RenW Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Szarotka']I ta cudowna czekolada to w UK dostepna ?? Burze Cie moze naelektryzowac i bedziesz jak [B]Hattifnat [/B]:):)[/QUOTE] Mogę być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Mogę być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem. Hatifnatowie to patrzyli sie w dal i plywali po nocach, czasami tez swiecili :cool3::cool3::cool3: Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='RenW']Co to jest ? Sieć sklepów, market. Co ich tak rozpuszczasz:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Szarotka']Daj jakies lepsze namiary bo bede w Londynie w lecie, to chociaz sobie popatrze :):) no i corka przyjedza w maju to bym mogla jej jak mowi moj tz. "rozkazac" zeby przywiozla :):)[/QUOTE] [quote name='Szarotka']Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem.[/QUOTE] ASDA to sieć marketów, odpowiednik w (UK i PL) Lidla na przykład, czy niemieckiego SPARa ;) Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [url]http://www.asda.co.uk/corp/home.html[/url] :P Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 [quote name='furciaczek'][url]http://www.asda.co.uk/corp/home.html[/url] :P[/QUOTE] No proszę i wszystko na temat ;) Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Cioteńki, uciekam spać ... dobranockowo wszystkim ... Quote
Szarotka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Zagladam i jade na zebranie (na rowerze :):)) Quote
furciaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Zapraszam na bazarek :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/183772-Zabawki-urocze-pluszaki-notesik-pojemniki-na-karme-na-Cykora-do-22.04.?p=14496704#post14496704[/url] Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Wunia']Mieć na łapówki dla moich chłopaków :D:D:D To jak pierwsza władza w domu :D:D:D No może druga, bo pierwsza włądza to ten, który ma pilota :D:D:D[/QUOTE] Hmmm.. ja tam mam władze i bez łapówek i ster trzymam w reku:evil_lol::diabloti: Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia sie stracila i sie o czekoladzie nie dowiem. Hatifnatowie to patrzyli sie w dal i plywali po nocach, czasami tez swiecili :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti: Quote
furciaczek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='RenW']Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti:[/QUOTE] Szalona kobieta:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='furciaczek']Zapraszam na bazarek :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/183772-Zabawki-urocze-pluszaki-notesik-pojemniki-na-karme-na-Cykora-do-22.04.?p=14496704#post14496704[/url][/QUOTE] Zaraz zajrze :):) [quote name='RenW']Nic nie przeszkadza.:p Mnie burza też dodaje energii...jedni się fascynują ogniem, ja burzą - a konkretnie - wyładowaniami:diabloti:[/QUOTE] Renia musisz sie raz a dobrze wyladowac :):) Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Szarotka']Renia musisz sie raz a dobrze wyladowac :):)[/QUOTE] O jak dobrze mnie znasz.. :crazyeye:tylko na kim :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Kobiety - bądźcie porządne :D:D:D:D:D Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Co za bezwstydne babsztyle się panoszą po tym wątku.:diabloti: Wyjeżdżają gdzieś poza granice Polski, sieją potem moralne spustoszenie, rozwiązłość i rozpustę...:razz::diabloti::mad: Gdzie ja jestem?! :crazyeye: I siądą na mnie i się czepiają.:x Wunia zrób z tym porządek.:talker::splat::bad-word: Jestem zgorszona i zniesmaczona !!:pissed::diabloti: A niby wszystkie takie niewinne, co tylko w garach i kiełkach siedzą :evil_lol::evil_lol: Ja tu postulować !!!:shock: I na grzmotach się nie znają:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti: [B]Wuuuuuuuuuuniaa !!!![/B] W co Ty mnie wpakowałaś???:watpliwy::-?:shocked!: Quote
Ellig Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='furciaczek']Zapraszam na bazarek :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/183772-Zabawki-urocze-pluszaki-notesik-pojemniki-na-karme-na-Cykora-do-22.04.?p=14496704#post14496704[/url][/QUOTE] Furciaczek a co z bazarkiem ze smyczami itp.? Dzien dobry ! ka(Wuni) nie ma:( Zajrze pozniej..... Quote
Isadora7 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzień dobrrrry - ka(Wunia) rrrrraz poproszę i wielokrotność jeszcze. Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzień Dobry wszystkim :loveu::loveu::loveu: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich:loveu::loveu::loveu: Quote
agada Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ka(Wunię) poproszę :p, się przyszłam pochwalić 1000-ek mi stuknął:lol: Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='agada']Ka(Wunię) poproszę :p, się przyszłam pochwalić 1000-ek mi stuknął:lol:[/QUOTE] To ja lepsza jestem, bo mnie 1,5 tys. minęło :D:D:D:D Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Jestem już jestem ... nie zdążyłam rano z kawunią ... dzięki Ren, że zrobiłaś kawę ;) Byłam na badaniach, wytoczyli mi masę krwi :( Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='RenW']Co za bezwstydne babsztyle się panoszą po tym wątku.:diabloti: Wyjeżdżają gdzieś poza granice Polski, sieją potem moralne spustoszenie, rozwiązłość i rozpustę...:razz::diabloti::mad: Gdzie ja jestem?! :crazyeye: I siądą na mnie i się czepiają.:x Wunia zrób z tym porządek.:talker::splat::bad-word: Jestem zgorszona i zniesmaczona !!:pissed::diabloti: A niby wszystkie takie niewinne, co tylko w garach i kiełkach siedzą :evil_lol::evil_lol: Ja tu postulować !!!:shock: I na grzmotach się nie znają:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::diabloti: [B]Wuuuuuuuuuuniaa !!!![/B] W co Ty mnie wpakowałaś???:watpliwy::-?:shocked!:[/QUOTE] I za to wszystko co powyżej jest zawarte kocham Was :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Wunia']Jestem już jestem ... nie zdążyłam rano z kawunią ... dzięki Ren, że zrobiłaś kawę ;) Byłam na badaniach, wytoczyli mi masę krwi :([/QUOTE] A to krwiopijcy!!:x Biedna Wunia:bigcry::bigcry::calus: Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 [quote name='RenW']A to krwiopijcy!!:x Biedna Wunia:bigcry::bigcry::calus:[/QUOTE] Spoko, jeszcze troche zostało ;) Chyba już się przyzwyczaiłam ;) Dobrze, że mogłam teraz to skróci pobyt w szpitalu ;) Quote
RenW Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [quote name='Wunia']Spoko, jeszcze troche zostało ;) Chyba już się przyzwyczaiłam ;) Dobrze, że mogłam teraz to skróci pobyt w szpitalu ;)[/QUOTE] Reszta na kaszankę;):diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts