Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich :loveu:

Dzisiaj poranna ka(Wunia) :razz::razz::razz:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B]
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu:

[quote name='RenW']:diabloti::diabloti:Na spóźnioną ka(Wunię) przybyłam. Duży kubek wybrałam;):morning:[/QUOTE]
Cześć Ciocia Ren moja Kofana :multi::multi::multi:

[quote name='mmd']Tyż zdałam. Sęków za nieobecność na zaliczeniu nie było, ale maglowanie całkiem niezłe za karę za grzechy. Co się dowiedziałam o UE przy okazji zakuwania, to już mi zostanie na wieki. I dobrze.[/QUOTE]
no ... wymaglowane, ale naumiane :razz::razz::razz: .. teraz tylko została nam obrona :roll::roll::roll: wyprawić Tolka do DS ... i wakacje :multi:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam, Lu Gosiek prosi o pomoc Kundelkowa Skarbonke na transport Aresa do Jamora, moze trzeba pomoc ? Na pomoc Kundelkowej Skarbonki czeka bardzo duzo psiakow......

Dziekuje za kawe i zostawiam od siebie kolejna dla kawoszy.

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs082.snc4/35443_406784213755_195046453755_4236000_2838092_n.jpg[/img]

Posted

bry
od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować...
Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D

Posted

[quote name='Ra_dunia']bry
od rana siedzę i tłukę durne analizy. Nawet spokojnie na dogo nie mogę pobuszować...
Dobrze, że u Gapcia zawsze kawunia czeka. Jakoś od razu lżej człowiekowi :D[/QUOTE]
O, siostro... dokładnie to samo zaraz zacznę czynić - i tak pewnie dwa dni. Tylko pół biedy, bo moje analizy dotyczą dogomanii, bo to temat mojej pracy. Co fajne już napisałam, a teraz mam jeszcze policzyć % z każdej kategorii badawczej, czyli np. ile razy padło słowo "my" w analizowanych wątkach. Promotorka tak chce i pewnie ma rację, ale jak można w procentach policzyć to, jak jesteśmy tu związani? Cała socjologia... zmierzyć, zbadać, policzyć. Ech... to się pożaliłam.

Posted

Siedzę i piję...:morning:
Ciotki robią analizę...[B] Ra [/B]robi analizę i [B]mmd[/B] też...:czytaj::PROXY5:
[B]Ra[/B] zmieniła awatar..wczoraj był inny:lying::megagrin: fajną fryzurę masz, ja mam podobną...:errrr::mdrmed::mdrmed:
Internet słabi chodzi:pissed::comp26:

Posted

Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;)
Idę robić analizę. Nieodwołanie.
Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda...

Posted

[quote name='mmd']Wczorajszy awatar Ra_duni był fajny. Przynajmniej utwierdzam się w przekonaniu, że psy kochaja wyłącznie same laski ;)
Idę robić analizę. Nieodwołanie.
Znaczy siedzę dalej na dogo, ale nie podglądam, a szkoda...[/QUOTE]
Widać Ciotka, że czuwasz nad tokiem rozmowy..:D:D a kysz do analizy!!;):mad::mad: I zajrzeć proszę po skończeniu!
Fajnie by było, jak każdy by miał awatar ze swoją podobizną i z pupilem, takie dueciki... dość przyjemna wizualizacja...;) Na labradory.info taka tradycja się upowszechnia... Ja na przykład próbuję sobie wyobrazić Ciotkę mmd i wychodzi mi szczupła, atrakcyjna laska o wydatnych kościach policzkowych, rozwianym włosie i ciętym języku:eviltong::diabloti::diabloti:

Posted

RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać:

[ATTACH=CONFIG]4581[/ATTACH]

ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong:

Posted

[quote name='mmd']RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać:

ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong:[/QUOTE]

To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol:

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/img]

Posted

[quote name='polubek']ren a co wychodzi ci u mnie?[/QUOTE]
Nie wiem w jakim przedziale wiekowym mam Cię usadzić...:hmmmm::-?Powiedzmy 30+ :PROXY5:Ty jawisz mi się jako osoba dynamiczna, żywiołowa, energiczna, polatana której wszędzie pełno, roztargniona, pyskata z temperamentem, ekspresyjna, z poczuciem humoru...wygląd..hmm...:knuje:może typ sportowy, szczupła, przyodziana w spodnie, dżinsy.. włosy krótkie, cięcie asymetryczne lub długie upięte w koński ogon bądź ogonek...albo nie..:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

[quote name='mmd']RenW specjalnie dla Ciebie. W typowej sytuacji domowej, jak widać:

ale że kobieta zmienną jest - to teraz mam ciemniejsze i dłuższe włosy, więc i tak mnie nikt nie rozpozna :eviltong:[/QUOTE]
Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany?

[quote name='polubek']ten post specjalnie u gapcia to mój 2500 post
teraz uwaga zafajczy mi się ognisko nad głową czy nie zafajczy?[/QUOTE]
Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

[quote name='Ellig']To jeszcze ja na dobranoc:evil_lol:

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs547.snc3/29957_1277389467149_1602377320_601356_8053255_n.jpg[/img][/QUOTE]
Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2:

Posted

No nie tak potraktowac dojrzala kobiete, straszydlo, pchi.....jde sobie, dobranoc

[img]http://www.archipelag.pl/files/ForumPost/pl6evj20871q8h/cbc97430871qbn/wanna_full.jpg[/img]

Posted

[quote name='polubek'][SIZE=6]o kurdę [/SIZE]

[CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=5][B][COLOR=Red]ratunku!!!
ugaście to coś nad moją głową[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/QUOTE]

[img]http://www.cykcyk.com.pl/cz/img/gasnica-big.png[/img]

Posted

[quote name='RenW']
Ja tam wolę swoje niebieskie łapki!:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

[/QUOTE]

ja też wolałąm łapki
oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić

Posted

[quote name='Isadora7']Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):)[/QUOTE]
O!! Właściwy człowiek na właściwym miejscu!!:D:D:D:D:D

Posted

[quote name='polubek']ja też wolałąm łapki
oszczędzaj ciotka posty bo jeszcze trochę to i tobie się będzie czacha dymić[/QUOTE]
Całe szczęście mieszkam blisko straży:eviltong::p Śpię spokojnie;)
Czacha dymi od natłoku myśli;)

Posted

[quote name='RenW']
Fajna babka z Ciebie!! Eteryczną blondynką raczej nie jesteś...Ostra i charakterna, wiedząca czego chce. Skręt masz swój czy wystylizowany?[/QUOTE]

Pewnie, ze fajna - a skręt też fajny oczywiście że wystylizowany (swoje mam jak spod prostownicy), swój skręt to mam tylko na karku i tylko jak mnie ktoś wku..., i trójki (zębowe) mi wtedy rosna baaardzo długie i ostre jak żyleta, ale na dogo staram sie zachowywać ;)
Jeno mopik ciut przykurzony i wstyd ....

[quote name='RenW']
[/QUOTE]

Też wolałam. Te ogniki to do doopy sa, mogły być chociaż czerwone łapki. Zawsze możemy się oflagować na znak protestu.

[quote name='RenW']
Akurat!!;) Ale straszydło spać nie będę!:no-no-no::eek2::eek2::eek2::eek2:[/QUOTE]
Ellig goopia straszy ludzi. To przeciez ja za 20 lat:)

Posted

[quote name='Isadora7']Tak mi sie spodobało że mam nowy avek :):):)[/QUOTE]
Ten na emirowym forum w chuścinie był lepszy. Dawaj go tu!!!