Ellig Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='mmd']Ale Słupsk zewsząd daleko. Dlatego wrzuciłam Koszalin a dziewczyny z zachodniopomorskiego mają i tak bliżej niż my. Może Litterka ma jakiś znajomości bliżej... To pomorskie słabo zaludnione przez dogomaniaków[/QUOTE] Napisalam do kilku osob na razie cisza.... [IMG]http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v33377/178/20/1501933975/t1501933975_1443308091663_1489.jpg[/IMG] To jest Bogdan "sasiad" Czorcika:) Quote
jola od jadzi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='Wunia']Joluś u Lakusia nic nie jest usunięte, wszystko jest przeniesione do postu #712 a obecny post rozliczeniowy jest od punktu kiedy od nowa zbieraliśmy deklaracje, coby się nie "pokręciło" jakie były poprzednie deklaracje a jakie są obecne. Poprzedni post rozliczeniowy Majqi też w całości jest skopiowany i wstawiony na wątku. Na wątkach nic nie usuwam, ponieważ nie mam takiego zwyczaju ;) i takiego zwyczaju nie mam zamiaru mieć ;) Pozdrawiam Cię i gorąco dziękuję jeszcze raz :loveu::loveu: Do zobaczenia dzisiaj :loveu:[/QUOTE] Wuniu, stokrotnie Cię przepraszam(i Gapcia, bo to na jego wątku), faktycznie, jak to ładnie ujęła Ellig, doznałam objawienia, pewnie ja zapomniałam napisać na wątku, ile pieniędzy fundacja zebrała na allegro na Lakusia, a ile wydała na całkowite leczenie, stąd brak takiej informacji w rozliczeniu ogólnym, to niedopuszczalne przeoczyć rozliczenie z zebranych i wydanych pieniędzy, nigdy dotąd mi się to nie zdarzyło ale, jednak jak widać, pamięć już nie ta... Quote
Wunia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Skądże Joluś, wszystko na bieżąco pisała Majqa ;) Już dla odświeżenia u Lakusia wstawiłam cały poprzedni post rozliczeniowy ;) Quote
mmd Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 O, tutaj mowa o Lakusiu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magenka1 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ze Słupska jest cioteczka od jamników tylko teraz nie pamiętam jaki ma login zaraz sprawdzę ta cioteczka jest: [url]http://www.dogomania.pl/members/65052-danka1234[/url] Quote
Wunia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 brak wieści z DS, a ja nie dzwoniłam, co by sobie chłop nie pomyślał, że jestem szurnięta :razz::razz: ale tak sobie myślę, że brak wiadomości to dobre wiadomości ;) Dziś do Joli (FNiZ) została dostarczona faktura za kastrację Gapcia, Jolu dziękuję jeszcze raz :loveu::loveu: A teraz idę spać ... dobranoc ... Gapciuszku mój ... Quote
Wunia Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A mówiłam już Wam, że wszyscy jesteście wspaniali? Jeżeli nie to: [B]Wszyscy jesteście wspaniali[/B] :loveu: Dziękuję za wsparcie moich działań dla Gapcia :loveu: Dziękuję, że byliście z Gapciem :loveu: i za wszystko ... :placz::placz::placz: jakaś się sentymentalna robię ... :oops: ... chyba jednak pójdę spać ... Quote
UBOCZE Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Złe wspomnienia, sroga zima, Ale Gapcia już tam ni ma, Bo on w cieple grzeje pupę, Tam, gdzie własną ma chałupę...:lol::lol::lol: [IMG]http://img535.imageshack.us/img535/5310/ociaknaurodziny6193.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ciotki tęsknią za Gapiorem który dom odnalazł w porę ale czeka już w kolejce inna psina biedna wielce Quote
mmd Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Teraz Wunia będzie dwa tygodnie płakać i spać Taka tradycja;) Quote
Wunia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Trochę późno ta ka(Wunia) ... Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Wunia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='UBOCZE'] Złe wspomnienia, sroga zima, Ale Gapcia już tam ni ma, Bo on w cieple grzeje pupę, Tam, gdzie własną ma chałupę...:lol::lol::lol:[/QUOTE] [quote name='Mysza2'] ciotki tęsknią za Gapiorem który dom odnalazł w porę ale czeka już w kolejce inna psina biedna wielce[/QUOTE] oj, jakie śliczne rymowanki, pójdą na pierwszą stronę ;) [quote name='Szarotka']Pojechal i co teraz ??[/QUOTE] Ka(Wunię) pijemy ;) [quote name='mmd']Teraz Wunia będzie dwa tygodnie płakać i spać Taka tradycja;)[/QUOTE] święte słowa, święte ... Quote
Isadora7 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Gapciu drogi domek masz ale w sercach zawsze nasz Wunia dalej kawę nam serwuje a za Gapciem pochlipuje. Quote
Wunia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Ellig']Witaj mmd!:) No wlasnie, nie znam Cioteczek z pomorskiego, moze jakas zajrzy i zalozy watek dla psiaka, dam namiary do sasiada, ktory szuka pomocy dla tego psiaka:)[/QUOTE] Watek juz zostal zalozony:) Dziekuje z ka(Wunie):) Quote
mmd Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Ellig']Watek juz zostal zalozony:) Dziekuje z ka(Wunie):)[/QUOTE] I trzeba szukać po dogo:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187049-Czorcik-w-typie-wilczarza-szuka-swojego-cz%C5%82owieka[/url] Quote
Ellig Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='mmd']I trzeba szukać po dogo:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187049-Czorcik-w-typie-wilczarza-szuka-swojego-cz%C5%82owieka[/url][/QUOTE] Oj!to nie specjalnie, za duzo na raz chce zrobic..... Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Witam wszystkich :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Dzien dobry, dziekuje za ka(Wunie)...Milego dnia:) Quote
Wunia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Ellig']Dzien dobry, dziekuje za ka(Wunie)...Milego dnia:)[/QUOTE] Buziaczek Ellig dla Ciebie leci ;) Quote
Ellig Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [IMG]http://www.animaatjes.de/bilder/g/good/Welcome802.gif[/IMG] To ja biegne ze sniadankiem:) Quote
Recommended Posts