Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='furciaczek']Streszczenie tradycyjnie rewelacja:loveu:[/QUOTE]
Dzięki za uznanie :oops:
Dzisiaj króciutko i lichutko, ale padam na ryjek już ... zaraz uciekam spać...

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja tez jestem. :)[/QUOTE]
A ja jade do likier stor :):) po czerwone wino, bo sie TZ zachcialo :):)tzn. jedziemy razem, ale ja czerwonego wina nie lubie ........

Posted

[quote name='Szarotka']A ja jade do likier stor :):) po czerwone wino, bo sie TZ zachcialo :):)tzn. jedziemy razem, ale ja czerwonego wina nie lubie ........[/QUOTE]

Moze cos dobrego dla siebie znajdziesz ? Ja niedlugo ide spac bo Storm mnie dzisiaj nameczyl. Jest chory, musze go karmic co 4 godziny (male porcje) ,podawac lekarstwa , wiecznie chce wychodzic na dwor......

Posted

dzien doberek wszystkim..

jak dobrze wstac skoro swit, widac ze wiosna przyszla, bo ptaszki cwierkaja, i mam juz pierwsze gniazdo pod dachem, wczoraj skubane zrobily...

Posted

Witajcie w imieniu [B]Wuni[/B] robie popoludniowa ka([B]Wunie[/B]):)

:morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning:Dla spiochow :loveu:
i dla tych co juz rano pili kawe a teraz swieca palmy w kosciele :roll:
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::cunao:

Posted

[quote name='Wunia'] tak moje motywy są bardzo głębokie i mocno pokręcone ...
a co to przestrzeń geograficzna?[/QUOTE]

Prościej ; geografem jestem..:razz:Podobnie ja Szarotka przez chwilę pracowałam w zawodzie, przez rok uczyłam młodzież w szkole, potem moja kariera potoczyła się inaczej..:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='RenW']Prościej ; geografem jestem..:razz:Podobnie ja Szarotka przez chwilę pracowałam w zawodzie, przez rok uczyłam młodzież w szkole, potem moja kariera potoczyła się inaczej..:roll::evil_lol:[/QUOTE]
Wunia robi dzis bardzo smakowite rzeczy i wpadnie wieczorem, pewnie jest gdzies w "przestrzeni geograficznej":)

Posted

[quote name='Wunia']Furciaczek :crazyeye::crazyeye: ło matko ... 40 kg. przy 154 cm wzrostu :crazyeye::crazyeye: To te psy Cię na smyczy wyprowadzają na spacer, a z parasolką pewnie odfruwasz :evil_lol:[/QUOTE]

I co tak gały wywalacie, po prostu szczuplutka dziewczyna, ot i co.:cool3: Ja przez długi okres przy wzroście 165 ważyłam 48kg.(przelicznik podobny) i szczypiorek na mnie wołali..:lol::evil_lol:Cóż, teraz ważę troszkę więcej, ale ostro biorę się za siebie.:razz::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek'][B]Ledwo zyjaca[/B] ale sie melduje na watku Gapciowym:loveu:[/QUOTE]
Nie dziwię się.. na takim żarciu dziewczyna chce mieć siły.:shake::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']I co tak gały wywalacie, po prostu szczuplutka dziewczyna, ot i co.:cool3: Ja przez długi okres przy wzroście 165 ważyłam 48kg.(przelicznik podobny) i szczypiorek na mnie wołali..:lol::evil_lol:Cóż, teraz ważę troszkę więcej, ale ostro biorę się za siebie.:razz::diabloti:[/QUOTE]

Ja mam 175 wzrostu przez wiekszosc zycia wazylam 52 kg. Szybki metabolizm - rodzinne. Teraz waze troche wiecej bo malo sie ruszam ale za to moj piesio wazy 82 kg:cool3::cool3::lol::lol:

Posted

Dzień dobry:)
Wstałam[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

A mój piesio waży chyba 8 kg, ja tu nie pasuję:placz:

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja mam 175 wzrostu przez wiekszosc zycia wazylam 52 kg. Szybki metabolizm - rodzinne. Teraz waze troche wiecej bo malo sie ruszam ale za to moj piesio wazy 82 kg:cool3::cool3::lol::lol:[/QUOTE]

No widzicie, [B]furciaczek[/B] to wcale nieodosobniony przypadek. :cool3::diabloti:
Wczoraj [B][B]mm[/B]d[/B], a mnie dzisiaj łepetyna nawala..:roll::shake:

Posted

[quote name='mmd']Dzień dobry:)
Wstałam[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]

A mój piesio waży chyba 8 kg, ja tu nie pasuję:placz:[/QUOTE]

Może i pasujesz, to zależy ile ważysz...:diabloti::diabloti:bo tu niezły zbiór chudzielców kształtuje się.:eviltong: