Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szarotka']I ta cudowna czekolada to w UK dostepna ??
Burze Cie moze naelektryzowac i bedziesz jak [B]Hattifnat [/B]:):)[/QUOTE]
Mogę być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Mogę być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem.
Hatifnatowie to patrzyli sie w dal i plywali po nocach, czasami tez swiecili :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='RenW']Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='Szarotka']Daj jakies lepsze namiary bo bede w Londynie w lecie, to chociaz sobie popatrze :):) no i corka przyjedza w maju to bym mogla jej jak mowi moj tz. "rozkazac" zeby przywiozla :):)[/QUOTE]
[quote name='Szarotka']Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem.[/QUOTE]
ASDA to sieć marketów, odpowiednik w (UK i PL) Lidla na przykład, czy niemieckiego SPARa ;)

Posted

[quote name='Wunia']Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D[/QUOTE]
Hmmm.. ja tam mam władze i bez łapówek i ster trzymam w reku:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem.
Hatifnatowie to patrzyli sie w dal i plywali po nocach, czasami tez swiecili :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti:[/QUOTE]

Szalona kobieta:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Zapraszam na bazarek :D
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183772-Zabawki-urocze-pluszaki-notesik-pojemniki-na-karme-na-Cykora-do-22.04.?p=14496704#post14496704[/url][/QUOTE]

Zaraz zajrze :):)

[quote name='RenW']Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti:[/QUOTE]

Renia musisz sie raz a dobrze wyladowac :):)

Posted

[quote name='Szarotka']Renia musisz sie raz a dobrze wyladowac :):)[/QUOTE]
O jak dobrze mnie znasz.. :crazyeye:tylko na kim :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:
Kobiety - bądźcie porządne :D:D:D:D:D

Posted

Co za bezwstydne babsztyle się panoszą po tym wątku.:diabloti: Wyjeżdżają gdzieś poza granice Polski, sieją potem moralne spustoszenie, rozwiązłość i rozpustę...:razz::diabloti::mad:
Gdzie ja jestem?! :crazyeye:
I siądą na mnie i się czepiają.:x Wunia zrób z tym porządek.:talker::splat::bad-word: Jestem zgorszona i zniesmaczona !!:pissed::diabloti: A niby wszystkie takie niewinne, co tylko w garach i kiełkach siedzą :evil_lol::evil_lol:
Ja tu postulować !!!:shock:
I na grzmotach się nie znają:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:
[B]Wuuuuuuuuuuniaa !!!![/B] W co Ty mnie wpakowałaś???:watpliwy::-?:shocked!:

Posted

[quote name='furciaczek']Zapraszam na bazarek :D
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183772-Zabawki-urocze-pluszaki-notesik-pojemniki-na-karme-na-Cykora-do-22.04.?p=14496704#post14496704[/url][/QUOTE]
Furciaczek a co z bazarkiem ze smyczami itp.?

Dzien dobry ! ka(Wuni) nie ma:(
Zajrze pozniej.....

Posted

Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu:

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu:
Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agada']Ka(Wunię) poproszę :p, się przyszłam pochwalić 1000-ek mi stuknął:lol:[/QUOTE]
To ja lepsza jestem, bo mnie 1,5 tys. minęło :D:D:D:D

Posted

Jestem już jestem ... nie zdążyłam rano z kawunią ... dzięki Ren, że zrobiłaś kawę ;)
Byłam na badaniach, wytoczyli mi masę krwi :(

Posted

[quote name='RenW']Co za bezwstydne babsztyle się panoszą po tym wątku.:diabloti: Wyjeżdżają gdzieś poza granice Polski, sieją potem moralne spustoszenie, rozwiązłość i rozpustę...:razz::diabloti::mad:
Gdzie ja jestem?! :crazyeye:
I siądą na mnie i się czepiają.:x Wunia zrób z tym porządek.:talker::splat::bad-word: Jestem zgorszona i zniesmaczona !!:pissed::diabloti: A niby wszystkie takie niewinne, co tylko w garach i kiełkach siedzą :evil_lol::evil_lol:
Ja tu postulować !!!:shock:
I na grzmotach się nie znają:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti:
[B]Wuuuuuuuuuuniaa !!!![/B] W co Ty mnie wpakowałaś???:watpliwy::-?:shocked!:[/QUOTE]
I za to wszystko co powyżej jest zawarte kocham Was :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Jestem już jestem ... nie zdążyłam rano z kawunią ... dzięki Ren, że zrobiłaś kawę ;)
Byłam na badaniach, wytoczyli mi masę krwi :([/QUOTE]
A to krwiopijcy!!:x
Biedna Wunia:bigcry::bigcry::calus:

Posted

[quote name='RenW']A to krwiopijcy!!:x
Biedna Wunia:bigcry::bigcry::calus:[/QUOTE]
Spoko, jeszcze troche zostało ;) Chyba już się przyzwyczaiłam ;) Dobrze, że mogłam teraz to skróci pobyt w szpitalu ;)

Posted

[quote name='Wunia']Spoko, jeszcze troche zostało ;) Chyba już się przyzwyczaiłam ;) Dobrze, że mogłam teraz to skróci pobyt w szpitalu ;)[/QUOTE]
Reszta na kaszankę;):diabloti::diabloti: