Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool:wspaniale wiesci Gapciochu nalezy Ci sie po tych wszystkich nocach spedzonych samotnie na sniegu..teraz bedziesz mial super domek i bedziesz kochany jak trzeba:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

ja juz:drinking::drinka::drinking:

Posted

Ale ja już bym to podciągnęła pod znęcanie :evil_lol:, a ten gapio, nie reagował tylko nagrywał te sprośne sceny :cool3:, zboczeńcy :x:bad-word::2gunfire:

Posted

[quote name='Isadora7']Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio:[/QUOTE]
No Ciocia, teraz mój TZ przez Ciebie oprychnął mi laptopa ... :D:D:D:D:D

Posted

Ewus zamiast jednego Gapcia bardzo prosze, masz dwa............

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie"]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie[/URL]

[img]http://images44.fotosik.pl/298/0fd8f9bac3d39a51.jpg[/img]

Posted

Ale tu balanga! Chwilę mnie nie było, pijaństwo się szerzy, znowu rozpusta wróciła na całego:diabloti::diabloti:

[quote name='Isadora7']Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio:
[/QUOTE]
A to jak mój Kelbi :evil_lol::evil_lol: chyba mu kurę kupię do czasu kastracji

Posted

choler.... powaliło was ciotki.
wracam z pracy chcę poczytać gapcia a tu sru 10 stron.
mój szakal tego nie wytrzyma
wunia proszę jak wrócę żeby już była ka(wunia) do lektury

Posted

[quote name='Ellig']Ewus zamiast jednego Gapcia bardzo prosze, masz dwa............[/QUOTE]
Ellig ja Ciebie zamorduję ... gdzie mnie ciągasz do takich słodziaków, których chciałabym mieć pół domu gdybym tylko mogła ...

Posted

[quote name='mmd']Ciotka Wunia usuwamy to gumtree?[/QUOTE]
a do kiedy ma wyróżnienie, jak zapłacone to niech wisi, a jak ktoś zadzwoni, to będę brała numery i szukała innych psiaczków ;)

Posted

[quote name='polubek']

dlaczego razem z policjantem chodzi pies?[/QUOTE]

[quote name='mmd']

z tym policjantem to nie wiem, dawaj szybko, bo na kolację muszę :)[/QUOTE]

bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ile te ciotki nagadaly. :):)

Tu jest pomoc ciotek w watku bardzo potrzebna, dwa wyrosniete szczeniaki u Dif. siedza w hotelu i malo sie kto nimi interesuje:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180026-rodze%C5%84stwo-Elfa-i-Erki-nikt-nie-chce-potrzebna-pomoc[/url]

Posted

[quote name='mmd']chyba do 27.[/QUOTE]
no to niech będzie dopóki Gapcio nie wyjedzie od Jamora, dobrze?

Ależ był dzień ... padam już ... pędzę bo potrzebuję już na poziomo być ... dobranockowe pa pa :bye::bye::sleep2:

Posted

Gapciowe cioteczki pilnie potrzebna gąbka garamycynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł)

Posted

[quote name='polubek']bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
znalam to, zapomnialam i mi przypomnialas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste;)

Posted

Witam wszystkich środowo i słonecznie :loveu::loveu::loveu:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu:
[B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu:
z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj:

No i wszystkim Mamom w dniu ich Święta wszystkiego naj, naj, naj :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: