Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będzie jeszcze kastracja (tu od E.DEREK mamy 100 zł.) i szczepienia i może się wykruszyć jakaś deklaracja stała ... chciałabym go zaczipować ... a tak naprawdę to nie wiemy w jakim on jest stanie, weterynarz go obejrzy, to wtedy będzie wiadomo ... jeżeli zostaną to roześlę PW do wszystkich celem podjęcia decyzji ... ale myślę, że chyba nie będzie za dużo ... ze stałych brakuje nam 80 zł., więc to będzie pokrywane z jednorazowych, których jest teraz 405 zł. więc jest to na 5 m-cy do dołożenia, a domku pluszakowi w 1 m-c też nie znajdziemy ... nie będzie za dużo ...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sylwia M.']O to chyba nie musisz się martwić? Jak co będą dla innego pieska :)[/QUOTE]

Wiem o tym....to tak pół żartem.. Żeby na każdym wątku, tylko takie problemy były.
;)

Posted

[quote name='RenW']Wiem o tym....to tak pół żartem.. Żeby na każdym wątku, tylko takie problemy były.
;)[/QUOTE]
Te żartownisia, jak Cię kiedyś dorwę to uduszę :grab:...

Posted

[quote name='jola od jadzi']Wuniu,sfinansujemy kastrację, 100 zł od E.DEREK przeznacz na szczepienia.[/QUOTE]
Joluś mój Aniele :) Już piszę PW do E.DEREK, dziękuję, dziękuję :)

Posted

[quote name='Wunia']Te żartownisia, jak Cię kiedyś dorwę to uduszę :grab:...[/QUOTE]

"Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?" :evil_lol:

Dobra kobieta z Ciebie jest, więc śmierć z Twoich rąk to nie hańba. :p

Żeby Gapcio wiedział, jaki tu ruch i zaangażowanie.

Posted

[quote name='RenW']"Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?" :evil_lol:[/QUOTE]
Co Ci zrobię? :calus:i tyle ...
Ale porządek musi być, proszę demotywujących treści na wątek nie wprowadzać :mad:

Posted

[quote name='Wunia']Co Ci zrobię? :calus:i tyle ...
Ale porządek musi być, proszę demotywujących treści na wątek nie wprowadzać :mad:[/QUOTE]

Oj, oj...boli !:help1: [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

Dobrze, tylko mobilizujące treści będą od tej chwili.

Bardzo się cieszę, że Gapcio trafi do Jamora, tam bedzie miał naprawdę super. Jamor ma świetne podejście do psów i warunki niezłe. Kiedyś, jak nie bylam jeszcze zalogowana podczytywałam wątek Pirata, bardzo zamkniętego pieska bez jednej łapki... Historia znalazła swój happy end, bo piesek trafił do wspaniałego domku...eh... (ciekawe co tam słychać u Piracika ?)

Posted

[quote name='belka123']w telegraficznym skrocie Gapcio ma juz 570zl na koncie
niedlugo przesle Wuni dokladny wyciag to wklei na watek,pozdrawiamy[/QUOTE]
Dzięki Belka za info :) Wypatruję szczegółów :)

Posted

[quote name='RenW']Żeby Gapcio wiedział, jaki tu ruch i zaangażowanie.[/QUOTE]

Żeby Gapcio wiedział, jaki tu zamach na jego klejnoty się szykuje ;)

Posted

[quote name='Szarotka']Dostalam pw od cioteczki Bico, ktora zobowiazla sie wyslac jakis datek na malucha:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Dziękujemy Bico :)

Posted

[quote name='Szarotka']To Gapcio sie przybliza do celu :):)[/QUOTE]
Wielkimi krokami, wieeeeeeeeeeeelkimi :) W sumie to już czas odliczamy ::)

Posted

[quote name='belka123']idzie mail z rozliczeniem, po poludniu jeszcze jedna sesja w mabnku wiec moze dzisiaj jeszcze cos dojdzie :D[/QUOTE]
Rozsądnym jest robić to raz dziennie :) Wtedy odchodzi mi sprawdzanie co już odptaszyłam a co nie :)