Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :( No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ... Quote
Isadora7 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Wunia']rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :( No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ...[/QUOTE] [B]Jakby co to podtrzymam :)[/B] nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Jakby co to podtrzymam :)[/B] nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier.[/QUOTE] Dzięki Isadorka ... liczę na Twoją pierWś w razie co ... dostałam PW: mamy kolejne 10,oo jednorazowej od [B]argusiowa[/B] :) dziękuję :) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Szarotka']Moge dac 20 zl jednorazowo. [/QUOTE] Musze sie sama qutowac :):) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Szarotka']Musze sie sama qutowac :):)[/QUOTE] no coś Ty, patrz post #450, no i w pierwszym poście tez już jesteś :) Quote
Havanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu. Quote
Havanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Havanka']Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.[/QUOTE] Dziękuję :) Dziękuję :) rozumiem,że przez 3 m-ce po 20 zł. delaracja :) Quote
Szarotka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Och jak dobrze, ze Gapcia tyle osob odwiedza :):) Quote
belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jak tu sie tloczono zrobilo, jeszcze nie mam potwierdzenia czy jest konto :( jak bedzie od razu dam namiary, jak ruszy tez cos dorzucimy od siebie zeby chlopaka szybciej mozna bylo zabrac do hoteliku, slowo kaukaz odstrasza = przyznaje, co do Gapcia, poczul ze to jest teren i szczeka, ale jak kogos zna i pozna ze to ktos idzie kogo zna to morda sie smieje i ogon lata, wieczorem bidulek bylo tylko nie swoj, rano nie dalam rady zajrzec do niego ale wieczorem dostanie miche zarelka i swieza wode, baner jest aktualny bo unas w nocy napadalo :( Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Nad banerkiem Ciocia Isadorka popracuje z wieczora, a do rana może stopnieje :D pisałam wcześniej, ale możesz się Belka nie dogrzebać : widziałaś moja labkę, sprawdź tak orientacyjnie czy dzioby mają w podobnym rozmiarze, szmaciany kaganiec na rzep ... Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ale tu ruch sie zrobil :) Nie bylam na watku od 5 rano i szesc stron przybylo w tym czasie. Super ze tyle cioteczek i wujaszkow pomaga Gapciowi. :) :) :) Chcialam dodac ze Jamor nie szkoli pieskow z Hoteliku- ma to napisane na pierwszej stronie info o Hoteliku. Mamy tam malego pieska, troche dzikusa. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 wiem, wiem, na szkolenia ma specjalne programy :) Quote
belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 czytalam ale wyszlo mi z glowy, wydaje mi sie ze pyszczek ma wiekszy ale tylko nieznacznie, dla porownania wklejam fotke moich miskow [IMG]http://images38.fotosik.pl/264/7a54719667ba68d1med.jpg[/IMG] wiec pysk Gapcia jest wielkosci pyska Belki (podhalan), choc moze troszke dluzszy, ale nie jest taki szeroki jak Kuby (bernardyn) choc nie wiem czy to duzo pomoglo :) jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok, Quote
Piromanka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Wunia przez jeden dzień tak wątek rozbujała, że z pierwszej strony nie schodzi. Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='belka123']jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok,[/QUOTE] no to następne do przodu :D Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Niestety nie mogę dorzucić się do deklaracji,ale mogę podbijać :placz: Hop na 1 Gapciu ,może deklaracje ,albo domek wypatrzysz ?:loveu: Quote
belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a co do szkolen, nie mam az tak duzego doswiadczenia z psami, ale Belka tez byla bita, ja mysle ze powoli, najpierw znajdzie swojego ludzia lub w ogole najpierw sie nauczy ze czlowiek to nie oznacza bol i potem powoli pojdzie dalej :) Quote
Ingrid44 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='Piromanka']Wunia przez jeden dzień tak wątek rozbujała, że z pierwszej strony nie schodzi.[/QUOTE] To sie nazywa dobra robota :) :) :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Ingrid44']To sie nazywa dobra robota :) :) :)[/QUOTE] Dziękuję, staram się :oops::oops::oops: Quote
Zofija Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Mogę zadeklarować 5zł mcznie, ale 11.03 wtedy przelewaja mi kasę:) teraz mam pusciutkie konto. Pies jest piękny! Quote
UBOCZE Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Gapcio jestem, to brzmi ładnie. Śpię na mrozie, gdzie popadnie. Nie chcę włóczyć się po wiosce. Na hotelik daj mi troszkę... [FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2924/ociaknaurodziny6190.jpg[/IMG] Quote
belka123 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 z optymistycznych wiesci konto powinno byc juz czynne, wuniu wieczorem przesle Ci dokladne namiary na konto bo teraz musze uciekac to przelewy beda mogly isc :D Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Zofija']Mogę zadeklarować 5zł mcznie, ale 11.03 wtedy przelewaja mi kasę:) teraz mam pusciutkie konto. Pies jest piękny![/QUOTE] Dziękuję :) Dziękuję bardzo :) Quote
Wunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='UBOCZE']Gapcio jestem, to brzmi ładnie. Śpię na mrozie, gdzie popadnie. Nie chcę włóczyć się po wiosce. Na hotelik daj mi troszkę... [FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [/QUOTE] wow!!!! No proszę, wujo i do tego poeta, a do tego z domieszką satyryka :D Jestem pod wrażeniem :) Quote
Recommended Posts