Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No wreszcie wątek znormalniał :) od rana miałam do nadrobienia ładnych parę stron :)

Póki co proszę bardzo Gapciowi codzienną porcję głasków ode mnie przesyłać. Ja znikam z dogo do poniedziałku.
Bawcie się dobrze ;) i nie mordujcie nikogo.
Wuniu - będziemy w kontakcie :) Ale chyba pociąg jednak dojeżdża do Łodzi Fabrycznej a z tego co już wiem, to tam jest dworzec PKS, więc mam nadzieję, że sobie poradzę :D

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']a ja cały czas myślalam, ze to jest Szarlotka:D:D:[/QUOTE]

Sobie wypraszam......jak bym mogla to zrobic kotu i nazwac ja Szarlotka ?? przeciez ona jest Szara i kosmata :):)

[IMG]http://i44.tinypic.com/5kj52r.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ra_dunia']No wreszcie wątek znormalniał :) od rana miałam do nadrobienia ładnych parę stron :)

Póki co proszę bardzo Gapciowi codzienną porcję głasków ode mnie przesyłać. Ja znikam z dogo do poniedziałku.
Bawcie się dobrze ;) i nie mordujcie nikogo.
więc mam nadzieję, że sobie poradzę :D[/QUOTE]

RaDuniu uwazaj, zeby Cie w Lodzi do haremu nie porwali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Drogie Ciotki klotki to do jutra, bo jade na yoge i po stol do ogrodu co kupilam z ogloszenia, mam nadzieje, ze sie do auta zmiesci. No i wieczorem nie wchodze, bo mam tyle zaleglosci ...................

Posted

[quote name='Szarotka']Drogie Ciotki klotki to do jutra, bo jade na yoge i po stol do ogrodu co kupilam z ogloszenia, mam nadzieje, ze sie do auta zmiesci. No i wieczorem nie wchodze, bo mam tyle zaleglosci ...................[/QUOTE]
ostatnio czytałam, ze joga jest bardzo przydatna w seksie:evil_lol::evil_lol:

nie bedziesz na wieczornej zmiane???:crazyeye::crazyeye: no jak to??

Posted

Dobranoc Cioteczki a przed snem nie ma to jak dobra ksziazka:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00[/url]

Posted

[quote name='Ellig']Dobranoc Cioteczki a przed snem nie ma to jak dobra ksziazka:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00[/url][/QUOTE]
Bazarek książkowy Ellig nam przedkłada ... może teraz trochę literatury?

Posted

[quote name='Wunia']Bazarek książkowy Ellig nam przedkłada ... może teraz trochę literatury?[/QUOTE]
Z córką rekonesans przeprowadziłyśmy.:D:D Jakiś dziwny tytuł wybrała:eviltong::diabloti: Jutro przeglądu cd.;)

Posted

Cioteńki Misieńki, ja padam po prostu na ryjek :mdleje::mdleje::mdleje:
mrożonki uratowane ... ja uciekam się położyć ... wybaczcie mi proszę :-(
Spać nie będę, ale leżeć już muszę :-( ... może się jeszcze później zbiorę i zajrzę ... ale teraz to trup jestem ...

Posted

[quote name='Wunia']Cioteńki Misieńki, ja padam po prostu na ryjek :mdleje::mdleje::mdleje:
mrożonki uratowane ... ja uciekam się położyć ... wybaczcie mi proszę :-(
Spać nie będę, ale leżeć już muszę :-( ... może się jeszcze później zbiorę i zajrzę ... ale teraz to trup jestem ...[/QUOTE]
Idź leżeć, idź..:glaszcze: :calus: jak zwalczysz zmęczenie to przyjdź :splat:, albo nie - lepiej śpij:megagrin::grin:

[quote name='Lu_Gosiak']idz Wuniu odpocznij....Gapcio tez juz pewnie smacznie sobie spi i nie wie, ze niedobre ciotki zamach na jego klejnoty planuja juz za niedługo:)[/QUOTE]
Jutro rachu - ciachu; odjajczenie:knuje::eek2:

Posted

Ktos wie jak sprac z kota siuski cieczkujacej suki??...jeden z moich kotow sie chyba wytarzal i teraz Prezes szalu dostaje i molestuje biedna kocine...nie powiem przekomicznie to wyglada ale mam juz dosc jego piszczenia:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ktos wie jak sprac z kota siuski cieczkujacej suki??...jeden z moich kotow sie chyba wytarzal i teraz Prezes szalu dostaje i molestuje biedna kocine...nie powiem przekomicznie to wyglada ale mam juz dosc jego piszczenia:evil_lol:[/QUOTE]
:roflt::roflt::roflt: o matko dobre....

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:roflt::roflt::roflt: o matko dobre....[/QUOTE]

Dobre to bylo jak wskoczyl za kotem na blat kuchenny...zapomnial glupek o swoich rozmiarach wyrznal glowa o szafke wiszaca i spadl:evil_lol:

Wyciachalam suke zeby nie uzerac sie ze zidiocailym zakochanym samcem i co....i tak sie mecze...ide kota wykapac...jak nie wroce bedzie to oznaczalo ze wykrwawiam sie gdzies w lazience:lol:

Posted

[quote name='Szarotka']Furciaczek zyjesz\, wpadlam na moment podniesc Gapcia :):)[/QUOTE]

Zyje, nawet nie doznalam powaznych urazow:evil_lol:
Dzisiaj psy i koty beda spac osobno...zwariowiac z nimi idze:lol: