Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']Ups ... to nie tylko ja mam lichy start dzisiejszego dnia ... :shake:[/QUOTE]
Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator?

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']Ja tez duza poprosze, bylam u Was rano i cisza byla no ale jak Cioteczki w srodku nocy rozmawiaja to nic dziwnego...Zdjecia Gapcia odlotowe:)
Rano byli u mnie goscie, teraz pojechali do [B]urwisa[/B].
[B]mmd[/B] ja tez chce gosposie, zasponsorujesz?:loveu:[/QUOTE]
:morning: Ellig, ka(Wunia) extra dla Ciebie :loveu:
Cieszę się, że przesyłka do Urwisa już jedzie ... zwłaszcza ze względu na szczylkowate papusianie :loveu:

Posted

[quote name='Wunia']Ups ... to nie tylko ja mam lichy start dzisiejszego dnia ... :shake:[/QUOTE]
Coś czuje, że nie tylko prolog będzie lichy - epilog też..eh...:shake:
Chyba, że rozjaśni się w ciągu dnia..:roll:;)

Kurczę, ja jeszcze siedzę..:crazyeye::crazyeye:

Posted

Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?

Posted

[quote name='Ellig']Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator?[/QUOTE]
aaaaa, bo gdzie się nie obejrzeć to same problemy ciężkiego gabarytu ...

Posted

[quote name='Wunia']:morning: Ellig, ka(Wunia) extra dla Ciebie :loveu:
Cieszę się, że przesyłka do Urwisa już jedzie ... zwłaszcza ze względu na szczylkowate papusianie :loveu:[/QUOTE]
Kofana Wunia, dziekuje.Tak ja tez sie ciesze, ze maluchy czuja sie lepiej i mam nadzieje ,ze ta karma czyni cuda....

Posted

[quote name='mmd']Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?[/QUOTE]
Hill's idzie do nich wysokooktanowy, ten na którym Viciego postawiłam na nogi :loveu:

Posted

[quote name='mmd']Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?[/QUOTE]
Wiesz tez o tym myslalam ale zrezygnowalam, maja tam swietna wet.Ona nic o mleku nie mowila.

Posted

[quote name='Ellig']Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator?[/QUOTE]

Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake:

Posted

[quote name='Wunia']aaaaa, bo gdzie się nie obejrzeć to same problemy ciężkiego gabarytu ...[/QUOTE]
Tak, fakt.....doopa i naprawde blada...:shake:

Posted

[quote name='Ellig']Kofana Wunia, dziekuje.Tak ja tez sie ciesze, ze maluchy czuja sie lepiej i mam nadzieje ,ze ta karma czyni cuda....[/QUOTE]
oj czyni, naprawdę ... na własne oczęta widziałam ... tylko Vici to było szczenię dużej rasy, a szczylki Urwisa są mniejsze ...

Posted

[quote name='Ellig']Wiesz tez o tym myslalam ale zrezygnowalam, maja tam swietna wet.Ona nic o mleku nie mowila.[/QUOTE]
Aha, to pewnie ten Hill's wystarczy. W takim razie skupię się po prostu na ogłoszeniach później:)

Posted

[quote name='RenW']Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake:[/QUOTE]
Co bys odpowiedziala jak by zapytala?

Posted

[quote name='mmd']Aha, to pewnie ten Hill's wystarczy. W takim razie skupię się po prostu na ogłoszeniach później:)[/QUOTE]

Oj tak beda bardzo potrzebne a Ty masz doswiadczenie i robisz to swietnie:)

Posted

ooo... kaWunia... przyda się dzisiaj.
Tak myślę, że to jakiś dziwny dzień. Marudny. Dobrze, że choć jeden promyczek mi świeci bo Jaruś z banerka idzie do domku :) A staruszek, strachajdło wycofane i szczekacz z niego, więc już się nastawialiśmy na dożywotnie hotelikowanie... a tu proszę, nie dość, że domek to jeszcze taki co to już zaczął o Jarusiu bloga pisać :)
Poświąteczne rozdrażnienie do jutra nam wszystkim minie i będzie dobrze :D
Może nam ciężko nie na sercach a na żołądkach? od przejedzenia??

Posted

Też miałam taki dylemat, ale w końcu zaproponowałam pieniądze, niech gospodarują.

[quote name='Wunia']Hill's idzie do nich [B]wysokooktanowy[/B], ten na którym Viciego postawiłam na nogi :loveu:[/QUOTE]
O kurcze, ale dostaną po nim pałera!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Może nam ciężko nie na sercach a na żołądkach? od przejedzenia??[/QUOTE]
u mnie na pewno ... tydzień będę to trawiła, przechodzę na kiełki i sałatę jak Szarotka ;)

Posted

[quote name='RenW']Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake:[/QUOTE]

Dobrze, że ja mam chłopaków, to ojcu podbierają :)

Posted

[quote name='Ellig']Co bys odpowiedziala jak by zapytala?[/QUOTE]
Nie wolno, nie ruszaj! Bo to osobista rzecz.. detalik, drobiażdżek - a jednak...:razz:

Posted

Witam wszystkie rozdrażnione powielkanocnie ciotki, ja też jakiś marazm mam:razz:, szukam od rana noclegu dla psuni i pomysłu brak gdzie wsadzić błąkającego się dzikusa:shake:, dobrze, że już po świętach, bo jakoś nastroju złapać nie mogłam:eviltong:

Posted

[quote name='Sylwia M.']Dobrze, że ja mam chłopaków, to ojcu podbierają :)[/QUOTE]
.. Mamy córkę, mój chłop chciał jeszcze syna - to ma - psiaka mu sprawiłam o stosownej płci!!":D:D:D:D

Posted

[quote name='RenW'].. Mamy córkę, mój chłop chciał jeszcze syna - to ma - psiaka mu sprawiłam o stosownej płci!!":D:D:D:D[/QUOTE]

Mój chciał zawsze dziewczynkę :) Pierwsza - nie wyszła, druga - też, to mówi: "trzecia będzie dziewczynka ", ale stwierdziłam, że chłop dziewczynek robić nie potrafi :) Zaserwowałam Jemu dwie sunie :)

Posted

[quote name='Grazia4514']widac ze lagodna psinka[/QUOTE]

Ooo! Nowa Cioteczka!!:lol:
Tak łagodna, w przeciwieństwie do pozostałego klanu - z mentorem rodu włącznie - bo my rodziną agresorów są!!:eviltong::diabloti: