Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :(
No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ...

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Wunia']rozsyłajcie Gapcia, rozsyłajcie ... ja od wczoraj od 22-giej nic innego nie robię ... :(
No, jeszcze ugaduję Jamora i ugaduję transport i będę ugadywała "odstrzał", ale to jak będzie transport ugadany, namówiłam Nemko na straszny bazarek, i z ciocią mmd zbieramy fanty na bazarek dla Gapcia, i konto w trakcie otwierania ... żyję nadzieją, że nie padnę ...[/QUOTE]

[B]Jakby co to podtrzymam :)[/B]
nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier.

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Jakby co to podtrzymam :)[/B]
nową wersje banerka jakoś wieczorkiem wydziergam bom rabotajet ciepier.[/QUOTE]
Dzięki Isadorka ... liczę na Twoją pierWś w razie co ...

dostałam PW: mamy kolejne 10,oo jednorazowej od [B]argusiowa[/B] :) dziękuję :)

Posted

Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.

Posted

Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.

Posted

[quote name='Havanka']Na wątek Gapcia wprosiłam się sama. Bardzo poruszył mnie jego psi los. Proszę dopisać mnie do deklaracji na hotelik : trzy wpłaty po 20 zł miesięcznie. Oby jak najszybciej znalazł się w hotelu.[/QUOTE]
Dziękuję :) Dziękuję :) rozumiem,że przez 3 m-ce po 20 zł. delaracja :)

Posted

jak tu sie tloczono zrobilo, jeszcze nie mam potwierdzenia czy jest konto :( jak bedzie od razu dam namiary, jak ruszy tez cos dorzucimy od siebie zeby chlopaka szybciej mozna bylo zabrac do hoteliku,

slowo kaukaz odstrasza = przyznaje, co do Gapcia, poczul ze to jest teren i szczeka, ale jak kogos zna i pozna ze to ktos idzie kogo zna to morda sie smieje i ogon lata, wieczorem bidulek bylo tylko nie swoj, rano nie dalam rady zajrzec do niego ale wieczorem dostanie miche zarelka i swieza wode,

baner jest aktualny bo unas w nocy napadalo :(

Posted

Nad banerkiem Ciocia Isadorka popracuje z wieczora, a do rana może stopnieje :D

pisałam wcześniej, ale możesz się Belka nie dogrzebać : widziałaś moja labkę, sprawdź tak orientacyjnie czy dzioby mają w podobnym rozmiarze, szmaciany kaganiec na rzep ...

Posted

Ale tu ruch sie zrobil :) Nie bylam na watku od 5 rano i szesc stron przybylo w tym czasie. Super ze tyle cioteczek i wujaszkow pomaga Gapciowi. :) :) :)

Chcialam dodac ze Jamor nie szkoli pieskow z Hoteliku- ma to napisane na pierwszej stronie info o Hoteliku. Mamy tam malego pieska, troche dzikusa.

Posted

czytalam ale wyszlo mi z glowy, wydaje mi sie ze pyszczek ma wiekszy ale tylko nieznacznie,
dla porownania wklejam fotke moich miskow [IMG]http://images38.fotosik.pl/264/7a54719667ba68d1med.jpg[/IMG]
wiec pysk Gapcia jest wielkosci pyska Belki (podhalan), choc moze troszke dluzszy, ale nie jest taki szeroki jak Kuby (bernardyn) choc nie wiem czy to duzo pomoglo :)

jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok,

Posted

[quote name='belka123']jesli kaganiec Twojej suczki jest choc troche za luzny na nia, to na niego powinno byc ok,[/QUOTE]
no to następne do przodu :D

Posted

a co do szkolen, nie mam az tak duzego doswiadczenia z psami, ale Belka tez byla bita, ja mysle ze powoli, najpierw znajdzie swojego ludzia lub w ogole najpierw sie nauczy ze czlowiek to nie oznacza bol i potem powoli pojdzie dalej :)

Posted

Gapcio jestem, to brzmi ładnie.
Śpię na mrozie, gdzie popadnie.
Nie chcę włóczyć się po wiosce.
Na hotelik daj mi troszkę...

[FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[IMG]http://img213.imageshack.us/img213/2924/ociaknaurodziny6190.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Zofija']Mogę zadeklarować 5zł mcznie, ale 11.03 wtedy przelewaja mi kasę:) teraz mam pusciutkie konto. Pies jest piękny![/QUOTE]
Dziękuję :) Dziękuję bardzo :)

Posted

[quote name='UBOCZE']Gapcio jestem, to brzmi ładnie.
Śpię na mrozie, gdzie popadnie.
Nie chcę włóczyć się po wiosce.
Na hotelik daj mi troszkę...

[FONT=Arial Black]Kochany pluszak Gapcio prosi o deklaracje na hotelik. Każde kilka złotych miesięcznie przyczynia się do jego uratowania...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT] [/QUOTE]
wow!!!! No proszę, wujo i do tego poeta, a do tego z domieszką satyryka :D Jestem pod wrażeniem :)