Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='polubek'][SIZE=7]
[/SIZE][CENTER][CENTER][SIZE=7] nie ups tylko [/SIZE][FONT=Arial Black][SIZE=7][B][COLOR=Red]ZONK[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Arial Black][SIZE=7][B][COLOR=Red]
[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/QUOTE]

[FONT=Arial Black][SIZE=4]

Mówisz i masz

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3452/zonkk.png[/IMG]
[/SIZE][/FONT]

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na dwoje babka prawde ci powie:"Dzisiaj nie kupuj kolacji w stołówce zakładowej lub w innym jakim barze. Muchy mi do kubła lecą, znakiem tego nieświeżego jadła możesz się spodziewać… albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']O matulu! Jamor bedzie "pokazywal" :)[/QUOTE]
Uśmiech na twarzy Ellig zagościł..:lol: Jakie to wszystko łase na "pokazywanie":crazyeye::D:D:D:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Renia:"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie."

Posted

[quote name='Ellig']Renia:"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie."[/QUOTE]
Inwestuję w ciuchy i kosmetyki, niedługo będę sygnować je własnym nazwiskiem:eviltong::D:D:D:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='polubek']ellig a dla mnie to co?[/QUOTE]
Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie."

Posted

[quote name='polubek']wiecie co jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :lol: :lol: :lol: (czyt. u gapcia)[/QUOTE]
No jak się nie ma własnego, to lepiej u Gapcia...;):diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ellig']Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie."[/QUOTE]

z alkoholem bez procentów to rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

poproszę inny zestaw pytań :eviltong:

Posted

[quote name='Ellig']Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie."[/QUOTE]

cóż ellig się zmywa to z braku laku i kit dobry :diabloti: