Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='furciaczek']plus 150zl jednorazowo prosze wpisac :)[/QUOTE] :modla:Dziękuję Aniele, dziękuję :loveu: Zaraz wyślę PW z kontem :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Wunia']170,oo stałych, 40,oo jednorazowych + jedna od Irenaka, ale kwoty nie znam, oraz od Kundelkowej Skarbowki mamy 100,oo na transport [/QUOTE] No i od Furciaczka 150,oo jednorazowej :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='furciaczek']plus 150zl jednorazowo prosze wpisac :)[/QUOTE] zanotowane, na pierwszej stronie też :D dlaczego nie działa multicytat :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Wunia'][B]Biafra[/B] - nie mogę wysłać do Ciebie PW z numerem konta :([/QUOTE] poszło już PW, buziak :) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [B]Szarotka[/B], udało mi się wrzucić słowo "bezdomny" do tytułu, zgodnie z Twoimi sugestiami ... podoba Ci się? Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Jeszcze trochę PW porozsyłałam do Ciociuniek ze Śląska i z Iławy ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='GoskaGoska']sliczny Gapcio jest naprawdę[/QUOTE] Dziękuję, że przybyłaś :) potrzebujemy pomocy ... Quote
belka123 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bylam niedawno dac jesc i swiezej wody Gapciowi i normalnie bylam w szoku, chlopak przyszedl na zawolanie, zaczal jes przy mnie, poglaskalam go, podrapalam za uchem i zero leku, jak zobaczyl moje miski z daleka to sie troche wycofal, a tak to zadowolony merdal ogonem i zjadl zarelko Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Belka, super wiadomości :) To oznacza, że nauczy się zaufać człowiekowi, a to oznacza większe szanse na dom :) Pobędzie z ludziami u Jamora i chłopak będzie na medal :D Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 On sie powoli przekonuje, ze mu nic nie grozi. Niestety w tym miesiacu nie moge niczego obiecac, bo juz rozdalam. Wpisze Gapcia na kwiecien, jak policze deklaracje to dam znac na ile. Definitywnie potrzebujemy wiecej ciotek/wujkow na watku. Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [QUOTE=Szarotka;14248775.] Wpisze Gapcia na kwiecien, jak policze deklaracje to dam znac na ile.[/QUOTE] Dziękuję Szarotko :) [QUOTE=Szarotka;14248775.] Definitywnie potrzebujemy wiecej ciotek/wujkow na watku.[/QUOTE] staram się ... staram ... :(:( Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Zapisz mnie na 20 zl. od kwietnia stalej deklaracji. Wiem, ze sie starasz:):) Zobaczysz, ze sie uzbiera :):) trzeba wierzyc w to co sie robi :):) Quote
giselle4 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Wuniu jestem a Tobie się nie odmawia... prosze numer konta-10zl znajde takie cudo...slicznosci... rozesle Ciebie aniolku:) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Szarotka']Zapisz mnie na 20 zl. od kwietnia stalej deklaracji. Wiem, ze sie starasz:):) Zobaczysz, ze sie uzbiera :):) trzeba wierzyc w to co sie robi :):)[/QUOTE] Dziękuję ... wierzę, wierzę ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='giselle4']Wuniu jestem a Tobie się nie odmawia... prosze numer konta-10zl znajde takie cudo...slicznosci... rozesle Ciebie aniolku:)[/QUOTE] Dziękuję Gisuniu za przybycie i za Twój cenny "grosik" ... wiesz, że mam słabość do takich duuuuuuuuużych słodziaków ... rozsyłaj nas, rozsyłaj proszę ... Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Ellig']Zajrzalam do Gapcia.....Idzie ku dobremu:)[/QUOTE] :multi:idzie, idzie ku dobremu :loveu: Dzięki Ellig, że mi kibicujesz :oops: Gapciuś, twoja tułaczka wielkimi krokami dobiega końca :loveu: Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='Isadora7']Gapciou ma garść kibiców :)[/QUOTE] przybywa, bardzo się cieszę :) Quote
Szarotka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Popatrzylam na pierwsza strone i widze, ze strasznie mieszam :):) Zapomnialam, ze juz obiecalam Gapciowi w formie jednorazowej wplaty te 20 zl. i teraz to chyba zamienilam na deklaracje stala :):) Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 napisałam tak, jak było po kolei, no i tak suma sumarum wyszło na to, że rzeczywiście stała deklaracja od marca ... zostaje tak jak jest? Quote
Wunia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='furciaczek']Oj Gapciowe grono wielbicielek rosnie :)[/QUOTE] rośnie Furciaczku, rośnie ... ściągnęłam jeszcze cioteńki ze Śląska i czekam na odzew z Iławy :) Quote
Recommended Posts