Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']Ło Matko ... 21 lat za oceanem ...[/QUOTE] No troche dlugo :):) ale czesto jezdze :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']a na wątku Gaspara i nie tylko z[B] Szarotki[/B] zrobili [B]Szarlotkę[/B] :D:D:D[/QUOTE] a ja cały czas myślalam, ze to jest Szarlotka:D:D: Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 No wreszcie wątek znormalniał :) od rana miałam do nadrobienia ładnych parę stron :) Póki co proszę bardzo Gapciowi codzienną porcję głasków ode mnie przesyłać. Ja znikam z dogo do poniedziałku. Bawcie się dobrze ;) i nie mordujcie nikogo. Wuniu - będziemy w kontakcie :) Ale chyba pociąg jednak dojeżdża do Łodzi Fabrycznej a z tego co już wiem, to tam jest dworzec PKS, więc mam nadzieję, że sobie poradzę :D Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']a ja cały czas myślalam, ze to jest Szarlotka:D:D:[/QUOTE] Sobie wypraszam......jak bym mogla to zrobic kotu i nazwac ja Szarlotka ?? przeciez ona jest Szara i kosmata :):) [IMG]http://i44.tinypic.com/5kj52r.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Ra_dunia']No wreszcie wątek znormalniał :) od rana miałam do nadrobienia ładnych parę stron :) Póki co proszę bardzo Gapciowi codzienną porcję głasków ode mnie przesyłać. Ja znikam z dogo do poniedziałku. Bawcie się dobrze ;) i nie mordujcie nikogo. więc mam nadzieję, że sobie poradzę :D[/QUOTE] RaDuniu uwazaj, zeby Cie w Lodzi do haremu nie porwali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Drogie Ciotki klotki to do jutra, bo jade na yoge i po stol do ogrodu co kupilam z ogloszenia, mam nadzieje, ze sie do auta zmiesci. No i wieczorem nie wchodze, bo mam tyle zaleglosci ................... Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Szarotka']Drogie Ciotki klotki to do jutra, bo jade na yoge i po stol do ogrodu co kupilam z ogloszenia, mam nadzieje, ze sie do auta zmiesci. No i wieczorem nie wchodze, bo mam tyle zaleglosci ...................[/QUOTE] ostatnio czytałam, ze joga jest bardzo przydatna w seksie:evil_lol::evil_lol: nie bedziesz na wieczornej zmiane???:crazyeye::crazyeye: no jak to?? Quote
Ellig Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobranoc Cioteczki a przed snem nie ma to jak dobra ksziazka:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00[/url] Quote
belka123 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 pociag dojezda do fabrycznej, sama dzisiaj dojechalam, wychodzisz z dworca i jest dworzec pks Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='Ellig']Dobranoc Cioteczki a przed snem nie ma to jak dobra ksziazka:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/183657-KsiAE-A-ki-nowe-bestsellery-w-bardzo-atrakcyjnych-cenach-na-Paxa-do-22-04-do-20-00[/url][/QUOTE] Bazarek książkowy Ellig nam przedkłada ... może teraz trochę literatury? Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']Bazarek książkowy Ellig nam przedkłada ... może teraz trochę literatury?[/QUOTE] Z córką rekonesans przeprowadziłyśmy.:D:D Jakiś dziwny tytuł wybrała:eviltong::diabloti: Jutro przeglądu cd.;) Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Ja sobie zażyczyłam dwie książki Coelho'a :D Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Cioteńki Misieńki, ja padam po prostu na ryjek :mdleje::mdleje::mdleje: mrożonki uratowane ... ja uciekam się położyć ... wybaczcie mi proszę :-( Spać nie będę, ale leżeć już muszę :-( ... może się jeszcze później zbiorę i zajrzę ... ale teraz to trup jestem ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 idz Wuniu odpocznij....Gapcio tez juz pewnie smacznie sobie spi i nie wie, ze niedobre ciotki zamach na jego klejnoty planuja juz za niedługo:) Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Wunia']Cioteńki Misieńki, ja padam po prostu na ryjek :mdleje::mdleje::mdleje: mrożonki uratowane ... ja uciekam się położyć ... wybaczcie mi proszę :-( Spać nie będę, ale leżeć już muszę :-( ... może się jeszcze później zbiorę i zajrzę ... ale teraz to trup jestem ...[/QUOTE] Idź leżeć, idź..:glaszcze: :calus: jak zwalczysz zmęczenie to przyjdź :splat:, albo nie - lepiej śpij:megagrin::grin: [quote name='Lu_Gosiak']idz Wuniu odpocznij....Gapcio tez juz pewnie smacznie sobie spi i nie wie, ze niedobre ciotki zamach na jego klejnoty planuja juz za niedługo:)[/QUOTE] Jutro rachu - ciachu; odjajczenie:knuje::eek2: Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wkoncu dalo mi sie dostac do kompa:evil_lol: Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Też się kładę, może poleżę, może usnę....:sleep2::sleep2::sleep2: Dobrej nocy dla Wszystkich:bye::bye::sleep2: Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ktos wie jak sprac z kota siuski cieczkujacej suki??...jeden z moich kotow sie chyba wytarzal i teraz Prezes szalu dostaje i molestuje biedna kocine...nie powiem przekomicznie to wyglada ale mam juz dosc jego piszczenia:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='furciaczek']Ktos wie jak sprac z kota siuski cieczkujacej suki??...jeden z moich kotow sie chyba wytarzal i teraz Prezes szalu dostaje i molestuje biedna kocine...nie powiem przekomicznie to wyglada ale mam juz dosc jego piszczenia:evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: o matko dobre.... Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:roflt::roflt::roflt: o matko dobre....[/QUOTE] Dobre to bylo jak wskoczyl za kotem na blat kuchenny...zapomnial glupek o swoich rozmiarach wyrznal glowa o szafke wiszaca i spadl:evil_lol: Wyciachalam suke zeby nie uzerac sie ze zidiocailym zakochanym samcem i co....i tak sie mecze...ide kota wykapac...jak nie wroce bedzie to oznaczalo ze wykrwawiam sie gdzies w lazience:lol: Quote
Szarotka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Furciaczek zyjesz\, wpadlam na moment podniesc Gapcia :):) Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']Furciaczek zyjesz\, wpadlam na moment podniesc Gapcia :):)[/QUOTE] Zyje, nawet nie doznalam powaznych urazow:evil_lol: Dzisiaj psy i koty beda spac osobno...zwariowiac z nimi idze:lol: Quote
furciaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Szarotka']O a ile ich jest ??[/QUOTE] Psy 2 koty 4 ;) Quote
Recommended Posts