Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']To Bardzo Dziekuje. :) :) :)
A co ty Wuniu spac nie mozesz ?[/QUOTE]
Szczyl nie daje ... oj Ciocia a Ty nie w temacie?

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='RenW']Dzień dobry:loveu:
Vici do domku jedzie. Huurrraa!!!:multi::multi:
[B]Ingrid[/B], [B]Szarotk[/B]a, a Wy w ogóle śpita??:roll::evil_lol:[/QUOTE]

Spita , spita ale my na innej planecie wiec i czas innaczej plynie :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Spita , spita ale my na innej planecie wiec i czas innaczej plynie :)[/QUOTE]

Uuuu, Cioteczka z innej planety jest i innego koloru skóry...:lying::scream_3::D

Posted

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:x dużo razy :loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu:
:morning: dla mnie też ...

Posted

Hej [B]Wuniu[/B]!Bedzie dobrze!Maluch odjechal?Za to znalazlas jemu domek, to wielka radosc!
Dziekuje za kawe, glowa mi peka okrutnie, buziak!

Posted

[quote name='Ellig']Hej [B]Wuniu[/B]!Bedzie dobrze!Maluch odjechal?Za to znalazlas jemu domek, to wielka radosc!
Dziekuje za kawe, glowa mi peka okrutnie, buziak![/QUOTE]
A mnie głowizna bolała prawie przez dwa tygodnie, ciiii... od wczoraj przestała boleć.:multi::D
Stały pobyt malec będzie miał i swoje miejsce na ziemi, a to najważniejsze..:multi::multi:

Posted

:calus:Wuniu zawsze mozemy ci innego maluszka znalezc :)

albo moge podrzucic Ci swoje futra, one tez zawsze lakna pieszczot i milosci, tylko w bardziej bezposredni sposob sie jej dopominaja :)

Posted

Ale tu dzisiaj cisza .. i spokój.:crazyeye: I żadnego dnia nie ogłosili.:-o Wszyscy skoncentrowani na maluszku, który pojechał do domu.:lol:

Posted

Okna myją. Szynki kupują.
A Wunia śpi. Może trochę empatii znajdzie dla mnie, bo mi szczyla w lipcu wynalazła i śmiała się, jak o 5 rano śmigałam z nim po trawniku w piżamie :-p

Posted

[quote name='mmd']Okna myją. Szynki kupują.
A Wunia śpi. Może trochę empatii znajdzie dla mnie, bo mi szczyla w lipcu wynalazła i śmiała się, jak o 5 rano śmigałam z nim po trawniku w piżamie :-p[/QUOTE]

Masz całkowitą rację, najlepiej uczyć się z autopsji.:p