Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='polubek']to jak urośnie to wytrząśnij nasionka :)[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']A ty znowu o seksie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
Widocznie ma jego niedobór :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
:evil_lol:Polubiś włącz go do diety:eviltong::cool3::cool3::diabloti:

Posted

Witam wszystkich :loveu:

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B]
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu:

[quote name='mmd']RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać:

[ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH][/QUOTE]
To była impreza i jakie sprzątanie :crazyeye::crazyeye: coś się wtedy nam wylało :diabloti::diabloti:

[quote name='mmd']Pewnie, ze fajna - a skręt też fajny oczywiście że wystylizowany (swoje mam jak spod prostownicy), swój skręt to mam tylko na karku i tylko jak mnie ktoś wku..., i trójki (zębowe) mi wtedy rosna baaardzo długie i ostre jak żyleta, ale na dogo staram sie zachowywać ;)
Jeno mopik ciut przykurzony i wstyd .... [/QUOTE]
No z wściekłą Ciocią mmd ja też nie zaczynam :diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='mmd']Ellig goopia straszy ludzi. To przeciez ja za 20 lat:)[/QUOTE]
No, będziesz nieco subtelniejsza :evil_lol:
[quote name='Isadora7']A gdzieś go posiałam :)[/QUOTE]
Szukać koniecznie :angryy:
[quote name='Isadora7']A ty znowu o seksie:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]
no to po staremu ;)

Posted

[quote name='RenW']Witam!!
Ka(Wunię) piję...:kaffee_2:
Ciotki analizy robią, Wunia wyuczona, ja wybywam...:scared:[/QUOTE]
Cześć Ciocia Ren :loveu::loveu::loveu:
Ja wyuczona? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie znam terminu obrony to pier...lę to wszystko w czapkę :angryy:
Jak będę znała termin to przysiądę, 24 godziny mi wystarczą :diabloti:

Posted

No załapałam się nareszcie na cieplutką ka(Wunię)!!!!!!!! Parę łyczków biorę i lecę ćwiczyć futro moje w sobotę egzamin zdajemy, a tu fochy strzela psia jucha raz za razem.

Posted

[quote name='Isadora7']Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):)[/QUOTE]
Isadora Ty kradziejko!
Z drugiej strony bardzo mi milo ,ze tak Ci sie podobam:)
Dziekuje za ka(Wunie), bo juz prawie cala mi wypili.....[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs659.snc3/32542_404726078755_195046453755_4183970_1048082_n.jpg[/img]

Dobrego dnia:)

Posted

[quote name='wenia41']No załapałam się nareszcie na cieplutką ka(Wunię)!!!!!!!! Parę łyczków biorę i lecę ćwiczyć futro moje w sobotę egzamin zdajemy, a tu fochy strzela psia jucha raz za razem.[/QUOTE]
na nagrodówki go bierz ;) Słodziak to i łakomczuch ;) Powodzenia :loveu::loveu:

Posted

jakie analizy tu były :crazyeye:

[B]Mmd [/B]- a temat pracy jaki? Fajnie tak chyba z dogo pisać... :cool3: [B]Wuniu[/B] a Ty też z dogo piszesz? czy jakiś inny zakres?

Mi się avek zmienił jak sobie zsynchronizowałam FB z dogo... ale, że potem mnie na wątkach nie poznawali :evil_lol: to podmieniłam znowu na Melchiorka tylko troszku starszego.

Posted

[quote name='Ra_dunia']jakie analizy tu były :crazyeye:

[B]Mmd [/B]- a temat pracy jaki? Fajnie tak chyba z dogo pisać... :cool3: [B]Wuniu[/B] a Ty też z dogo piszesz? czy jakiś inny zakres?[/QUOTE]
Mmd pisze o więziach społecznych na dogo, a ja z innej beczki ... o kondycji i postawach środowiska pedagogicznego wobec małoletniego macierzyństwa:eviltong:

Posted

więzi społeczne na dogo... ciekawe. Fajnie takie prace pisać :) U mnie to po przeczytaniu samego tematu można było sobie w łeb strzelić :evil_lol: ale sama się pchałam na polibudę, więc nie mogę narzekać :eviltong:

Posted

[quote name='Ra_dunia']więzi społeczne na dogo... ciekawe. Fajnie takie prace pisać :) U mnie to po przeczytaniu samego tematu można było sobie w łeb strzelić :evil_lol: ale sama się pchałam na polibudę, więc nie mogę narzekać :eviltong:[/QUOTE]
oo ja to samo tez po polibudzie

Posted

[quote name='Ra_dunia']znaczy się mgr inż :evil_lol: (mało gnój robi i nieźle żyje :diabloti:)[/QUOTE]
poki co tylko pierwsza czesc sie zgadza...mam nadzieje, ze za niedlugo druga tez sie sprawdzi;):evil_lol:

Posted

Skończyłam dłubanie i liczenie.
Spamujecie cholery po wątkach (to tak ogólnie, a nie personalnie) i mi słabo się jedna hipoteza potwierdziła :)

Posted

[quote name='Wunia']Witam wszystkich :loveu:

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B]
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ra_dunia']znaczy się mgr inż :evil_lol: (mało gnój robi i nieźle żyje :diabloti:)[/QUOTE]
bardzo mi się spodobało :D
[quote name='Lu_Gosiak']poki co tylko pierwsza czesc sie zgadza...mam nadzieje, ze za niedlugo druga tez sie sprawdzi;):evil_lol:[/QUOTE]
no to do roboty ;) po drugą część marsz :D
[quote name='mmd']Skończyłam dłubanie i liczenie.
Spamujecie cholery po wątkach (to tak ogólnie, a nie personalnie) i mi słabo się jedna hipoteza potwierdziła :)[/QUOTE]
no bo jak się zakłada, że dogomaniacy trzymają się regulaminu to się tak ma :diabloti:
[quote name='Lu_Gosiak']mmd a duzo bylo "my" ????;):evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
już nie każ jej cyferki wymieniać bo zgrzyta zębami :diabloti:
[quote name='mmd']Wyszło mi trochę ale to jest robota na doktorat ta cała dogomania, teraz widzę nie to co zrobiłam, ale czego nie zrobiłam ;)[/QUOTE]
:roll: no to może zostaniesz ze mną na wydziale? podbudowę już masz :cool3: no i z Ciocią Ren emotikonek Ci podrzucimy tyle, że na kilka lat będziesz miała co liczyć ...

Posted

[quote name='Ra_dunia']Ja chcę tą pracę przeczytać! To może być ciekawe ;)
My? Spam? nigdy w życiu! My nawet nie wiemy co to jest :D[/QUOTE]

Jassssssssssssne, podpisuję się pod tym :):):)

Posted

[quote name='Ra_dunia']My? Spam? nigdy w życiu! My nawet nie wiemy co to jest :D[/QUOTE]

[quote name='Isadora7']Jassssssssssssne, podpisuję się pod tym :):):)[/QUOTE]
Pogrążacie się kochaniutkie ;) Założyłam, że wspólnota dogomaniaków [B]zna [/B]regulamin i go szanuje. Na szczęście badanie skończone i mi nie możecie nabruździć ufff...

Posted

Witajcie:)Wrzuce dzisiaj cos do kawy, w koncu jest okazja....

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs581.snc3/30676_122307301130651_100000541466089_212491_1032946_n.jpg[/img]

Posted

Mmmmm ... Ellig ... malinki i poziomki i jeszcze bita śmietana, mniam
BTW - jaka jest okazja? Czy ja przegapiłam jakieś imieniny może?