Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']A ja jeszcze sobie zapale przed snem i sie chwile poszwedam po dogo:evil_lol:[/QUOTE] Furciaczek Ty zuc palenie :):) moja corka z Londynu rzucila :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja też kładę się spać..:sleep2: Dobranoc...:scared: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']Jak wroce do PL to rzuce:terazpol:[/QUOTE] You promise :):) Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']You promise :):)[/QUOTE] Nooo nie bedzie mnie stac na fajki:evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O a czemu to ?? moja corka odkad przestala palic to ma sporo pieniedzy, kupila mi mala szklarnie na urodziny :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='furciaczek']A Ty co mnie tak wyganiasz hmmm?:mad: Sie Wuni poskarze:eviltong:[/QUOTE] Się skarż...:megagrin::roflt::help1: Skarżypyta, bez kopyta...:eviltong::evil_lol: A miało być w trosce o Twoje samopoczucie i zdrowie.:nonono2::obrazic: Quote
furciaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']O a czemu to ?? moja corka odkad przestala palic to ma sporo pieniedzy, kupila mi mala szklarnie na urodziny :):)[/QUOTE] Bo w Pl jak bede to bede brac tymczasy i bede splukana bo wsie pieniadze bede w psy pakowac:loveu: [quote name='RenW']Się skarż...:megagrin::roflt::help1: Skarżypyta, bez kopyta...:eviltong::evil_lol: A miało być w trosce o Twoje samopoczucie i zdrowie.:nonono2::obrazic:[/QUOTE] Nooo dobra nie powiem, ale zeby to mi bylo przed ostatni raz! :evil_lol: Lece :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Hej niech no lepiej Furciaczek do lozka juz skacze Bo jutro na dogo bedzie sie skarzyl srogo ze; nie wyspany, ze nie dossany i ze calkiem sponiewierany :):) Quote
RenW Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']O a czemu to ?? moja corka odkad [B]przestala palic to ma sporo pieniedz[/B]y, kupila mi mala szklarnie na urodziny :):)[/QUOTE] Zawsze mówiłam, że są to pieniądze puszczone z dymem, dosłownie i w przenośni.:roll: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']Zawsze mówiłam, że są to pieniądze puszczone z dymem, dosłownie i w przenośni.:roll:[/QUOTE] Zgadzam sie zgadzam i wypowiedz popieram :):) Ide trocha posprzatac bo siedzialam na dogo, zamiast robic porzadki a w maju przyjezdza dziecko, w czerwcu goscie z Polski a tu pajecznyny i nie powiem co jeszcze, psie i kocie kudly sie panosza :):) Quote
Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Znowu nikogo nie ma ?:roll: Ciagle sama tutaj siedze na warcie:shake::evil_lol: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Ingrid44']Znowu nikogo nie ma ?:roll: Ciagle sama tutaj siedze na warcie:shake::evil_lol:[/QUOTE] Eh jestem, ale ogladam inne strony :):) Quote
Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']Eh jestem, ale ogladam inne strony :):)[/QUOTE] To fajnie, dawno z Toba nie rozmawialam :) Ja tez tylko spojrze jeszcze na kilka watkow i ide spac. Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Ingrid44']To fajnie, dawno z Toba nie rozmawialam :) Ja tez tylko spojrze jeszcze na kilka watkow i ide spac.[/QUOTE] A ja tak za Toba po watkach chodze :):) Quote
Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']A ja tak za Toba po watkach chodze :):)[/QUOTE] To fajnie bo nikogo juz nigdzie nie ma :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Widze, ze jeszcze pare osob on line, ale siedza na innych watkach :):) Quote
Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']Widze, ze jeszcze pare osob on line, ale siedza na innych watkach :):)[/QUOTE] Tez jakies "nocne marki" . Ide spac. Dobranoc :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Ingrid44']Tez jakies "nocne marki" . Ide spac. Dobranoc :)[/QUOTE] Dobranoc jak ide na herbate :):) Quote
Sylwia M. Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 W nocy taki ruch tutaj był, a teraz śpiochy leżą ? :) Gdzie kawa? Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Witam, witam :loveu: Coś tu w nocy gwarno było :multi: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu: ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='RenW']I zaś na żarło zeszło. :roll: A gdzie są nasze kuchmistrzynie, Cioteczki [B]agada[/B] i [B]Ra_dunia[/B]..?:roll::mad:Wunia, Ty dyscyplinę trzymaj !:cool3::diabloti: Proszę, odnotuj w kajeciku nieobecność Cioteczek, w dniach od - od...I niech się Cioteńki tłumaczą.:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] odnotowane :mad: Ra_dunia wróci 29.03. bo w Szwecji (chyba) utknęła :shake:, a agada chyba chora:shake: [quote name='furciaczek']A Ty co mnie tak wyganiasz hmmm?:mad: Sie Wuni poskarze:eviltong:[/QUOTE] odnotowane :mad: [quote name='furciaczek']Bo w Pl jak bede to bede brac tymczasy i bede splukana bo wsie pieniadze bede w psy pakowac:loveu:[/QUOTE] Furciaczek otworzysz hotel? :loveu::loveu: Na fajki kasę Ci wyślę :cool3: [quote name='Ingrid44']Ja tez tylko spojrze jeszcze na kilka watkow i ide spac.[/QUOTE] Co to za bieganie i Gapcia porzucanie? :placz: [quote name='Szarotka']A ja tak za Toba po watkach chodze :):)[/QUOTE] Pilnuj Ciotki Ingrid Szarotka, żeby nie pobłądziła :cool3: [quote name='Sylwia M.']W nocy taki ruch tutaj był, a teraz śpiochy leżą ? :) Gdzie kawa?[/QUOTE] No, w nocy ruch jak rzadko ;) Kawa już podana :loveu: Quote
belka123 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Wuniu, fotki szczeniaków masz na mailu, sprawa bardzo pilna Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo proszę o pomoc [SIZE=4][B][COLOR=Red]SUNIA WALCZY O ŻYCIE[/COLOR][/B][/SIZE] pomóż nam ją uratować [url]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia?p=14369594#post14369594[/url] Quote
Wunia Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='ciapuś']Bardzo proszę o pomoc [SIZE=4][B][COLOR=Red]SUNIA WALCZY O ŻYCIE[/COLOR][/B][/SIZE] pomóż nam ją uratować[/QUOTE] Straszna rzecz ... Quote
Recommended Posts