Isadora7 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='polubek'][SIZE=7] [/SIZE][CENTER][CENTER][SIZE=7] nie ups tylko [/SIZE][FONT=Arial Black][SIZE=7][B][COLOR=Red]ZONK[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [FONT=Arial Black][SIZE=7][B][COLOR=Red] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE] [FONT=Arial Black][SIZE=4] Mówisz i masz [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3452/zonkk.png[/IMG] [/SIZE][/FONT] Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [CENTER][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/8656/bomba381.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jamor']pokazać wam cos ?[/QUOTE] [B]Jamor dawaj, pokaż plissssssssssssssss[/B] Quote
a.piurek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Jamor dawaj, pokaż plissssssssssssssss[/B][/QUOTE] plis plis plis plis.................. Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Jamor dawaj, pokaż plissssssssssssssss[/B][/QUOTE] Ciekawam...:crazyeye::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jamor']pokazać wam cos ?[/QUOTE] [CENTER] [B][SIZE=6]yes, yes, yes :loveu: :loveu: :loveu: [/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Na dwoje babka prawde ci powie:"Dzisiaj nie kupuj kolacji w stołówce zakładowej lub w innym jakim barze. Muchy mi do kubła lecą, znakiem tego nieświeżego jadła możesz się spodziewać… albo nie." Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Ellig']O matulu! Jamor bedzie "pokazywal" :)[/QUOTE] Uśmiech na twarzy Ellig zagościł..:lol: Jakie to wszystko łase na "pokazywanie":crazyeye::D:D:D:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 wiecie co jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :lol: :lol: :lol: (czyt. u gapcia) Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Renia:"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie." Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Muszem ale nie chcem....ISC, nie zobacze co pokaze Jamor.... Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Ellig']Renia:"Dzisiaj na giełdzie w odzieżówkę inwestuj. Kazikowa ostatnio straśnie się stroi, a to oznacza, że firmy podukujące ciuchy hossa w najbliższym kwartale czeka…albo nie."[/QUOTE] Inwestuję w ciuchy i kosmetyki, niedługo będę sygnować je własnym nazwiskiem:eviltong::D:D:D:diabloti::diabloti: Quote
Ellig Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='polubek']ellig a dla mnie to co?[/QUOTE] Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie." Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='polubek']wiecie co jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :lol: :lol: :lol: (czyt. u gapcia)[/QUOTE] No jak się nie ma własnego, to lepiej u Gapcia...;):diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Ellig']Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie."[/QUOTE] z alkoholem bez procentów to rozumiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: poproszę inny zestaw pytań :eviltong: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='RenW']No jak się nie ma własnego, to lepiej u Gapcia...;):diabloti::diabloti:[/QUOTE] bo u gapcia to u siebie :loveu: Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Ellig']Buziole, do jutra!Pa :hand::hand::hand:[/QUOTE] :calus: :hand::hand::hand: Quote
RenW Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='polubek']bo u gapcia to u siebie :loveu:[/QUOTE] To gdzie masz te swoje cztery ściany?? :D:D:D:D Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Ellig']Dla Polubek:"Dziś nad wróżbą się pochylając wirowania w głowie okrutnego doświadczyłam i trzy litery mnie się ukazały. Nie przesadzaj więc z alkoholem, bo następnego dnia czerep Cię straśnie bolić będzie…albo nie."[/QUOTE] cóż ellig się zmywa to z braku laku i kit dobry :diabloti: Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='RenW']To gdzie masz te swoje cztery ściany?? :D:D:D:D[/QUOTE] jak to gdzie? tam gdzie gapcio i ekipa tam i ja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jamor Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 pewien znany Wam gosc + inny grilując nastukali sie samogonem. [IMG]http://images43.fotosik.pl/289/2b8b60ad499e6d79med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts