belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 co do Gapcia to pisalam ze ma juz chyba 810zl o ile dobrze pamietam ale przesle jutro razem z lacznym rozliczeniem bo juz dzisiaj nie mam sily Gapcio ok, olal mnie totalnie i nie poszedl na kolacje, ale poza karma mial dwa pojemniki zarcia nieruszone, wiec dzisiaj chyba mu sie duzo poszczescilo, jak powiedzialam mu co ma to ziewnal i poszedl spac dalej Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Boksio jest brązowy, to, co ja uznałam za pręgi to podobno jego żebra Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']co do Gapcia to pisalam ze ma juz chyba 810zl o ile dobrze pamietam ale przesle jutro razem z lacznym rozliczeniem bo juz dzisiaj nie mam sily Gapcio ok, olal mnie totalnie i nie poszedl na kolacje, ale poza karma mial dwa pojemniki zarcia nieruszone, wiec dzisiaj chyba mu sie duzo poszczescilo, jak powiedzialam mu co ma to ziewnal i poszedl spac dalej[/QUOTE] Dzięki Belka :) Niech śpi i nigdzie się nie rusza do niedzieli ... Gapcio siad na kicie i czekaj na mnie ... Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jola, może mu wątek założyć, bo zaraz tu sajgon będzie... Quote
ageralion Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']Boksio jest brązowy, to, co ja uznałam za pręgi to podobno jego żebra[/QUOTE] To on jest tak zabiedzony? Nie ma szansy, ze komus wlasnie zwial do cieczki? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']Boksio jest brązowy, to, co ja uznałam za pręgi to podobno jego żebra[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: boziu, boziu ... musiał długa się błąkać ...:shake: Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a teraz co do boksera, jaki jest stan obecny??? udalo sie go zatrzymac w budzie? bo rozumiem ze to jest celem Quote
Soema Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Możecie założyć boksiowy osobny watek? Bo tu byśmy nie zaśmiecali... w tym momencie nie jesteśmy w stanie nic zrobić, bo późno a wolontariuszka, poza zasięgiem, ale jutro zadzwonię do znajomych. Jestem z Fundacji SOS Bokserom, nie ukrywam że finansowo stoimy mało ciekawie, prosimy właśnie o głosy na Krakvecie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A[/URL] ale może wspólnie coś wymyślimy :) mogę prosić na pw kontakt telefoniczny do osoby, która ma boksia u siebie? Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 jedyne co wymyslilismy zdalnie to paleta to jest na tyle ciezkie to tym mozna zastawic bude, on tego nie ruszy a bedzie doplyw powietrza, a jesli jakos sobie poradzila to niech przesle smsem swoj adres to rano moj maz moze podrzucic troche karmy Gapcia zeby dac boksiowi jedzenie Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ok, juz nie będę tu pisała, sorki Gapciowy wątku... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Belka, mogę Sandrze podać do Ciebie telefon? Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-Gapcio-bezdomny-pluszak-brakuje-80-zA-czeka-miejsce-u-Jamora"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4564/gapcio.jpg[/IMG][/URL] sorki że wtryniam się z banerkiem ale jak to przeczytałam ( ten tekst "dorzucajcie..........) to mało się nie p........ ze śmiechu i taki tego efekt Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [QUOTE=jola od jadzi; Ok, juz nie będę tu pisała, sorki Gapciowy wątku...[/QUOTE] Gapcio pewnie nie ma za złe, ale wszyscy się pogubią... Założysz nowy? Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi'].... to u niej jest boksio Ok, juz nie będę tu pisała, sorki Gapciowy wątku...[/QUOTE] Gapcio wybaczy, to ważne ... to przecież brat pies ... Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 sandra ma do mnie nr tel ale mozesz jej przypomiec, ja odplywam, czekam na info czy ano podrzucic jedzenie dobranoc wszystkim Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='polubek'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/180220-A-A-dA-Gapcio-bezdomny-pluszak-brakuje-80-zA-czeka-miejsce-u-Jamora"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/4564/gapcio.jpg[/IMG][/URL] sorki że wtryniam się z banerkiem ale jak to przeczytałam ( ten tekst "dorzucajcie..........) to mało się nie p........ ze śmiechu i taki tego efekt[/QUOTE] Superaśny banerek :) Dzięki polubek, nie wtryniasz się, próbujemy coś wymyślić konstruktywnego ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 ale dzień bojowy ... jeszcze ze dwa takie to padnę ... :cry::cry::cry: Quote
belka123 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ja mysle ze Ty od paru tygodni to w ogole nie spisz, podziwiam, ale ja nie moge sie rozstac z podusia na tyle czasu, Quote
amica Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wuniu możesz mnie zapisać na razie do czerwca po 10,00 deklar. stałych, czyli tą wpłate marcową mozesz przenieść na dekl. stałe. Jak będę miała w jakims miesiącu luźniej z wydatkami to dorzucę Gapciowi coś ekstra. Na razie mogę tyle. Uściski! Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='amica']Wuniu możesz mnie zapisać na razie do czerwca po 10,00 deklar. stałych, czyli tą wpłate marcową mozesz przenieść na dekl. stałe. Jak będę miała w jakims miesiącu luźniej z wydatkami to dorzucę Gapciowi coś ekstra. Na razie mogę tyle. Uściski![/QUOTE] Dziękuję ... dziękuję Amica, Gapciuś też, tylko jeszcze o tym nie wie, zaraz zmieniam na pierwszej :) No to Twoja dobra wiadomość kończy ten ciężki dzień. Za tę końcówkę dobrą też dziękuję, było mi to potrzebne :D:D:D Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Mam nadzieję, że z boksiem już w miarę ok, bo jak tu spać... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='belka123']ja mysle ze Ty od paru tygodni to w ogole nie spisz, podziwiam, ale ja nie moge sie rozstac z podusia na tyle czasu,[/QUOTE] Spij, śpij bo jesteś w terenie potrzebna :D Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='mmd']Mam nadzieję, że z boksiem już w miarę ok, bo jak tu spać...[/QUOTE] jakbyśmy teraz były pod jednym dachem to byłoby raźniej ... na radości i smutki, sukcesy i niepokoje ... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A gdzie nocna zmiana? Idę do łóżka, może nie usnę, ale chociaż pozycję poziomą (poziomkową po mojemu) przyjmę ... Do jutra Cioteczki i Wujkowie ... sprawozdanie będzie wobec tego będzie rano i info od Belki też będzie rano ... Quote
Ingrid44 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Nocna zmiana sie melduje ! ! !:hand: Szarotka jak wroci z kina to tez nie popusci i zagladnie.:loveu: Quote
Recommended Posts