Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RenW']Nudy dzisiaj...:lol:
[B]Isadora [/B]tylko kryształem sypnęła:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

Hm krysztalem czy charakterem krysztalowym :):)

[quote name='Wunia']No to Ciocia Piromanka nam pokazała jak się robi ogłoszenia :D:D:D
Zaraz podsumuję i zlecenie przelewu przekażę :D
Buziak ogromny Ciociu Piromanko :D:D:D[/QUOTE]

No moze sie kiedys naucze robic ogloszenia ........

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Szarotka']Hm krysztalem czy charakterem krysztalowym :):)
No moze sie kiedys naucze robic ogloszenia ........[/QUOTE]
Nieznana mi bliżej osoba, nie wypowiem się:-?:mdrmed::mdrmed:
[B]Piromanka[/B] pracowita kobieta:grins::klacz::klacz:

Posted

[quote name='Wunia']No to Cioteńki, jutro ruszają ogłoszenia całą parą ... trzymajcie kciuki i pazurki całego swojego inwentarza domowego ...[/QUOTE]

Trzymam kciuki tez za Ciebie kofana Wuniu....:kciuki::Rose::thumbs:

Posted

[quote name='Havanka']Dziś na Gapciowym koncie powinna już być moja wpłata na kwiecień.
Pozdrawiam wszystkie Cioteczki, no i oczywiście Gapcia.[/QUOTE]
jest już, zaraz będę uzupełniała ;) Dzięki wielkie ;)
[quote name='Ellig']Trzymam kciuki tez za Ciebie kofana Wuniu....:kciuki::Rose::thumbs:[/QUOTE]
Dzięki Ellig mój Aniele osobisty ;)
[quote name='Ra_dunia']Ogłoszenia to jak widzę już ruszyły... wow - nieźle :)[/QUOTE]
no, ruszyły pełną parą, jutro następna partia ;)

Posted

Info z rozmowy telefonicznej z wujkiem Jamorem ;)
Gapcio szczęśliwie wrócił do Warki (chłopaki też) jakieś pół godziny temu. Koszt dowozu Gapcia do Kliniki to 70,oo (były 4 psiaki, więc koszt poszedł na 4).

Nie mogę się dodzwonić do Pani Doktor (pewnie ma mnie już dość :diabloti:), więc zostawiam to już na jutro.

Posted

[quote name='Szarotka']A Gapcio sie dobrze czuje ??[/QUOTE]
Tak, czuje się świetnie ... on taki spokojny i wszystko mu można zrobić, wcale się nie gniewa, kochany nasz pluszaczek :loveu::loveu:

Posted

Mam apel do Belki i innych wielbicieli duzych psow - slepy podhalan, nasze forum stara sie cos dla niego zrobi, potrzebujmy obecnosci na watku:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna[/url]!

Posted

[quote name='Wunia']post rozliczeniowy uzupełniony ;)[/QUOTE]
To mój bazarek już rozliczony do końca. Prawie miesiąc zeszło, ale pomyślnie udało się domknąć.

Zaglądam na "swoje" wątki z doskoku, dziękuję wszystkim od których Wuniaczek przekazuje mi pozdrowienia:)
Mało mnie będzie - humoru nie mam, czasu nie mam, ale się pop...ło wszystko.

Posted

[quote name='mmd']To mój bazarek już rozliczony do końca. Prawie miesiąc zeszło, ale pomyślnie udało się domknąć.

Zaglądam na "swoje" wątki z doskoku, dziękuję wszystkim od których Wuniaczek przekazuje mi pozdrowienia:)
Mało mnie będzie - humoru nie mam, czasu nie mam, ale się pop...ło wszystko.[/QUOTE]
tak, bazarek rozliczony [B]+1 grosz[/B] ;) Buziak dla Ciebie ;)

Posted

mmd, wielu z nas sie po.......lo, ale przeciez musi byc dobrze.Na przekor losowi staram sie w to wierzyc.
Wczoraj przeczytalam wrozbe, no idiotka ze mnie: "Co powie krecik jak cie zobaczy?odpowiedz:DDo piachu!" jakos to mnie nie rozsmieszylo....
Zaraz bede uciekac , czeka, zbliza sie wielkimi krokami kolejny ciezki dzien, buziole dla Gapciowych:)

Posted

[quote name='Ellig']To swietny pomysl....zaraz dostane w leb:)[/QUOTE]
Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu:[/QUOTE]
Dobrze kofana Wuniu:)
Na razie ide spokojnie do lozka, musze jeszcze poczytac....Pa!:)

Posted

[quote name='Ellig']Kontrol idzie:evil_lol:[/QUOTE]
Jeszcze nie doszłam, na obietnicach się skończyło..:cool3::eviltong:
Jutro będzie dogłębna analiza:p

[quote name='Wunia']no i dobrze, jako kontrol to Żoną Zaufania tu zostanie :D:D[/QUOTE]
Niet żoną.. nie godnam.:shake: Akurat ten urząd nie bardzo mi wychodzi:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Jeszcze nie doszłam, na obietnicach się skończyło..:cool3::eviltong:
Jutro będzie dogłębna analiza:p
Niet żoną.. nie godnam.:shake: Akurat ten urząd nie bardzo mi wychodzi:diabloti::diabloti:[/QUOTE]
no mężem zaufania to już na pewno nie będziesz :shake::shake:
No jak Cię zwał, tak Cię zwał, od dzisiaj kontrolna jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ellig']To swietny pomysl....zaraz dostane w leb:)[/QUOTE]

[quote name='Wunia']Ellig Ty jesteś moim osobistym Aniołem pod moją pieczą, więc się nie martw :loveu::loveu:[/QUOTE]
Nie ustrzeże:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co Wy się tak kofacie? Hmmm?:razz::diabloti::diabloti: