Szarotka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To sie ciesze :):) To ja teraz ide robic raport dla klienta i do jutra :):) Quote
furciaczek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Wunia']to dzisiaj ja na nocnej zmianie :D[/QUOTE] Zobacz mojego nowego podopiecznego... [url]http://www.dogomania.pl/threads/182814-CANE-CORSO-po-9-latach-oddany-do-schroniska-POTRZEBNE-DEKLARACJE-I-DT?p=14389186#post14389186[/url] Quote
amica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Czy on nie jest cudowny??? Jeszcze raz to powiem, kawała dobrej roboty Wunia! [IMG]http://images40.fotosik.pl/270/e83299551ddd0535med.jpg[/IMG] Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']to dzisiaj ja na nocnej zmianie :D[/QUOTE] Wpadlam ale zaraz wypadam :):) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='furciaczek']Ooo jednak nie wszyscy jeszcze spia :D[/QUOTE] Musze napisac ten raport .............. Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [FONT=Microsoft Sans Serif][B]Streszczenia:[/B] [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]28.03[/B]. Na nocnej zmianie [B]Furciaczek, Szarotka i Ingrid [/B]dzielnie Gapcia pilnowały. Pobudkę niedzielną zrobiła [B]Belka[/B], a ka(Wunię) dzielnie mnie zastępując [B]Ellig [/B]podała. Nocna zmiana rozpoczęła tematykę kto, kim i ile waży, więc w ciągu dnia temat wagi i powagi się utrzymywał. Otworzono nowy [B]klub chudzielców[/B] obecnych, byłych i przyszłych. [B]Ellig[/B] będzie okna zamurowywać, co by ich nie myć, a [B]Furciaczek[/B] kanapy przycina, co by się teściowie nie mieścili (jak przyjadą) na kanapach, które stanowią własność jej inwentarza żywego. A [B]Szarotka[/B] pod groźbą sankcji negatywnych na wątek Kamela i Faxa „zapraszała”. Było info od Wuja [B]Jamora[/B] post #2907, a potem przeliczanie paliwa na złotówki i na kilometry no i temat jak złapać [B]TIR-a[/B], w czym[B] Furciaczek [/B]okazała się być praktykiem. No mają prośbę darowano mi streszczenie i przekazałam Gapcia nocnej zmianie … [/FONT] [FONT=Microsoft Sans Serif][B]29.03. [/B] … która się ociągała, ale tematem nocnych rozmów był [B]dzień cudów [/B]jakim się okazała Palmowa Niedziela. Ponieważ zbieg wydarzeń pokierował Vinciego pod moją opiekę, okazało się, że w przypadku bezdomności, to sama czy ze szczylem znajdę schronienie w Łodzi, Rosanowie, a nawet[I] in Londyn[/I]. Na późno nocnej zmianie stawiła się [B]Furciaczek, Szarotka i Ingrid [/B]i pilnowały Gapcia. [B]Furciaczek[/B] przed sterylką na ka(Wunie) wpadła zaraz za nią [B]RenW[/B]. Szczęśliwie się odnalazły [B]Agada i Ra_dunia,[/B] więc było o długo nieobecnych. [B]Belka[/B] z powodu wtorkowego kolokwium zarządziła dzień matematyczny przez co [B]RenW[/B] zwiała za to [B]Ra_dunia[/B] wiatr w żagle złapała, no ale z matematyki samo się przeszło na liceum o studiach i po studiach. [B]Agada[/B] zawaliła bazarek i u córki ma nagrabione, a [B]Ra_dunia[/B] super przepis podała na dip czosnkowo-serowy i znowu o jedzeniu, mniam, mniam aż do [B]Isadorki [/B]doszło. [B]Bazarek Furciaczka[/B] spowodował przejście z papu na perfumy. [B]Furciaczek[/B] ma młyn po sterylne, a ja mam młyn ze szczylem, którego mi [B]Belka[/B] i jej [B]TZ [/B]wstawili do domu, po całodziennym mu matkowaniu. No i tak oto dobiegł do końca [B]kolejny dzień cudów[/B]. Nocna zmiana przejmuje Gapcia. [/FONT] Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='furciaczek']Ooo jednak nie wszyscy jeszcze spia :D[/QUOTE] ja nie śpię ;) Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']ja nie śpię ;)[/QUOTE] Szczeniak przeszkadza?? hihi Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ide przeczytac co Jamor napisal :):) dzieki za streszczenie :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='amica']Czy on nie jest cudowny??? Jeszcze raz to powiem, kawała dobrej roboty Wunia! [/QUOTE] Też tak uważam :) Po świętach zaczynamy przygotowania do ogłoszeń Gapcia ;) Będziemy szukać mu wspaniałego domu, na miarę jego urody, charakteru i naszej do niego miłości :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Musisz mierzyc do na jednostki milosci :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='furciaczek']Szczeniak przeszkadza?? hihi[/QUOTE] Nie przeszkadza ... płacze i serce mi się kroi. Najchętniej to on na kolanach obgryzając mi szlufkę od dżinsów, ale takich rzeczy to ja go nie będę uczyła. Ma swoje miejsce, kocyk, pieluchy, żarełko i mleczko i tam ma być, więc gadam do niego ... Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Szarotka']Musisz mierzyc do na jednostki milosci :):)[/QUOTE] od miar i wyliczeń to jest Belka, Ra_dunia i mmd ;) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No tak, ale on chce do mamusi:):) szkoda, ze Maya tak daleko:):) ona uwielbia male szczeniaczki :):) Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia jak bys miala jakies ekstra miejsca dla szczeniaczkow to tutaj byc moze potrzeba: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-W-TRAGICZNYM-STANIE-Potrzebna-KARMA-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy[/url] Quote
furciaczek Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Zostawiam Was drogie cioteczki i udaje sie na spoczynek:sleeping: Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Szarotka']Ide przeczytac co Jamor napisal :):) dzieki za streszczenie :):)[/QUOTE] W info od Jamora na końcu jest tajemnicze zdanie, otóż biega o to, że wysłałam Gapciowi spot FrontLine :) Dziś poszedł priorytetem ;) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Szarotka']Wunia jak bys miala jakies ekstra miejsca dla szczeniaczkow to tutaj byc moze potrzeba: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181890-SZCZENIAKI-W-TRAGICZNYM-STANIE-Potrzebna-KARMA-i-PLN-na-WETA-i-hotel-dla-ich-mamy[/url][/QUOTE] zanotowane, wezmę pod uwagę ;) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='furciaczek']Zostawiam Was drogie cioteczki i udaje sie na spoczynek:sleeping:[/QUOTE] pa pa Furciaczku ... Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jeju nie moge sie zabrac, wiem co napisac, ale jestem lepsza do gadania :):) Quote
Recommended Posts