Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']A Ciocia[B] Piromanka[/B] na mój wniosek osobisty natychmiastówkę zrobiła :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Tak jest! Wunia wystosowała pismo urzędowe, wpłynęło w trybie administracyjnym, zostało rozpatrzone pozytywnie i poskutkowało natychmiastowo.
Wpadłam do Gapcia, bo tu się pije kawkę, a ja patologiczny kawosz jestem.

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Piromanka']Tak jest! Wunia wystosowała [B]pismo urzędowe[/B], wpłynęło w trybie administracyjnym, zostało rozpatrzone pozytywnie i poskutkowało natychmiastowo.
Wpadłam do Gapcia, bo tu się pije kawkę, a ja patologiczny kawosz jestem.[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no z tym pismem, to chyba przesada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Urzędu żadnego nie obejmuję, ja tylko skromny namiestnik Gapcia jestem :roll:
Na ka(Wunię) zaglądaj, jest codziennie, jak ja zaśpię to Ciotki robią :cool3:

Posted

[quote name='Wunia']cześć Ellig :loveu::loveu:[/QUOTE]

Czesc Wunia:)Dzien dobry Gapciowe Cioteczki....U mnie pada wiosenny deszcz....

Posted

Bry, przyszłam na kaWunie :)
Ale ogłoszeń! Super!
Ellig - co Ty nam chmury przywiewasz i deszczyki jakieś? Ja protestuję. Było słoneczko rano a teraz co? Żądam przywrócenia słoneczka!

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dzien doberek:) a u mnie jest słoneczko:cool1:[/QUOTE]
ja też chcę słoneczko a tu takie w aerozolu, przez chmury tak nieśmiało sobie prześwieca ...

Posted

Cześć Wunia.:loveu: Cześć Cioteczki!:loveu:
Pije poranną ka(Wunią).. Pychooota!:multi:
U mnie w nocy zaś była burza.:diabloti: Dzisiaj dzień taki sobie, bardziej pochmurny.:roll:

Posted

[quote name='Piromanka']A ja wpadłam na popołudniową kawkę :morning:[/QUOTE]
Cześć Ciocia ;) To aż taka mocna i duża potrzebna kawunia?

Posted

[quote name='Wunia']a co obudziłaś się? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No.. jak to mówią, z ręką w nocniku:D:D:D:diabloti: Przecież mówiłam burza była...

Posted

[quote name='Wunia']pojawiło się słoneczko :D:D:D[/QUOTE]
Jakie słoneczko? Wuniu, odstaw te prochy, to się może źle skończyć...
No chyba, że tak przywitałaś RenW na wątku ;)

Posted

[quote name='RenW']Przecież mówiłam burza była...[/QUOTE]
no, ale Ty kochasz burze ;)
[quote name='Ra_dunia']Jakie słoneczko? Wuniu, odstaw te prochy, to się może źle skończyć...
No chyba, że tak przywitałaś RenW na wątku ;)[/QUOTE]
Świeci słoneczko, tak normalnie, zaświeciło i już ;) Prochy już mam odstawione, jutro odpalam na swoje cudowne buteleczki, dopiero będę miała odpał :diabloti:
[quote name='RenW']Ra_dunia, co Ty dzisiaj serwujesz, bo coś ładnie pachnie..:razz: Ja mam pierogi kupne:D:D:D[/QUOTE]
Z Biedronki? :crazyeye::crazyeye:
[quote name='Isadora7']Ledwo się dokopałam do ka(Wuni) bo za moim oknem:
[/QUOTE]
Ależ śliczne widoki masz za oknem :loveu: ja z jednej strony mam ścianę drugiej kamienicy, na szczęście bez okien, i można biegać po chałupie jak się chce i nikt nie zagląda, a z drugiej strony mam widok na kawałek zasranej łączki i Tesco :cool3: Bajeralnie prawda? :cool3: Drzewa są 2 sztuki, w tym 1 uschnięte :shake: Witam w mieście Łodzi :diabloti:

Posted

Dzisiaj jedzenia nie będzie, bo cała kasa poszła na psy :D
Pójdę na żebry po znajomych ;)
A tak na szybko to proponuję makaron z tuńczykiem, oliwkami i kaparami (opcjonalnie suszonymi pomidorami). Można posypać pietruszką.
Makaron (najlepiej tagiatelle, farfalle, fussili albo penne) gotujemy żeby był al dente. Do ugotowanego i odcedzonego dodajemy tuńczyka z puszki (może być w oleju i sałatkowy), pokrojone czarne oliwki, kapary i jak kto lubi dla urozmaicenia pokrojone suszone pomidory. Wszystko mieszamy, trochę podgrzewamy, posypujemy pietruszką i/lub parmezanem i jemy. Smacznego.

Posted

to oliwki zastąp świeżym zielonym ogórkiem, a kapary... hmmm.... papryką pokrojoną w kosteczkę, np żółtą :) będziesz musiała tylko wszystko bardziej doprawić, żeby nie było mdłe.
Kurcze - chyba książkę kucharską wydam... "dogo-gotowanie, przepisy z tysiąca i jeden postów" :D