amica Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tylko się odmeldowuję, bo dziś cały dzień mogłam wejść na net dosłownie na chwile. Dobranoc Gapciu! Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Streszczenie tradycyjnie rewelacja:loveu: Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek']Streszczenie tradycyjnie rewelacja:loveu:[/QUOTE] Dzięki za uznanie :oops: Dzisiaj króciutko i lichutko, ale padam na ryjek już ... zaraz uciekam spać... Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 :calus: i :bye: bo :mdleje: i :sleep2: ... Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ja jeszcze chwile sie poszwedam po dogo. Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek']Ja jeszcze chwile sie poszwedam po dogo.[/QUOTE] I jak idzie szwendanie ?? Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja tez jestem. :)[/QUOTE] A ja jade do likier stor :):) po czerwone wino, bo sie TZ zachcialo :):)tzn. jedziemy razem, ale ja czerwonego wina nie lubie ........ Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Szarotka']A ja jade do likier stor :):) po czerwone wino, bo sie TZ zachcialo :):)tzn. jedziemy razem, ale ja czerwonego wina nie lubie ........[/QUOTE] Moze cos dobrego dla siebie znajdziesz ? Ja niedlugo ide spac bo Storm mnie dzisiaj nameczyl. Jest chory, musze go karmic co 4 godziny (male porcje) ,podawac lekarstwa , wiecznie chce wychodzic na dwor...... Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 O a co mu jest ?? juz myslalam, ze dobrze :( Kupilam sobie dwa cider, ale nic nie pilam :):) Quote
belka123 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dzien doberek wszystkim.. jak dobrze wstac skoro swit, widac ze wiosna przyszla, bo ptaszki cwierkaja, i mam juz pierwsze gniazdo pod dachem, wczoraj skubane zrobily... Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witajcie w imieniu [B]Wuni[/B] robie popoludniowa ka([B]Wunie[/B]):) :morning::morning::morning::morning::morning::morning::morning:Dla spiochow :loveu: i dla tych co juz rano pili kawe a teraz swieca palmy w kosciele :roll: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::cunao: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Wunia'] tak moje motywy są bardzo głębokie i mocno pokręcone ... a co to przestrzeń geograficzna?[/QUOTE] Prościej ; geografem jestem..:razz:Podobnie ja Szarotka przez chwilę pracowałam w zawodzie, przez rok uczyłam młodzież w szkole, potem moja kariera potoczyła się inaczej..:roll::evil_lol: Quote
Ellig Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='RenW']Prościej ; geografem jestem..:razz:Podobnie ja Szarotka przez chwilę pracowałam w zawodzie, przez rok uczyłam młodzież w szkole, potem moja kariera potoczyła się inaczej..:roll::evil_lol:[/QUOTE] Wunia robi dzis bardzo smakowite rzeczy i wpadnie wieczorem, pewnie jest gdzies w "przestrzeni geograficznej":) Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Coś mi kawa dzisiaj nie smakuje i humor do doopy mam..:shake::roll: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Wunia']Furciaczek :crazyeye::crazyeye: ło matko ... 40 kg. przy 154 cm wzrostu :crazyeye::crazyeye: To te psy Cię na smyczy wyprowadzają na spacer, a z parasolką pewnie odfruwasz :evil_lol:[/QUOTE] I co tak gały wywalacie, po prostu szczuplutka dziewczyna, ot i co.:cool3: Ja przez długi okres przy wzroście 165 ważyłam 48kg.(przelicznik podobny) i szczypiorek na mnie wołali..:lol::evil_lol:Cóż, teraz ważę troszkę więcej, ale ostro biorę się za siebie.:razz::diabloti: Quote
Pliszka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cześć Gapciu :) Jutro postaram się przelać moją zadeklarowaną dyszkę, bo mi się zapomniało :oops: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ledwo zyjaca ale sie melduje na watku Gapciowym:loveu: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='furciaczek'][B]Ledwo zyjaca[/B] ale sie melduje na watku Gapciowym:loveu:[/QUOTE] Nie dziwię się.. na takim żarciu dziewczyna chce mieć siły.:shake::diabloti: Quote
furciaczek Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='RenW']Nie dziwię się.. na takim żarciu dziewczyna chce mieć siły.:shake::diabloti:[/QUOTE] Coz za mile przywitanie:loveu::loveu::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='RenW']I co tak gały wywalacie, po prostu szczuplutka dziewczyna, ot i co.:cool3: Ja przez długi okres przy wzroście 165 ważyłam 48kg.(przelicznik podobny) i szczypiorek na mnie wołali..:lol::evil_lol:Cóż, teraz ważę troszkę więcej, ale ostro biorę się za siebie.:razz::diabloti:[/QUOTE] Ja mam 175 wzrostu przez wiekszosc zycia wazylam 52 kg. Szybki metabolizm - rodzinne. Teraz waze troche wiecej bo malo sie ruszam ale za to moj piesio wazy 82 kg:cool3::cool3::lol::lol: Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Dzień dobry:) Wstałam[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] A mój piesio waży chyba 8 kg, ja tu nie pasuję:placz: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja mam 175 wzrostu przez wiekszosc zycia wazylam 52 kg. Szybki metabolizm - rodzinne. Teraz waze troche wiecej bo malo sie ruszam ale za to moj piesio wazy 82 kg:cool3::cool3::lol::lol:[/QUOTE] No widzicie, [B]furciaczek[/B] to wcale nieodosobniony przypadek. :cool3::diabloti: Wczoraj [B][B]mm[/B]d[/B], a mnie dzisiaj łepetyna nawala..:roll::shake: Quote
RenW Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='mmd']Dzień dobry:) Wstałam[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] A mój piesio waży chyba 8 kg, ja tu nie pasuję:placz:[/QUOTE] Może i pasujesz, to zależy ile ważysz...:diabloti::diabloti:bo tu niezły zbiór chudzielców kształtuje się.:eviltong: Quote
Recommended Posts