Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Ups ... to nie tylko ja mam lichy start dzisiejszego dnia ... :shake:[/QUOTE] Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator? Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Ja tez duza poprosze, bylam u Was rano i cisza byla no ale jak Cioteczki w srodku nocy rozmawiaja to nic dziwnego...Zdjecia Gapcia odlotowe:) Rano byli u mnie goscie, teraz pojechali do [B]urwisa[/B]. [B]mmd[/B] ja tez chce gosposie, zasponsorujesz?:loveu:[/QUOTE] :morning: Ellig, ka(Wunia) extra dla Ciebie :loveu: Cieszę się, że przesyłka do Urwisa już jedzie ... zwłaszcza ze względu na szczylkowate papusianie :loveu: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Ups ... to nie tylko ja mam lichy start dzisiejszego dnia ... :shake:[/QUOTE] Coś czuje, że nie tylko prolog będzie lichy - epilog też..eh...:shake: Chyba, że rozjaśni się w ciągu dnia..:roll:;) Kurczę, ja jeszcze siedzę..:crazyeye::crazyeye: Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie? Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator?[/QUOTE] aaaaa, bo gdzie się nie obejrzeć to same problemy ciężkiego gabarytu ... Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']:morning: Ellig, ka(Wunia) extra dla Ciebie :loveu: Cieszę się, że przesyłka do Urwisa już jedzie ... zwłaszcza ze względu na szczylkowate papusianie :loveu:[/QUOTE] Kofana Wunia, dziekuje.Tak ja tez sie ciesze, ze maluchy czuja sie lepiej i mam nadzieje ,ze ta karma czyni cuda.... Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?[/QUOTE] Hill's idzie do nich wysokooktanowy, ten na którym Viciego postawiłam na nogi :loveu: Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?[/QUOTE] Wiesz tez o tym myslalam ale zrezygnowalam, maja tam swietna wet.Ona nic o mleku nie mowila. Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Ja mam lichy bo wkurza mnie wykorzystywanie czyjejs odpowiedzialnosci. Wuniu a Ty dlaczego masz lichy dzien?RenW jaki to aplikator?[/QUOTE] Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake: Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']aaaaa, bo gdzie się nie obejrzeć to same problemy ciężkiego gabarytu ...[/QUOTE] Tak, fakt.....doopa i naprawde blada...:shake: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Kofana Wunia, dziekuje.Tak ja tez sie ciesze, ze maluchy czuja sie lepiej i mam nadzieje ,ze ta karma czyni cuda....[/QUOTE] oj czyni, naprawdę ... na własne oczęta widziałam ... tylko Vici to było szczenię dużej rasy, a szczylki Urwisa są mniejsze ... Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Wiesz tez o tym myslalam ale zrezygnowalam, maja tam swietna wet.Ona nic o mleku nie mowila.[/QUOTE] Aha, to pewnie ten Hill's wystarczy. W takim razie skupię się po prostu na ogłoszeniach później:) Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake:[/QUOTE] Co bys odpowiedziala jak by zapytala? Quote
Ellig Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Aha, to pewnie ten Hill's wystarczy. W takim razie skupię się po prostu na ogłoszeniach później:)[/QUOTE] Oj tak beda bardzo potrzebne a Ty masz doswiadczenie i robisz to swietnie:) Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ooo... kaWunia... przyda się dzisiaj. Tak myślę, że to jakiś dziwny dzień. Marudny. Dobrze, że choć jeden promyczek mi świeci bo Jaruś z banerka idzie do domku :) A staruszek, strachajdło wycofane i szczekacz z niego, więc już się nastawialiśmy na dożywotnie hotelikowanie... a tu proszę, nie dość, że domek to jeszcze taki co to już zaczął o Jarusiu bloga pisać :) Poświąteczne rozdrażnienie do jutra nam wszystkim minie i będzie dobrze :D Może nam ciężko nie na sercach a na żołądkach? od przejedzenia?? Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='mmd']Zastanawiam się nad mlekiem dla szczyli. Mam ochotę kupić, ale zanim dojdzie to może już przejdą na inną karmę.... Warto czy nie?[/QUOTE] Też miałam taki dylemat, ale w końcu zaproponowałam pieniądze, niech gospodarują. [quote name='Wunia']Hill's idzie do nich [B]wysokooktanowy[/B], ten na którym Viciego postawiłam na nogi :loveu:[/QUOTE] O kurcze, ale dostaną po nim pałera!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Ra_dunia']Może nam ciężko nie na sercach a na żołądkach? od przejedzenia??[/QUOTE] u mnie na pewno ... tydzień będę to trawiła, przechodzę na kiełki i sałatę jak Szarotka ;) Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Może to - a na pewno banał był - do cieni...ale dobry był, super się cień rozprowadzało... To już nawet nie chodzi o ten aplikator nieszczęsny, tylko o fakt - tyle razy jej mówiłam, że o nieswoje ma pytać:angryy::shake:[/QUOTE] Dobrze, że ja mam chłopaków, to ojcu podbierają :) Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O jakich maluchach Wy piszecie? Nie jestem w temacie ? Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ellig']Co bys odpowiedziala jak by zapytala?[/QUOTE] Nie wolno, nie ruszaj! Bo to osobista rzecz.. detalik, drobiażdżek - a jednak...:razz: Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Witam wszystkie rozdrażnione powielkanocnie ciotki, ja też jakiś marazm mam:razz:, szukam od rana noclegu dla psuni i pomysłu brak gdzie wsadzić błąkającego się dzikusa:shake:, dobrze, że już po świętach, bo jakoś nastroju złapać nie mogłam:eviltong: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Sylwia M.']Dobrze, że ja mam chłopaków, to ojcu podbierają :)[/QUOTE] .. Mamy córkę, mój chłop chciał jeszcze syna - to ma - psiaka mu sprawiłam o stosownej płci!!":D:D:D:D Quote
Sylwia M. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW'].. Mamy córkę, mój chłop chciał jeszcze syna - to ma - psiaka mu sprawiłam o stosownej płci!!":D:D:D:D[/QUOTE] Mój chciał zawsze dziewczynkę :) Pierwsza - nie wyszła, druga - też, to mówi: "trzecia będzie dziewczynka ", ale stwierdziłam, że chłop dziewczynek robić nie potrafi :) Zaserwowałam Jemu dwie sunie :) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Grazia4514']widac ze lagodna psinka[/QUOTE] Ooo! Nowa Cioteczka!!:lol: Tak łagodna, w przeciwieństwie do pozostałego klanu - z mentorem rodu włącznie - bo my rodziną agresorów są!!:eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts