Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dzięki Cioteńki i Wujkowie, że przybywacie i dzielicie to szczęście z nami :loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool:wspaniale wiesci Gapciochu nalezy Ci sie po tych wszystkich nocach spedzonych samotnie na sniegu..teraz bedziesz mial super domek i bedziesz kochany jak trzeba:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ja juz:drinking::drinka::drinking: Quote
Isadora7 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio: [video=youtube;EZuE3NTKUdM]http://www.youtube.com/watch?v=EZuE3NTKUdM[/video] Quote
agada Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 :lying::turn-l:toż to jakiś nagminny gwałciciel :evil_lol:, z rzędu tych: wszystko co się rusza :roflt: Quote
agada Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ale ja już bym to podciągnęła pod znęcanie :evil_lol:, a ten gapio, nie reagował tylko nagrywał te sprośne sceny :cool3:, zboczeńcy :x:bad-word::2gunfire: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Isadora7']Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio:[/QUOTE] No Ciocia, teraz mój TZ przez Ciebie oprychnął mi laptopa ... :D:D:D:D:D Quote
Ellig Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ewus zamiast jednego Gapcia bardzo prosze, masz dwa............ [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie"]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie[/URL] [img]http://images44.fotosik.pl/298/0fd8f9bac3d39a51.jpg[/img] Quote
mmd Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ale tu balanga! Chwilę mnie nie było, pijaństwo się szerzy, znowu rozpusta wróciła na całego:diabloti::diabloti: [quote name='Isadora7']Tylko żeby Gapcio nie imprezował jak Reksio: [/QUOTE] A to jak mój Kelbi :evil_lol::evil_lol: chyba mu kurę kupię do czasu kastracji Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 choler.... powaliło was ciotki. wracam z pracy chcę poczytać gapcia a tu sru 10 stron. mój szakal tego nie wytrzyma wunia proszę jak wrócę żeby już była ka(wunia) do lektury Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 i jeszcze jedno dlaczego razem z policjantem chodzi pies? Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Ellig']Ewus zamiast jednego Gapcia bardzo prosze, masz dwa............[/QUOTE] Ellig ja Ciebie zamorduję ... gdzie mnie ciągasz do takich słodziaków, których chciałabym mieć pół domu gdybym tylko mogła ... Quote
mmd Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ciotka Wunia usuwamy to gumtree? z tym policjantem to nie wiem, dawaj szybko, bo na kolację muszę :) Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 :morning::morning: podwójna ka(Wunia) dla Cioci Polubkowej :loveu::loveu::loveu: Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='mmd']Ciotka Wunia usuwamy to gumtree?[/QUOTE] a do kiedy ma wyróżnienie, jak zapłacone to niech wisi, a jak ktoś zadzwoni, to będę brała numery i szukała innych psiaczków ;) Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='polubek'] dlaczego razem z policjantem chodzi pies?[/QUOTE] [quote name='mmd'] z tym policjantem to nie wiem, dawaj szybko, bo na kolację muszę :)[/QUOTE] bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ile te ciotki nagadaly. :):) Tu jest pomoc ciotek w watku bardzo potrzebna, dwa wyrosniete szczeniaki u Dif. siedza w hotelu i malo sie kto nimi interesuje: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180026-rodze%C5%84stwo-Elfa-i-Erki-nikt-nie-chce-potrzebna-pomoc[/url] Quote
Wunia Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='mmd']chyba do 27.[/QUOTE] no to niech będzie dopóki Gapcio nie wyjedzie od Jamora, dobrze? Ależ był dzień ... padam już ... pędzę bo potrzebuję już na poziomo być ... dobranockowe pa pa :bye::bye::sleep2: Quote
Mysza2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Gapciowe cioteczki pilnie potrzebna gąbka garamycynowa (to takie coś nasączone antybiotykiem bardzo drogie, używane na chirurgii , czasem w stomatologi). Popytajcie jeśli ktoś ma znajomych w tej branży, gdyby mieli coś takiego , może być trochę przeterminowana (nowa kosztuje podobno 450 zł) Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='polubek']bo jeden zawsze musi być po szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] znalam to, zapomnialam i mi przypomnialas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste;) Quote
polubek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']znalam to, zapomnialam i mi przypomnialas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajebiste;)[/QUOTE] tak samo jak radiowóz Quote
Wunia Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Witam wszystkich środowo i słonecznie :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :morning::morning::morning::morning::morning: [B]x dużo razy[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Ka(Wunia) dla wszystkich [/B]:loveu::loveu::loveu: z wszelkimi indywidualnymi zapotrzebowaniami :czytaj::czytaj::czytaj: No i wszystkim Mamom w dniu ich Święta wszystkiego naj, naj, naj :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Brawa dla zaangażowanych w sprawę nowego domku Gapciowego! Udało się chłopakowi:) Pzdr. Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie miało innego wyjścia! Musiało się udać :) A ja dzisiaj mam doła... dobrze, że na Gapciowym wątku można się pocieszyć i odreagować trochę... Quote
Asiaczek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Powtarzaj za mną: NIE MAM DOŁA NIE MAM DOŁA NIE MAM DOŁA NIE MAM DOŁA... ... ... ... Pzdr. Quote
Recommended Posts