Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']To Gapcio zostaje uroczym PLUSZAKIEM :)[/QUOTE]
niniejszym Gapcio zapoczątkował nową rasę : Wieloowocowe Słodziaki Pluszaki :D:D:D:D

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Witamy serdecznie kolejnego wielbiciela uroczego Gapciosława ! :multi::lol:[/QUOTE]
Przybywa nas, przybywa :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Wunia']a teraz trochę matematyki :mad::
[B]deklaracje stałe : 220,oo[/B] (w tym Ellig za cały rok zapłaciła jednorazowo, Havanka - deklaracja na 3 m-ce, Sylwia M. - deklaracja na 6 m-cy zapłaci jednorazowo, Wellington - będzie wpłacać kwartalnie)
[B]deklaracja jednorazowe: 305,oo[/B] + irenaka wpłaci po 20 marca, kwoty nie znamy, Dzika Figa - wpłaci grosik, kwoty nie znamy, Aimez_moi - wpłaci grosik kwoty nie znamy
[B]datek jednorazowy - 100,oo[/B] z Kundelkowej Skarbonki na transport
Nadal brakuje stałych :shake: tym bardziej, że wykruszy się w trakcie Havanka i Sylwia M. :-( będę zalepiać jednorazowymi i w razie czego napadnę na wszystkich znowu :diabloti:[/QUOTE]

[B]Wunia[/B] ja już zapłaciłam, pieniążki na pewno będą jutro na koncie, bo tak niestety w moim banku jest, że w soboty i niedziele nie księgują :)
Napisałam, że na pół roku, ale jak będzie trzeba płacić dalej, to przecież go nie zostawię, możesz mnie dać na deklaracje stałe, płatne co pół roku.
Jak Gapcio znajdzie domek, to będzie dla innego biedaka :)

Chciałam jeszcze zapytać, jak mogę sobie wstawić jego banerek? Czy tak łopatologicznie, może mi ktoś wytłumaczyć?

Posted

[quote name='Wunia']niniejszym Gapcio zapoczątkował nową rasę : Wieloowocowe Słodziaki Pluszaki :D:D:D:D[/QUOTE]

Taaa... [B]WSP[/B]... tylko ciotki, nie chciejcie go rozmnażać, i nie twórzcie nowej rasy ! :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] ja już zapłaciłam, pieniążki na pewno będą jutro na koncie, bo tak niestety w moim banku jest, że w soboty i niedziele nie księgują :)
Napisałam, że na pół roku, ale jak będzie trzeba płacić dalej, to przecież go nie zostawię, możesz mnie dać na deklaracje stałe, płatne co pół roku.
Jak Gapcio znajdzie domek, to będzie dla innego biedaka :)[/QUOTE]
Dziękuję Sylwia, już poprawiam, dzięki jeszcze raz :)

Posted

[quote name='RenW']Taaa... [B]WSP[/B]... tylko ciotki, nie chciejcie go rozmnażać, i nie twórzcie nowej rasy ! :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :)
Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :)
Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D[/QUOTE]

Dobrze, że brata a nie siostrę..! :diabloti:;)

Posted

[quote name='Wunia']Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :)
Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D[/QUOTE]
Ty masz tu tyle części wspierających, że ja się ledwie mieszczę:diabloti: Musiałam odespać jakieś zaległości, a dogo i tak mnie nie chciało...

Posted

[quote name='mmd']Ty masz tu tyle części wspierających, że ja się ledwie mieszczę:diabloti: Musiałam odespać jakieś zaległości, a dogo i tak mnie nie chciało...[/QUOTE]
Zasadniczą - jesteś Ty :D Dobrze, że odespałaś, będziesz w lepszym humorze :D Jak to możliwe, że coś Cię nie chciało? Ja Ciebie chcę :multi:

Posted

dzieki za zaproszenie. niestety w tej chwili stałymi deklaracjami nie mogę wspomóc psiny. pomyślę jednak jak w inny sposób mogłabym pomóc...
trzymaj się Gapciu, bedzie dobrze :)

Posted

[quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] Chciałam jeszcze zapytać, jak mogę sobie wstawić jego banerek? Czy tak łopatologicznie, może mi ktoś wytłumaczyć?[/QUOTE]
poszło PW z instrukcją :)

Posted

[quote name='eski']dzieki za zaproszenie. niestety w tej chwili stałymi deklaracjami nie mogę wspomóc psiny. pomyślę jednak jak w inny sposób mogłabym pomóc...
trzymaj się Gapciu, bedzie dobrze :)[/QUOTE]
Dziękuję za przybycie :) Każda pomoc jest niezbędna Pluszakowi ...

Posted

Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D
Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ...

Posted

[quote name='Wunia']Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D
Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ...[/QUOTE]

Ciotka się śmieje z nowoprzybylych..![IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG]:obrazic::diabloti: (muszę wziąć ich stronę, bo ja też jeszcze naturszczyk jestem :evil_lol:;) )
Zapomniał wół, kiedy cielęciem był..:eviltong:

Posted

[quote name='Wunia']Witaj Kamiluś, podnoś aniołku pluszaka, podnoś, jak tylko Ci się o nim przypomni :) Dziękuję, że przybyłaś na wezwanie :) Można na Ciebie liczyć :)[/QUOTE]

Robię co mogę, codziennie chłopaka będę podnosić, bo cudny i widać, że kochany chłopaczek. No i na ile mi dogo pozwoli to będę zaglądać często, bo ostatnio jakoś się nie lubimy i ciągle zostaje wyrzucana... wrr.

Posted

[quote name='kamilawa']bo ostatnio jakoś się nie lubimy i ciągle zostaje wyrzucana... wrr.[/QUOTE]
Widać dogo nikogo nie lubi ostatnio :)

Posted

[quote name='RenW']Ciotka się śmieje z nowoprzybylych..![/QUOTE]
Wcale się nie śmieję :shake::shake::shake: wspieram i o wyrozumiałość proszę, sama gamoń jeszcze jestem, nie umiem robić banerków :shake:, nie umiem też (o zgrozo:oops:) zmniejszać zdjęć co by wlazły na dogo :shake: ...
ale od zdjęć mam Ciocię mmd zawsze z pomocą przybiegająca, a od banerków też mamy profesjonalistki, prawda Iadorko? No i od wierszyków :multi: też :evil_lol:

Posted

[quote name='Wunia']Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D
Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ...[/QUOTE]

SUPER !!! To przybywa nam deklaracji :)
I ja się czegoś nowego nauczyłam, dzięki Tobie:)
Przyszłam się pokazać z banerkiem:)