Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Serio? To kurcze mój mógł prze Łódź jechać i być w domu o 1wszej...
Proszę na przyszłość robić rozpiskę gdzie siedzi Polubek :)

Wuniu , wiesz, edukacja to podstawa. Jeszcze trza go nauczyć po polsku "ja płacę" :evil_lol:
Matko - dobrze, że TZ nie może tego przeczytać... :evil_lol: bym miała "potop szwedzki" w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Serio? To kurcze mój mógł prze Łódź jechać i być w domu o 1wszej...
Proszę na przyszłość robić rozpiskę gdzie siedzi Polubek :)

Wuniu , wiesz, edukacja to podstawa. Jeszcze trza go nauczyć po polsku "ja płacę" :evil_lol:
Matko - dobrze, że TZ nie może tego przeczytać... :evil_lol: bym miała "potop szwedzki" w domu :evil_lol:[/QUOTE]
akoro liczebniki ma opanowane przy liczeniu piwa, to pójdzie łatwo ;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']mam dosc.....:(:([/QUOTE]
No nie, to niepodobne do Ciebie... nie pisz tak, bo mi się coś robi:glaszcze:
Nawet jak coś wydaje się beznadziejne to nie musi takie być.
Przecież to wiesz.

Posted

Cioteczki Gapciowe zajrzyjcie do nowej biedy
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186457-URWANY-kawałek-tylnej-łapki-niesamowity-ból-co-z-nim-zrobić-PRZY-PRZEPEŁNIENIU/page5[/URL]

Posted

[quote name='mmd']No nie, to niepodobne do Ciebie... nie pisz tak, bo mi się coś robi:glaszcze:
Nawet jak coś wydaje się beznadziejne to nie musi takie być.
Przecież to wiesz.[/QUOTE]
wiem....ale najbardziej nie cierpie kłamstwa...wkurwilam sie u Tolka, ale juz mi lepiej..Wunia zadzwonila w krytycznym momencie:)
[quote name='Wunia']u Lu humorek poprawiony telefonicznie ;)[/QUOTE]
dzieki:):)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']wiem....ale najbardziej nie cierpie kłamstwa...wkurwilam sie u Tolka, ale juz mi lepiej..Wunia zadzwonila w krytycznym momencie:)
[/QUOTE]
A ja wówczas w wannie siedziałam, sprawdziwszy wcześniej, czy pod piana nie siedzi Polubek i kawy nie pociąga:evil_lol: i miałam już iść sobie precz do wyrka, ale jeszcze zajrzałam.

Z Tolkiem coś pokpili, może się wytłumaczą, błędy każdy robi, byleby się umiał do nich przyznać.

Posted

U Tolka należy bywać przynajmniej 5 razy dziennie - nowy punkt regulaminu Gapciociotek, to raz.
A dwa - należy dbac o Lu_Gosiak, bo jak ona straci optymizm to wszystkie psy zaczną wyć ze zmartwienia i będzie przesr.....e.

Posted

[quote name='mmd']U Tolka należy bywać przynajmniej 5 razy dziennie - nowy punkt regulaminu Gapciociotek, to raz.
A dwa - należy dbac o Lu_Gosiak, bo jak ona straci optymizm to wszystkie psy zaczną wyć ze zmartwienia i będzie przesr.....e.[/QUOTE]
zanotowane ;)
Ciocia a jak Twój globus?

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']nie stracę nie ma obawy.....;) byle mi nikt kitu nie wciskal:eviltong::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ja z nimi nie gadałam to nie wiem, co i jak i kiedy. Skąd brać te hoteliki i miejsca w nich, tak myślę, że wszyscy tam pakowali psy i trochę się przegięło. A dla mnie jeden wniosek z tego i sprawy AlinyS - pilnować psa jak swojego i tak jak Ty - jakieś wątpliwości, reagujesz.

Posted

No właśnie.. gdzie ka(Wunia):mad::mad::flop: a ja jej tak bardzo potrzebuję; tu i teraz:watpliwy::talker::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
Mam tyle zaległości tu...:shake:

Posted

Spóźniona, zaspana ka(Wunia)
Witam wszystkich piątkowo i pochmurnie :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

Posted

Bardzo prosze, zajrzyjcie, Onek wyłowiony z Wisły
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186538-Pies-prosto-z-rzeki-Wis%C5%82y!?p=14768095#post14768095[/url]