Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Nudy dzisiaj...:lol: [B]Isadora [/B]tylko kryształem sypnęła:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Hm krysztalem czy charakterem krysztalowym :):) [quote name='Wunia']No to Ciocia Piromanka nam pokazała jak się robi ogłoszenia :D:D:D Zaraz podsumuję i zlecenie przelewu przekażę :D Buziak ogromny Ciociu Piromanko :D:D:D[/QUOTE] No moze sie kiedys naucze robic ogloszenia ........ Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ciociu Piromanko, przelew na kwotę 48,38 leci do Ciebie ;) Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Szarotka']Hm krysztalem czy charakterem krysztalowym :):) No moze sie kiedys naucze robic ogloszenia ........[/QUOTE] Nieznana mi bliżej osoba, nie wypowiem się:-?:mdrmed::mdrmed: [B]Piromanka[/B] pracowita kobieta:grins::klacz::klacz: Quote
Havanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dziś na Gapciowym koncie powinna już być moja wpłata na kwiecień. Pozdrawiam wszystkie Cioteczki, no i oczywiście Gapcia. Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']No to Cioteńki, jutro ruszają ogłoszenia całą parą ... trzymajcie kciuki i pazurki całego swojego inwentarza domowego ...[/QUOTE] Trzymam kciuki tez za Ciebie kofana Wuniu....:kciuki::Rose::thumbs: Quote
Ra_dunia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ogłoszenia to jak widzę już ruszyły... wow - nieźle :) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Havanka']Dziś na Gapciowym koncie powinna już być moja wpłata na kwiecień. Pozdrawiam wszystkie Cioteczki, no i oczywiście Gapcia.[/QUOTE] jest już, zaraz będę uzupełniała ;) Dzięki wielkie ;) [quote name='Ellig']Trzymam kciuki tez za Ciebie kofana Wuniu....:kciuki::Rose::thumbs:[/QUOTE] Dzięki Ellig mój Aniele osobisty ;) [quote name='Ra_dunia']Ogłoszenia to jak widzę już ruszyły... wow - nieźle :)[/QUOTE] no, ruszyły pełną parą, jutro następna partia ;) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Info z rozmowy telefonicznej z wujkiem Jamorem ;) Gapcio szczęśliwie wrócił do Warki (chłopaki też) jakieś pół godziny temu. Koszt dowozu Gapcia do Kliniki to 70,oo (były 4 psiaki, więc koszt poszedł na 4). Nie mogę się dodzwonić do Pani Doktor (pewnie ma mnie już dość :diabloti:), więc zostawiam to już na jutro. Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Szarotka']A Gapcio sie dobrze czuje ??[/QUOTE] Tak, czuje się świetnie ... on taki spokojny i wszystko mu można zrobić, wcale się nie gniewa, kochany nasz pluszaczek :loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mam apel do Belki i innych wielbicieli duzych psow - slepy podhalan, nasze forum stara sie cos dla niego zrobi, potrzebujmy obecnosci na watku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]! Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE] Pójdę sprawdzę:) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Pójdę sprawdzę:)[/QUOTE] idź, idź ... na uwagi czekam ... Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Pójdę sprawdzę:)[/QUOTE] Kontrol idzie:evil_lol: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']Kontrol idzie:evil_lol:[/QUOTE] no i dobrze, jako kontrol to Żoną Zaufania tu zostanie :D:D Quote
mmd Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE] To mój bazarek już rozliczony do końca. Prawie miesiąc zeszło, ale pomyślnie udało się domknąć. Zaglądam na "swoje" wątki z doskoku, dziękuję wszystkim od których Wuniaczek przekazuje mi pozdrowienia:) Mało mnie będzie - humoru nie mam, czasu nie mam, ale się pop...ło wszystko. Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='mmd']To mój bazarek już rozliczony do końca. Prawie miesiąc zeszło, ale pomyślnie udało się domknąć. Zaglądam na "swoje" wątki z doskoku, dziękuję wszystkim od których Wuniaczek przekazuje mi pozdrowienia:) Mało mnie będzie - humoru nie mam, czasu nie mam, ale się pop...ło wszystko.[/QUOTE] tak, bazarek rozliczony [B]+1 grosz[/B] ;) Buziak dla Ciebie ;) Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']no i dobrze, jako kontrol to Żoną Zaufania tu zostanie :D:D[/QUOTE] To swietny pomysl....zaraz dostane w leb:) Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mmd, wielu z nas sie po.......lo, ale przeciez musi byc dobrze.Na przekor losowi staram sie w to wierzyc. Wczoraj przeczytalam wrozbe, no idiotka ze mnie: "Co powie krecik jak cie zobaczy?odpowiedz:DDo piachu!" jakos to mnie nie rozsmieszylo.... Zaraz bede uciekac , czeka, zbliza sie wielkimi krokami kolejny ciezki dzien, buziole dla Gapciowych:) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']To swietny pomysl....zaraz dostane w leb:)[/QUOTE] Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu: Quote
Ellig Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Wunia']Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu:[/QUOTE] Dobrze kofana Wuniu:) Na razie ide spokojnie do lozka, musze jeszcze poczytac....Pa!:) Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']Kontrol idzie:evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze nie doszłam, na obietnicach się skończyło..:cool3::eviltong: Jutro będzie dogłębna analiza:p [quote name='Wunia']no i dobrze, jako kontrol to Żoną Zaufania tu zostanie :D:D[/QUOTE] Niet żoną.. nie godnam.:shake: Akurat ten urząd nie bardzo mi wychodzi:diabloti::diabloti: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='RenW']Jeszcze nie doszłam, na obietnicach się skończyło..:cool3::eviltong: Jutro będzie dogłębna analiza:p Niet żoną.. nie godnam.:shake: Akurat ten urząd nie bardzo mi wychodzi:diabloti::diabloti:[/QUOTE] no mężem zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake: No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Ellig']To swietny pomysl....zaraz dostane w leb:)[/QUOTE] [quote name='Wunia']Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu:[/QUOTE] Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts