzupełniona :)
Dzięki Belka za wrzucenie rozliczenia :)

Posted

dopiero wpadłam na offa, a tu wyjazd się szykuje;) gratulacje Gapciu, masz jednak fart skoro piszą Ci wiersze i troszczą się o Ciebie. Powodzenia!!

Posted

[quote name='Wunia'][B]Streszczenie:[/B]
Nocna zmiana zaczęła[B] dzień filmowy, Ingrid44 [/B]niestety znowu musiała do siebie w nocy pogadać, Gapcio jednak zostanie leonbergerem, rankiem była[B] kawa dla wszystkich [/B]i zmasowany atak na mnie, wyjaśniono co to [I]śniupa, kufa i lusterko[/I], [B]RenW[/B] raniutko wyprowadziła na wątku Gapcia na spacer, mimo dnia filmowego były [B]naleśniki [/B]na 100 sposobów, z biedronki również, a potem zapachy i perfumy, [B]Ellig[/B] próbowała wypierać się anielstwa vel aniolstwa, [B]Belka[/B] bez netu bo TP SA nawaliła znowu, [B]Agada[/B] całą 136 stronę w darze dostała a gdzieś w trakcie padła ze śmiechu, [B]RenW[/B] chce dostać kompas dbając jednocześnie, żeby nie spłynął jej makijaż siedząc w swoim antruażu , a potem [B]szaleństwo i rozpusta[/B], jesteśmy najbardziej [B]rozrywkowym wątkiem[/B], [B]Ingrid [/B]dostanie śliniak do komputera mimo, że umarła ze śmiechu już o 1:56 po rymowance Szarotki, a [B]Szarotka[/B] podała gotowy przepis na [B]zaklinanie[/B] pogody na niedzielę. U Gapcia wszystko dobrze, dziś był głaskany przez Belkę i radośnie merdał ogonem :)[/QUOTE]

Gdyby nie to streszczenie to bym dzisiaj nie doszla co sie tu dzialo...naaaagadane ze hoho :D

Posted

To chyba czas gdy dzienna zmiana przejmuje wartę od nocnej...:smokin:
Kulinarny już był, filmowy też, ciekawe pod jakim wezwaniem dzisiaj będzie wątek..?:???:
Ale dogo super chodzi ! :p
I jak się czuje prześliczny, przeuroczy i najmądrzejszy nasz Gapcio...?:loveu:
[FONT=Garamond]( A kto by zechaciał, jakimś sumptem mym słowom zaprzeczyć, będzie wezwan na ziemię ubitą, konno albo pieszo... do krwi ostatniej :mad:)[/FONT]
No to co... ?! Wcześniejszy, ale już poranny spacer....:painting:.....:cool3:

Pomykam z Gapciem na spacerek, dzisiaj też będzie luzacko..:Dog_run:
A potem :scared:dalej :sleep2:

Posted

[quote name='Ingrid44']Bylam wczesniej ,zajrzalam -nikogo nie bylo to poszlam spac.Mam juz dosc gadania do siebie cala noc.:flaming:[/QUOTE]

Cioteczka, kontempluj sie samotnością !:razz:
Monolog to przytakiwanie samemu sobie. Dialog - przytakiwanie drugim...:lol::evil_lol:
Dogo w nocy też szwankuje, przechwaliłam !:mad::angryy:

Posted

Witam wszystkich :) Dziękuję Layla, że zajrzałaś. RenW jakie Ty dziś prawidła nam tu zarzucasz i staropolszczyzną, fiu, fiu coś Cię od rana nawiedziło? Ingrid a Ty znowu bidulku sama? Furciaczek i Szarotka też przebrnęły przez nasz rozrywkowy wyjątkowy wczorajszy dzień :)
Dziś widzę słońca za oknem :)
No to Gapcio po wątkowym spacerze ... zaraz będzie kawa :)

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Kawa x dużo razy dla tych w lepszej formie :cool3:
:morning::morning::morning::morning::morning: Kawa x dużo razy dla tych w gorszej formie :razz:

Posted

Zaraz wybywam do miasta wojewódzkiego..;)
Jak przyjadę, to nadrobię..:czytaj:
Bawcie sie dobrze, tylko za dużo nie grzeszta i bez hulanek mi tu proszę....:evil_lol::peace:
:n00b:

Posted

[quote name='Wunia']:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Kawa x dużo razy dla tych w lepszej formie :cool3:
:morning::morning::morning::morning::morning: Kawa x dużo razy dla tych w gorszej formie :razz:[/QUOTE]

Oj, oj [B]ka(Wunia).. [/B]może jeszcze zdążę wypić. Małą poproszę.
Dałaś jedną łyżeczkę cukru ? Ok. dziękuję........:kaffee_2:.:smokin:

Posted

coraz bliżej do niedzieli ... coraz bliżej ... Gapciu pakuj się kochany pluszaczku ...
A zapomniałam Wam powiedzieć jeszcze o jednej rzeczy ... Gapcio w sobotę już nie dostanie kolacji ... zdaniem profesjonalistów (dziękuję Tobie Joluś) Gapcio musi mieć pusty żołądek, skoro już zakładamy, że będzie jechał na śpiocha i w kagańcu i gdyby zaczął wymiotować to mógłby się udławić ... więc jedzie na głodnego :(
Rozmawiając wczoraj z Belką ustaliłyśmy, że powie okolicznym dobrym ludziom, którzy dokarmiają Gapcia, żeby już w sobotę po południu nic mu nie podrzucać ... biedny Gapcio, on nie będzie rozumiał co się dzieje ... no ale to dla jego dobra ...
No i co chyba ważne, gdyby ten śnieg jednak jutro spadł to będzie dla Gapcia błogosławieństwo, bo zaczyna się ruch już robić na działkach i ludziów na spacery po lesie ciągnie ... śnieg jest skutecznym czynnikiem odstraszającym ... może by mu transparent zrobić "W niedzielę wyjeżdżam - daj mi spokój ludziu!"

Posted

dzien dobry wszystkim,

zaraz podrzuce Gapciowi troche jedzonka a jutro przywiesze na jego murku ze w niedziele zbiera manatki i zeby go nie dokarmiali,

milego dnia wszystkim

Posted

dzien dobry wszystkim,

zaraz podrzuce Gapciowi troche jedzonka a jutro przywiesze na jego murku ze w niedziele zbiera manatki i zeby go nie dokarmiali,

milego dnia wszystkim

Posted

[quote name='belka123']dzien dobry wszystkim,

milego dnia wszystkim[/QUOTE]
Milego, dobrego i slonecznego.....Dzisiaj pochmurno....niestety na sobote zapowiadaja snieg, oby Gapcio nie zglodnial i nie poszedl szukac jedzenia, moze trzeba dzisiaj i jutro dac jemu wiecej...