Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']To Gapcio zostaje uroczym PLUSZAKIEM :)[/QUOTE] niniejszym Gapcio zapoczątkował nową rasę : Wieloowocowe Słodziaki Pluszaki :D:D:D:D Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Witamy serdecznie kolejnego wielbiciela uroczego Gapciosława ! :multi::lol:[/QUOTE] Przybywa nas, przybywa :multi::multi::multi: Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']a teraz trochę matematyki :mad:: [B]deklaracje stałe : 220,oo[/B] (w tym Ellig za cały rok zapłaciła jednorazowo, Havanka - deklaracja na 3 m-ce, Sylwia M. - deklaracja na 6 m-cy zapłaci jednorazowo, Wellington - będzie wpłacać kwartalnie) [B]deklaracja jednorazowe: 305,oo[/B] + irenaka wpłaci po 20 marca, kwoty nie znamy, Dzika Figa - wpłaci grosik, kwoty nie znamy, Aimez_moi - wpłaci grosik kwoty nie znamy [B]datek jednorazowy - 100,oo[/B] z Kundelkowej Skarbonki na transport Nadal brakuje stałych :shake: tym bardziej, że wykruszy się w trakcie Havanka i Sylwia M. :-( będę zalepiać jednorazowymi i w razie czego napadnę na wszystkich znowu :diabloti:[/QUOTE] [B]Wunia[/B] ja już zapłaciłam, pieniążki na pewno będą jutro na koncie, bo tak niestety w moim banku jest, że w soboty i niedziele nie księgują :) Napisałam, że na pół roku, ale jak będzie trzeba płacić dalej, to przecież go nie zostawię, możesz mnie dać na deklaracje stałe, płatne co pół roku. Jak Gapcio znajdzie domek, to będzie dla innego biedaka :) Chciałam jeszcze zapytać, jak mogę sobie wstawić jego banerek? Czy tak łopatologicznie, może mi ktoś wytłumaczyć? Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']niniejszym Gapcio zapoczątkował nową rasę : Wieloowocowe Słodziaki Pluszaki :D:D:D:D[/QUOTE] Taaa... [B]WSP[/B]... tylko ciotki, nie chciejcie go rozmnażać, i nie twórzcie nowej rasy ! :diabloti::evil_lol: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] ja już zapłaciłam, pieniążki na pewno będą jutro na koncie, bo tak niestety w moim banku jest, że w soboty i niedziele nie księgują :) Napisałam, że na pół roku, ale jak będzie trzeba płacić dalej, to przecież go nie zostawię, możesz mnie dać na deklaracje stałe, płatne co pół roku. Jak Gapcio znajdzie domek, to będzie dla innego biedaka :)[/QUOTE] Dziękuję Sylwia, już poprawiam, dzięki jeszcze raz :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Taaa... [B]WSP[/B]... tylko ciotki, nie chciejcie go rozmnażać, i nie twórzcie nowej rasy ! :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :) Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :) Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D[/QUOTE] Dobrze, że brata a nie siostrę..! :diabloti:;) Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Brata bliźniaka ma już u Jamora czeka na Gapcia :) Ciocia mmd moja część wspierająca przybyła :D:D:D:D[/QUOTE] Ty masz tu tyle części wspierających, że ja się ledwie mieszczę:diabloti: Musiałam odespać jakieś zaległości, a dogo i tak mnie nie chciało... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='mmd']Ty masz tu tyle części wspierających, że ja się ledwie mieszczę:diabloti: Musiałam odespać jakieś zaległości, a dogo i tak mnie nie chciało...[/QUOTE] Zasadniczą - jesteś Ty :D Dobrze, że odespałaś, będziesz w lepszym humorze :D Jak to możliwe, że coś Cię nie chciało? Ja Ciebie chcę :multi: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='ANETTTA']podrzucam Gapcia[/QUOTE] Dzięki za przybycie :) Każda pomoc na wagę złota :) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 My tu sobie gadu, gadu.. psia, psia..a ciekawe jak tam nasz Gapciu się czuje..? Quote
eski Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 dzieki za zaproszenie. niestety w tej chwili stałymi deklaracjami nie mogę wspomóc psiny. pomyślę jednak jak w inny sposób mogłabym pomóc... trzymaj się Gapciu, bedzie dobrze :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Sylwia M.'][B]Wunia[/B] Chciałam jeszcze zapytać, jak mogę sobie wstawić jego banerek? Czy tak łopatologicznie, może mi ktoś wytłumaczyć?[/QUOTE] poszło PW z instrukcją :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='eski']dzieki za zaproszenie. niestety w tej chwili stałymi deklaracjami nie mogę wspomóc psiny. pomyślę jednak jak w inny sposób mogłabym pomóc... trzymaj się Gapciu, bedzie dobrze :)[/QUOTE] Dziękuję za przybycie :) Każda pomoc jest niezbędna Pluszakowi ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']My tu sobie gadu, gadu.. psia, psia..a ciekawe jak tam nasz Gapciu się czuje..?[/QUOTE] Belka na pewno napisze ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ... Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ...[/QUOTE] Ciotka się śmieje z nowoprzybylych..![IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG]:obrazic::diabloti: (muszę wziąć ich stronę, bo ja też jeszcze naturszczyk jestem :evil_lol:;) ) Zapomniał wół, kiedy cielęciem był..:eviltong: Quote
kamilawa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Witaj Kamiluś, podnoś aniołku pluszaka, podnoś, jak tylko Ci się o nim przypomni :) Dziękuję, że przybyłaś na wezwanie :) Można na Ciebie liczyć :)[/QUOTE] Robię co mogę, codziennie chłopaka będę podnosić, bo cudny i widać, że kochany chłopaczek. No i na ile mi dogo pozwoli to będę zaglądać często, bo ostatnio jakoś się nie lubimy i ciągle zostaje wyrzucana... wrr. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='kamilawa']bo ostatnio jakoś się nie lubimy i ciągle zostaje wyrzucana... wrr.[/QUOTE] Widać dogo nikogo nie lubi ostatnio :) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='RenW']Ciotka się śmieje z nowoprzybylych..![/QUOTE] Wcale się nie śmieję :shake::shake::shake: wspieram i o wyrozumiałość proszę, sama gamoń jeszcze jestem, nie umiem robić banerków :shake:, nie umiem też (o zgrozo:oops:) zmniejszać zdjęć co by wlazły na dogo :shake: ... ale od zdjęć mam Ciocię mmd zawsze z pomocą przybiegająca, a od banerków też mamy profesjonalistki, prawda Iadorko? No i od wierszyków :multi: też :evil_lol: Quote
Sylwia M. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Wunia']Dostałam mail od [B]kmurdz[/B] - deklaruje stałą deklarację dla Gapcia w wys.30,oo :D:D:D:D:D Nowa dogomaniaczka :) Uczy się dopiero obsługi naszego magicznego forum, więc wyrozumiałością trzeba się poszczycić ...[/QUOTE] SUPER !!! To przybywa nam deklaracji :) I ja się czegoś nowego nauczyłam, dzięki Tobie:) Przyszłam się pokazać z banerkiem:) Quote
RenW Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No dobrze Ciocia, wytłumaczyłaś się i masz przebaczone....;) Widocznie to ja odczytałam źle Twoje intencje. :wallbash::oops::oops: Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 witajcie, deklaruje miesiecznie 30 pln dla Gapcia, przez najblizszy rok. dzis zrobilam pierwszy przelew.pozdrawiam! Quote
Recommended Posts