RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='agada']A u nas właśnie sypie śnieg, oby bidny Gapcio wytrzymał, najgorzej jak zmoknie biedak:shake:[/QUOTE] Wytrzyma, wytrzyma, w zimie dał radę to i teraz da..[B]Ślijmy pozytywne fluidy, nie karmijmy się[/B] [B]zwątpieniem.[/B] Teraz, gdy Gapcio jest u progu nowego życia, musi być tylko lepiej..:multi: i będzie !!!:p Za dużo wszyscy włożyliśmy pracy, by mogło coś sie nie udać. Gapciu nie wywiń nam żadnego numeru..!! Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Wunia, a nie nastał czas na popołudniowego newsa...?[/QUOTE] a u mnie spokój i cisza ... a może Ty masz newsa jakiegoś w zanadrzu? Quote
Ellig Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia'][B]Ciocie i Wujkowie oto instrukcja jak się pozbyć śniegu na niedzielę z trasy Łódź-Rosanów-Warka[/B] - zaklinamy, zaklinamy ...[/QUOTE] Jaki snieg? Jaki snieg? Slonce swieci jak zwariowane i plus 2 stopnie Pana C. mamy...:) Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 no popatrz, tylko sto parę kilometrów a tu ponuro jak czarnej pupie ... :( Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']a u mnie spokój i cisza ... a może Ty masz newsa jakiegoś w zanadrzu?[/QUOTE] Ni mam, pożarłam naleśników, stałam sie leniwa..:shake::oops: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 podniesiemy Gapcia :) Jestem zgon, ta pogoda mnie zabije :( Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']podniesiemy Gapcia :) Jestem zgon, ta pogoda mnie zabije :([/QUOTE] Ano podniesiemy.:lol: I doopę sprzed komputera tyż !:evil_lol::razz: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']Ano podniesiemy.:lol: I [B]doopę[/B] sprzed komputera tyż !:evil_lol::razz:[/QUOTE] :ices_bla:...Chciałam powiedzieć, tą krągłą, efektowniejszą stronę ciała. :diabloti::eviltong: Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie wiem, jak to jest Wunia, ale u mnie słoneczko świeciło. A Misiek (zwany też przez moje stare koleżanki Ciachem;)), moja duma i szczęście na wieczór pewnie zarządzi naleśniki. A na konferencyi pochlał, no co dziecku żałujecie??? Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 U nas też słoneczko cały dzień było. Co Wy tu o śniegu gadacie, wiosna idzie, ptaszki śpiewają , w dziobkach noszą trawkę na gniazdka :) Koniec z zimą !!!! Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='RenW']:ices_bla:...Chciałam powiedzieć, tą krągłą, efektowniejszą stronę ciała. :diabloti::eviltong:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='mmd']Nie wiem, jak to jest Wunia, ale u mnie słoneczko świeciło. [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: widocznie mi umknęło :roll: [quote name='mmd']A Misiek (zwany też przez moje stare koleżanki Ciachem;)), moja duma i szczęście na wieczór pewnie zarządzi naleśniki. A na konferencyi pochlał, no co dziecku żałujecie???[/QUOTE] No z Ciachem nie wyskakiwałam, zostałam przy Miśku :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']podniesiemy Gapcia :) Jestem zgon, [B]ta pogoda mnie zabije[/B] :([/QUOTE] Wunia, Ty się niedyspozycją nie zasłaniaj. Dawaj newsa ! :diabloti: My, lud pracujący tego żądamy. :mad::evil_lol: Quote
Sylwia M. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A czy [B]Jamor[/B] ma też hodowlę dobermanów? Coś mi ten głos znajomy jest - jak oglądałam filmiki, tylko twarzy dobrze nie widzę. Już nie mogę doczekać się zdjęć z hoteliku,jak Gapcio spokojnie sobie leży:sleep2: w ciepełku. Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='mmd']Nie wiem, jak to jest Wunia, ale u mnie słoneczko świeciło. A Misiek (zwany też przez moje stare koleżanki[B] Ciachem[/B];)), moja duma i szczęście na wieczór pewnie zarządzi naleśniki. A na konferencyi pochlał, no co dziecku żałujecie???[/QUOTE] Ciotka, nie tak miało być !!! Nie tak się umawialiśmy !:diabloti::mad: Ty tu skrywasz jakieś [B]Ciacho[/B] ?!:crazyeye: Pod płaszczykiem matczynych uczuć.:cool3: Dawaj go !!! Niech nam sie tu objawi...:sg168: Chleba i igrzysk !!! :evil::x Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 O dobermanach Jamora nic nie wiem, Jamor ma hotel i ośrodek szkoleniowy, a pracuje w Zakładzie Kynologii Policyjnej w Sułkowicach jako szkoleniowiec, uczy pieski dobrych rzeczy :) Quote
Ingrid44 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Mialo byc dzisiaj o filmch a na nalesniki zeszlo.Ja nie moge czytac tego watku bo mi slinka leci na klawiature i ciezko pisac :evil_lol:. Dogo dzisiaj znowu chodzi jak mucha w smole:angryy::angryy::angryy: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 dogo dzisiaj chodzi nawet nie jak mucha w smole ale po prostu do tyłu :D:D:D:D Quote
RenW Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ingrid44']Mialo byc dzisiaj o filmch a na nalesniki zeszlo.Ja nie moge czytac tego watku bo mi slinka leci na klawiature i ciezko pisac :evil_lol:. Dogo dzisiaj znowu chodzi jak mucha w smole:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] [B]Ingrid[/B], to my się na śliniaczek złożymy i prześlemy Ci. :evil_lol: A poza tym, trzymaj ślinianki na wodzy.:diabloti::p Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ni ma igrzysk i nie będzie! Ja Wam dam:mad: ... dziecko mi tu chcą podebrać:diabloti: Quote
Wunia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Ja go nie ruszę :eviltong: taką teściową mieć? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziękuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż moja gorsza :evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Sylwia M.']A czy [B]Jamor[/B] ma też hodowlę dobermanów? Coś mi ten głos znajomy jest - jak oglądałam filmiki, tylko twarzy dobrze nie widzę. Już nie mogę doczekać się zdjęć z hoteliku,jak Gapcio spokojnie sobie leży:sleep2: w ciepełku.[/QUOTE] Nie, Jamor nie ma żadnej hodowli :-) Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No przyszłam i padłam ze śmiechu :roflt::roflt::roflt::roflt: :turn-l:z Wami to się po prostu wytrzymać nie da:evil_lol::evil_lol:, najbardziej rozpuszczony watek na tym forum:BIG: Idźcie rozruszać innych, bo tam ciemno jak u Wuni dzisiaj:evil_lol: Quote
agada Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 spokojnie mmd tu wszystkie stare mężatki, ale.... w starym piecu....:cooldevi::evil_lol: Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Wunia']O dobermanach Jamora nic nie wiem, Jamor ma hotel i ośrodek szkoleniowy, a pracuje w Zakładzie Kynologii Policyjnej w Sułkowicach jako szkoleniowiec,[B] uczy pieski dobrych rzeczy [/B]:)[/QUOTE] Bardzo dobrych:) Widziałam filmiki, te pieski to takie milusińskie po tej nauce, że ho ho o tu Wam filmik wrzucę [URL]http://jamor.pl/?page_id=81[/URL] Quote
Recommended Posts