Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zapraszam na bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186067-Bazarek-dla-staruszka-i-niepozornej-czarnej-suni-do-30-maja-godzina-21/page5?p=14748084#post14748084[/url]

Posted

Ciotki przenieśliśmy wizyte na 17 więc troszkę wcześniej.
Napiszcie mi w skrócie o Gapciu coś, o jego zachowaniu, cechach charakteru, nie mam czasu szukac po wątku, czy jest zupełnie zdrowy czy coś mu dolega? itp. itd.

Posted

[quote name='majuska']Ciotki przenieśliśmy wizyte na 17 więc troszkę wcześniej.
Napiszcie mi w skrócie o Gapciu coś, o jego zachowaniu, cechach charakteru, nie mam czasu szukac po wątku, czy jest zupełnie zdrowy czy coś mu dolega? itp. itd.[/QUOTE]
jest przyjazny, spokojny, bardzo duży, był ulubieńcem całej kliniki po kastracji, Gapcio sprawia wrażenie leniwego, ale to bardzo radosny piesek, nie przejawia żadnej agresji do psów i ludzi, ale płotek obszczekuje, więc stróżujący jest.
Zupełnie zdrowy, okaz zdrowia, ma świadectwo zdrowia w książeczce, miał przejściowe (po okresie bezdomności) zmiany skórne o charakterze alergicznym, grzybice i pasożyty wykluczone, uchole miał brzydkie - wyleczone, aktualnie cymes, zdrowy jak byk ;)
Pan dzwonił do Jamora, więc o zachowaniu Gapcia już wszystko wie.
Pies ma czip zarejestrowany na mnie.
Do Jamora poszła listem priorytetem błyskawicznym wczoraj przed południem umowa, więc ten kto będzie odbierał Gapcia ewentualnie, musi posiadać numer dowodu i dane właściciela, ale to mogę sama przez telefon Panu powiedzieć ...
Boziu co jeszcze ... to chyba wszystko ... to 40 kg. Pluszowej Przytulanki

Posted

[quote name='Wunia']ważne, przy sporze o zabawkę nie walczy - odpuszcza ...
chyba padnę na zawał ...[/QUOTE]
No co Ty Ewus, bojowy jest , nie odpuszcza, nie rob z niego dziamdziaka a jezeli juz to jest dobrze wychowany i ustepuje:)

Posted

Dobra, ja tak wypytuję, żeby zrobić dobre wrażenie, a nie facet sobie pomysli, że jakaś dziewucha z kosmosu przyszła go zlustrować, a o psie nic nie wie...
Spokojnie , nie denerwuj się Wunia , wszystko będzie dobrze:)

Posted

[B]tam jest sunia husky, i bardzo Cie proszę zorientuj się czy ta sunia jest w stanie zaakceptować Gapcia ... to moje największe zmartwienie, bo zawsze na pierwszym miejscu jest pies, który już jest, więc ze strony Gapcia on zaakceptuje i dziewczyna? ...
i co w takim przypadku, będą dostosowywać, czy zapakują Gapcia i odwiozą :(
[/B]

Posted

Majuska nie zapomnij o tym co Jamor powiedzial "kazałem mu wpierw dzwonic do Was i przygotowac sie na kontrole przedadopcyjną , czyli ogolić się, załozyc czyste majty , wszystko na błysk bo dziewczyny wszystko sprawdzac będą."

Wunia.....prosze odpocznij, musi byc dobrze:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dziewczyna padnie na widok Gapcia...musi:):) takiego Jej kawalera na tacy podadza:D:D:D[/QUOTE]
Lu ja jestem półżywa ...

Posted

Kurczę gdybym miała psa który nadawałby się do przetestowania....niestety suka 13 kilowa i dziadziuś Poldek chory na padaczkę któremu musze zaoszczędzić stresów....no ale facet chyba będzie w miarę powiedziec jak jego suka reaguje na inne psy..

Ellig na codzień pracuję przy " gaciach " , wyłowię wszystko - tzw. zboczenie zawodowe :)

Posted

[quote name='majuska']Kurczę gdybym miała psa który nadawałby się do przetestowania....niestety suka 13 kilowa i dziadziuś Poldek chory na padaczkę któremu musze zaoszczędzić stresów....no ale facet chyba będzie w miarę powiedziec jak jego suka reaguje na inne psy..

Ellig na codzień pracuję przy " gaciach " , wyłowię wszystko - tzw. zboczenie zawodowe :)[/QUOTE]:multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Wuniu domyslam, sie bo uwierz mi sama sie denerwuje[/QUOTE]

Juz mam dreszcze ze zdenerwowania....Wunia zaserwuj cos bo padniemy....

Moja Jaga pojechala na USG....tyz ledwo dycham, za duzo stresu....

Posted

[quote name='majuska']no to jadę, kciukasy zacisnąć czas!!!![/quote]
[COLOR=green]Powodzenia !
:thumbs::thumbs::thumbs:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Ellig']Juz mam dreszcze ze zdenerwowania....Wunia zaserwuj cos bo padniemy....
Moja Jaga pojechala na USG....tyz ledwo dycham, za duzo stresu....[/QUOTE]
:kaffee_2: :drink1: :drinka::drinka: :beerchug: :morning::popcorn::drinking::knajpa:
[quote name='majuska']No to jadę, kciukasy zacisnąć czas!!!![/QUOTE]
Boziu trzymamy ... wszystko co się da ...
[quote name='Mysza2']Gapciowe cioteczki, od początku kibicuję Gapciowi i trzymam mocno kciuki.[/QUOTE]
Dzięki Mysza ...